hisense 50k321uw מבצע חבר 2490 שח ? שווה משהו ?
חיבור עכבר
·ניסתי לחבר את העכבר לא עובדtomernoy כתב:כן דרך USB...
חיברתי לUSB שבטלוזיה לא מזהה את העבכר ולא רואים סמן
יש לך איזה פיתרון?
עכבר
·לאיזה דגם?tomernoy כתב:מוזר ,תנסה לבדוק מול היסנס יש שם בחור נחמד בשם מור ,שהיתי שם הוא הראה לי שהוא מחבר מקלדת ועכבר למסך וזה באמת עבד ,תבדוק איתו עם הדגם אכן תומך ומה סוג המקלדת והעכבר שהוא עובד איתם...
בדקת אולי אם אפשרי לנגן איתה קבצי תרגום (SRT) בעברית יחד עם סרט מתוך Disk on key?alkobi כתב:קיבלתי היום את ה 50 אינץ לחדר שינה מרחק 3.2 מטר
יחסית ל 32 של LG שהיתה לי הבדל שמים וארץ תמונה מדהימה
תוך דקה חיברתי אותה לרשת הבתית הצלחתי להעביר את מסך הטלפון לטלוזיה
בצפיה קצרה בערוצים מהמיר של הוט רואים בסדר גמור פחדתי שבשדורים אבל רואים ממש טוב
זה שימוש קצר של חצי שעה שיהיה לי זמן אני יבדוק חיבור עכבר ומקלדת גחישה וכו
אבל במחיר של 2500 שקל לדעתי מאוד שווה בזאפ טלוזיה בגודל הזה 4K אין בפחות מי 4000
המבצע של חבר עד ה 28.2
דרך הגב משלוח סופר מהיר הזמנתי ביום ג בלילה מאוחר היום (חמישי) הגיע
טוב זה לא דואר ישראל...
קצב רענון
אהלן,
אני חדש פה ועדיין לא מבין כלכך בפרמטרים הרלוונטים אבל אני שוקל לרכוש את הטלויזיה הזו ורציתי לדעת איך היא תגיב כאשר יהיה סרט "כבד" או קטעים שהפריימים זזים מהר שיגרמו לתקיעות קטנות ולחוסר סינכרון בקול+תמונה (לקחתי לאחרונה את הטלויזיה הישנה של ההורים העברתי לערוץ מוסיקה HD והתחילו החוסר סינכרונים והרגשה כאילו נמרחת התמונה)
לכן חשוב לי לדעת לפני הרכישה במידה ומישהו חווה או יודע לפי הפרמטרים המפורסמים באתר החברה:
תצוגה
גודל מסך "50
SMR (החלקת תנועה) 240Hz
בהירות תמונה 330 cd/m2
זווית צפיה רחבה 85/75 מעלות
תאורה אחורית D-LED
תודה מראש על תשובה.
אייל.
אני חדש פה ועדיין לא מבין כלכך בפרמטרים הרלוונטים אבל אני שוקל לרכוש את הטלויזיה הזו ורציתי לדעת איך היא תגיב כאשר יהיה סרט "כבד" או קטעים שהפריימים זזים מהר שיגרמו לתקיעות קטנות ולחוסר סינכרון בקול+תמונה (לקחתי לאחרונה את הטלויזיה הישנה של ההורים העברתי לערוץ מוסיקה HD והתחילו החוסר סינכרונים והרגשה כאילו נמרחת התמונה)
לכן חשוב לי לדעת לפני הרכישה במידה ומישהו חווה או יודע לפי הפרמטרים המפורסמים באתר החברה:
תצוגה
גודל מסך "50
SMR (החלקת תנועה) 240Hz
בהירות תמונה 330 cd/m2
זווית צפיה רחבה 85/75 מעלות
תאורה אחורית D-LED
תודה מראש על תשובה.
אייל.
אני לא מבין גדול
עברתי בחדר שינה מ 32 ל 50
הבדל עצום רואים מעולה לדעתי
ראיתי סרטונים ב 4K ממש מרשים אין עברית
ניתן לחבר את הטלפון בצורה אלחוטית רואים יפה מאוד
אצלי מחובר סטרימר
אני אישית ממתין למבצעי חבר בפסח כדי לרכוש חדשה לסלון 65 או 75
לדעתי אם יש עדין את המבצע בחבר זה מחיר מעולה 1500 שקל פחות מי הזול ביותר בזאפ ל 50 4K
אני חוזר אני לא מבין גדול ולא משחק בכיווני תמונה לי זה נראה טוב
עברתי בחדר שינה מ 32 ל 50
הבדל עצום רואים מעולה לדעתי
ראיתי סרטונים ב 4K ממש מרשים אין עברית
ניתן לחבר את הטלפון בצורה אלחוטית רואים יפה מאוד
אצלי מחובר סטרימר
אני אישית ממתין למבצעי חבר בפסח כדי לרכוש חדשה לסלון 65 או 75
לדעתי אם יש עדין את המבצע בחבר זה מחיר מעולה 1500 שקל פחות מי הזול ביותר בזאפ ל 50 4K
אני חוזר אני לא מבין גדול ולא משחק בכיווני תמונה לי זה נראה טוב