חוסר אונים/ייאוש או במילים אחרות חייב עזרה
-
benk24
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
היי כרגע יש לי בסלון טלוויזיה 37 של פיליפס ואני מת להחליף אותה לטלוויזיה בגודל 50 (גם 49 בסדר:D )
אני חופר פה בפורום ומתבלבל עוד יותר אפילו אז ככה
התקציב הוא עד 5K (אפשר לחרוג ממש בקטנה)
משום מה אני לא מת על איכות התמונה של LG אבל אולי זה סתם אנטי שיש לי כלפי החברה ואשמח אם מישהו יתקן את המחשבה שלי.
ראיתי מספר טלוויזיות של סמסונג,פיליפס וגם סוני שהתחלתי להתעניין שוב בחברה הזאת לאחרונה ואני פשוט מוצף ביותר מדי אפשרויות. אני לא רוצה לתת דגמים ספציפים כי אני באמת רוצה שתעזרו לי עם דגמים שאתם יודעים שהם איכותיים.
הכי חשוב לי יותר מהכל זאת איכות תמונה, לא צריך 3D וגם לא חייב סמארט, אנדרואיד יכול להיות נחמד רק בשביל להתקין על זה פופקורן טיים ולא יותר (למרות שאפשר לעשות את זה גם עם מתאם אם אני לא טועה)
מקווה שתצילו אותי מהסיוט הזה
אני חופר פה בפורום ומתבלבל עוד יותר אפילו אז ככה
התקציב הוא עד 5K (אפשר לחרוג ממש בקטנה)
משום מה אני לא מת על איכות התמונה של LG אבל אולי זה סתם אנטי שיש לי כלפי החברה ואשמח אם מישהו יתקן את המחשבה שלי.
ראיתי מספר טלוויזיות של סמסונג,פיליפס וגם סוני שהתחלתי להתעניין שוב בחברה הזאת לאחרונה ואני פשוט מוצף ביותר מדי אפשרויות. אני לא רוצה לתת דגמים ספציפים כי אני באמת רוצה שתעזרו לי עם דגמים שאתם יודעים שהם איכותיים.
הכי חשוב לי יותר מהכל זאת איכות תמונה, לא צריך 3D וגם לא חייב סמארט, אנדרואיד יכול להיות נחמד רק בשביל להתקין על זה פופקורן טיים ולא יותר (למרות שאפשר לעשות את זה גם עם מתאם אם אני לא טועה)
מקווה שתצילו אותי מהסיוט הזה
- JamesStone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1607
- שם מלא: James Stone
-
benk24
-
- חבר שרק התחיל

איזה דגם אתה ממליץ?
ואשמח לעוד תגובות
ואשמח לעוד תגובות
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
אתה אנטי. גם אני הייתי ככה עד לפני 3 שנים היה לי רק טושיבה עד שקיבלתי אומץ ושיניתי את הדעה . קניתי ל.ג'י 60 אחלה של דבר ויופי של תמונה.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
benk24
-
- חבר שרק התחיל

דגם מסויים?
איך סוני מבחינת איכות תמונה? (אשמח גם לדגם ספציפי) כי משום מה בזמן האחרון התחלתי לחשוב יותר בכיוון של סוני כי קיבלתי את הרושם שמבחינת איכות תמונה הם מעולים
איך סוני מבחינת איכות תמונה? (אשמח גם לדגם ספציפי) כי משום מה בזמן האחרון התחלתי לחשוב יותר בכיוון של סוני כי קיבלתי את הרושם שמבחינת איכות תמונה הם מעולים
- bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
בדוק את הסדרה החדשה של הייסנס - K700
יש בגודל 58' - להערכתי מתאים לתקציב שלך ונשאר עודף - 4K,3D, סמארט ואיכות תמונה מעולה
לי יש 75' כזאת בבית - ממליץ
יש בגודל 58' - להערכתי מתאים לתקציב שלך ונשאר עודף - 4K,3D, סמארט ואיכות תמונה מעולה
לי יש 75' כזאת בבית - ממליץ
- liorper
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 180
לי יש את הסוני 55w808c יש גם בגודל של 50.
מרוצה מאוד מהטלווזיה.
מרוצה מאוד מהטלווזיה.
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
כל חברה יש לה דגמים טובים יותר וטובים פחות ,אני אישית מעדיך lg למרות שהתחדשתי בהיסנס ולבינתים עוד לםני הכיול אני מרוצה,בקרוב אני יוציא סקירה על המסך
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
סוני ...סדרה 800
- Coresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 358
LG LF650Y לדעתי נכנסת לך בתקציב, למרות שאתה לא רוצה סמארט ו-3D, הפאנל אמור להיות מעט יותר איכותי כאן. יש לי אותה ב-60", ויש עוד אחת כזו במשפחה ב-55", היא מצויינת לטעמי.