סקירה על שואב אבק רובוטי LG VR-6460LV (דומה ל- VR-6270LVM)
-
wantootree
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
עשיתי סקירה והעליתי ליוטיוב. יצא סביר.
1. ישנה טעות במחיר שנקבתי. השואב נמכר ב- 1949 ש"ח (נכון ל- 7.1.16)
2. שכחתי להוסיף בסרטון שלשואב יש מצב למידה אוטומטי שבו הוא לומד היכן המכשולים נמצאים בבית ויודע לעקוף אותם מראש.
[url=]סקירה על שואב אבק רובוטי LG VR-6460LV (דומה ל- VR-6270LVM)
1. ישנה טעות במחיר שנקבתי. השואב נמכר ב- 1949 ש"ח (נכון ל- 7.1.16)
2. שכחתי להוסיף בסרטון שלשואב יש מצב למידה אוטומטי שבו הוא לומד היכן המכשולים נמצאים בבית ויודע לעקוף אותם מראש.
[url=]סקירה על שואב אבק רובוטי LG VR-6460LV (דומה ל- VR-6270LVM)
החיים פשוטים, אל תסבך אותם.
אני גם ה6270 כבר חודשיים. יכול להגיד שהוא מנקה מאוד טוב - גם בתנאים קשים של פרווה ארוכה של כלב.
לצערי, לאחר 3 שבועות של העבודה המכשיר התחיל לנווט גרוע ולסיים את הניקוי לאחר כדקה עבודה. כל ניקויי החיישנים שניסיתי לא עזרו ומאז הוא הספיק לבלות פעמיים במעבדת החברה בניסיון לתקן אותו. בינתיים לא הצליחו להחזיר לי אותו במצב טוב.
בשורה התחתונה - מסכים עם הנאמר מעלי, עובד מאוד טוב! עם זאת, אני נתקלתי בבעיית אמינות קשה ושירות אחריות לקוי במכשיר שלי.
לצערי, לאחר 3 שבועות של העבודה המכשיר התחיל לנווט גרוע ולסיים את הניקוי לאחר כדקה עבודה. כל ניקויי החיישנים שניסיתי לא עזרו ומאז הוא הספיק לבלות פעמיים במעבדת החברה בניסיון לתקן אותו. בינתיים לא הצליחו להחזיר לי אותו במצב טוב.
בשורה התחתונה - מסכים עם הנאמר מעלי, עובד מאוד טוב! עם זאת, אני נתקלתי בבעיית אמינות קשה ושירות אחריות לקוי במכשיר שלי.
-
wantootree
-
- חבר פעיל

חבל שאתה נפגע פעמיים. גם מהמכשיר הפגום וגם מחוסר היכולת של ברימאג לתקן כמו שצריך.
חוויית השירות בארץ לא משהו ברוב החברות הגדולות.
הפורום פה מלא בהודעות קילקולים של שואבים מסוגים שונים ורואים רק את האיש של שואב ICLEBO שמשתדל לתת יחס אישי לכל מי שיש לו בעיה בשואב.
נותר לי לקוות שהשואב שלי שהוא בן חודש יהיה פעיל לאורך זמן ללא תקלות.
חוויית השירות בארץ לא משהו ברוב החברות הגדולות.
הפורום פה מלא בהודעות קילקולים של שואבים מסוגים שונים ורואים רק את האיש של שואב ICLEBO שמשתדל לתת יחס אישי לכל מי שיש לו בעיה בשואב.
נותר לי לקוות שהשואב שלי שהוא בן חודש יהיה פעיל לאורך זמן ללא תקלות.
-
wantootree
-
- חבר פעיל

11.1.16:
דגם VR-6460LV נמכר ב- 1690 ש"ח
דגם VR-6270LVM נמכר ב- 2390 ש"ח
לא ברור לי מדוע פער המחירים הזה. אין פה שום שוני משמעותי ביניהם.
עד אתמול היה 1949 ש"ח ו- 1990 ש"ח (בהתאמה) ופתאום זה ירד וההוא עלה.
דגם VR-6460LV נמכר ב- 1690 ש"ח
דגם VR-6270LVM נמכר ב- 2390 ש"ח
לא ברור לי מדוע פער המחירים הזה. אין פה שום שוני משמעותי ביניהם.
עד אתמול היה 1949 ש"ח ו- 1990 ש"ח (בהתאמה) ופתאום זה ירד וההוא עלה.
אני מוכר את ה ICLEBO שלי.
קניתי לפני חודשיים. אנחנו לא עושים בו שימוש. עדיין עם האריזה. מי שמעוניין שיצור איתי קשר [email protected]