חוות דעת על ICLEBO ARTE לאחר שבוע וחצי ראשונים

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
Wormer
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #81 

תודה רבה על המענה :)!

שאלה נוספת: בפורמים מעבר לים מספרים כי יש בעיה לרובות (לא ברור האם הספציפי הזה או כלל הרובותים) שהוא מפזר את הזבל שמצליח לאסוף.
האם יצא להיתקל בתופעה?

תודה,
א'

y_bz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #82 

היתה בעיה כזו לחלק מהחברים.
תוקן ע"י הוספת פינים בתחתית הרובוט שמגיעים כרגע מחוברים כסטנדרט כשקונים מכשיר חדש.

zami
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #83 

אצלנו הרובוט אכן משאיר חלק מהזבל שהוא אוסף. הרובוט כבר נלקח למעבדה להוספת פינים ושינוי הפרמטרים, אבל זה לא כל כך עזר.

לצערנו אנחנו צריכים לטאטא את הבית אחרי כל פעם שאנחנו מפעילים את הרובוט, אם כי הבית נראה הרבה יותר נקי אחרי שמנקים עם הרובוט ומטאטאים לעומת שימוש רק במטאטא.

ras81
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

מרוצה

שליחה #84 

שלום,

אכשתי לפני כחודשיים ICLEBO מroboteam.
כבעליו של רומבה, אני שמח להגיד כי הICLEBO עושה עבודה מצוינת, כמו אולי אף יותר מהרומבה.
הייתרונות שלו הוא שהוא הרבה הרבה יותר שקט, לא נתקע ברהיטים וחפצים ומזיז אותם, חוזר תמיד לבסיס ולא צריך לחפש בבית היכן נתקע בגלל שנגמרה בטריה ולא הצליח למצוא תבסיס.
עובד בדיוק כמה שצריך כדי לכסות את הבית וכך מקצר את משך הזמן שלו בזמן שאני בבית.
נטען מהר, מה שמאפשר לעיתים לבצע שאיבה ודי לאחר מכן לשים מתלית לחה, אשר בהתחלה חשבתי שזה גימיק אבל מכיוון שאין לי אחוזה, המתלית עושה את העבודה ומשאירה בית שנראה קצת יותר מבריק. זה לא מחליף ספונג'ה טובה אבל מאפשר לדחות את הקץ (:

והצ'ופר הכי גדול זה השירות והמקצועיות המטורפים לטובה של רונן אשר בעצמו מהווה נכס והיה אחד הגורמים שהיתו את הכף מבחינתי כי מוצר עם בית הוא מוצר שכדאי להשקיע בו.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #85 

ערב טוב ל zami ושאר חברי הפורום,

מה שנכתב אתמול על ידי zami הטריד אותי מאוד. היה לי קשה לחשוב על לקוח ששילם סכום כסף נכבד עבור רובוט מנקה וקיבל תוצאה של רובוט + מטאטא כדי להגיע לתוצאה סבירה. העובדה שזאת התוצאה אחרי שהרובוט היה במעבדה שלנו העצימה את חוסר הנוחות שחשתי מקריאת הפוסט. שלחתי לו הודעה פרטית וביקשתי את מספר הטלפון שלו .קיבלתי מיד. ראוי לציין שמה שכתב - מדויק.

בשיחת הטלפון סיכמנו שטכנאי מטעמנו יגיע אתמול לביתו לבדוק מה הבעיה. הטכנאי עשה את הפעולות הבאות : החליף תא איסוף לכלוך ( על מנת לשלול אפשרות של פילטר סתום או מגב גומי קרוע ), החליף מברשות צד ( לשלול אפשרות של לכלוך שהצטבר לאורך זמן במברשות הצד נושר ומותיר לכלוך על הרצפה ), והחליף מברשת ראשית למברשת החדשה שפיתחנו ( להקל קצת על המצפון שלנו על כך ש zami נאלץ לחבר מטאטא לרובוט...). בנוסף, הטכנאי שינה את הפרמטרים שהתאפסו לברירת המחדל , כפי שקורה כאשר מכבים את הרובוט כיבוי מוחלט במפסק הראשי. את הרובוט לא החלפנו.
בשיחה שלי עם zami היום הוא סיפר לי שהרובוט חדל לפזר לכלוך ולמעשה הוא מרוצה מרמת הניקיון כרגע. לגבי המברשת החדשה עדיין לא גיבש דיעה וידרשו לכך כמה ימים כדי שיוכל לאמוד אם יש הבדל לעומת המברשת הסטנדרטית.
אחת המסקנות שלי מהמקרה היא צירוף המלצות לתחזוקה נוחה ונכונה של הרובוט על מנת לשמר את הביצועים לאורך זמן. פילטר ה HEPA שברובוט מונע מחלקיקים מיקרוסקופיים מלהיפלט לחלל החדר ודורש ניקוי עם המברשת המצורפת לרובוט אחרי כל סבב ניקיון. מדובר בפעולה של 15 שניות שיש להקפיד עליה. שאם לא כן, הפילטר עלול להסתם ורמת השאיבה יורדת.

אני קורא ומגיב להודעות ולפוסטים שנכתבים כאן בפורום בנוגע ל ICLEBO.....כפולני אני ממש לוקח ללב פוסטים ביקורתיים ומובך מאוד מאילו המפרגנים. ras81, לא יודע איך להגיב למה שכתבת. מקווה שאני ראוי או שאהיה ראוי למילים החמות. בינתיים אשב לי כאן בחושך ואסמיק....תודה.(f)

Pavliker
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 421
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #86 

@Iclebo
·

האם יש מבצע כלשהו לרגל החג?:roll:

MichaelHauzer
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 2 פעמים

אזהרה חמורה על השירות

שליחה #87 

בהמלצת הפורום הזה וביקורות מאוד חיוביות קנינו 2 מכשירים.
יש לציין שהמכשירים עבדו מצויין בהתחלה, והיינו מאוד מרוצים.
לאחר כשבועיים באחד המכשירים מברשות הצד נתקעו.
פנינו לשירות הלקוחות, ומפה התחילו הצרות.
הבסרנו להם את הבעיה, ונאמר לנו להוציא את המברשות ולנקות. לא הצלחנו להוציא אותם. אז ביקשנו שיבואו לקחת אותו לבדיקה.
לקח להם כמעט 3 שבועות להגיע ולקחת את המכשיר. לא מתאמים זמן הגעה ולא עונים לשיחות.
מאז כבר יותר מחודש המכשיר בתיקון.
מתוך 3 חודשי בעלות כמעט חודשיים שהמכשיר לא תקין / לא נמצא ברשותנו.

לולא השירות המזעזע שקיבלנו הייתי ממליץ על הרובוט.
אבל מי ששירות חשוב לו. לא להתקרב!

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

Re: אזהרה חמורה על השירות

שליחה #88 

@MichaelHauzer
·
כפי שאתה יודע אני מודע היטב למקרה.
במהלך המעבר למקום החדש החלטנו לבצע שדרוג גם במערכת ה CRM - התוכנה שמנהלת את השירות כולו. הצעד הזה הוביל לבאגים חמורים במערכת. התוצאה - מידע שמוזן פשוט נעלם או משתבש. הבעיה מטופלת כבר זמן ניכר - לפחות שלוש פעמים חזרנו לעבוד איתה רק כדי לגלות שעדיין יש תקלות. לראיה, מספר הטלפונים שאתה קיבלת כשחיפשנו את אימך . באחד הפעמים, כשאני התקשרתי וענית, שיניתי כשאתה על הקו את מספר הטלפון לזה של אימך. אתמול שוב התקשרנו אליך היות והמערכת החזירה את עצמה שלושה שבועות אחורה ומחקה את כל השינויים. החוויה האת מאוד טראוומטית עבורנו ומובילה לפערים רבים. חלק מהלקוחות עברו תקלות ועיכובים ואנחנו ספגנו וסופגים בצער את כעסם. מקווה שתוך כשבוע ימים הבעיה תיפתר ואז נשלים את הפערים.
אולי אתה לא מודע לכך אבל ניקוי מברשות הצד לא כלול באחריות על המכשיר. אני נאלץ להסתמך על זכרוני אבל לדעתי מרגע פתיחת הקריאה ניסינו להדריך טלפונית את אימך כיצד להוציא את מברשות הצד. משלא הצליחה שלחנו שליח על חשבונינו לקחת את הרובוט. שוב, רק כדי להוציא את מברשות הצד, לסלק את השיערות שהצטברו תחתן. כשדיברה איתי אתמול וחשתי ברמת התסכול שלה, שלחנו שליח מיוחד בעלות של כ 200 ש"ח לירושלים. זה בנוסף לעלות המשלוח הרגיל באיסוף. הכל במסגרת שירות שלא כלול באחריות ושניתן לכם מראש - בחינם. אני מניח שהקלות בה השירות ניתן לכם הפך אותו למובן מאליו. ובכל זאת, התנצלתי בפני אימך ואמרתי לה שתפוצה ביד רחבה.

היות ואת ההסבר הזה בדיוק הסברתי לאימך, ואולי גם לך, אני מופתע מכך שמצאת לנכון לכנות את השירות כמזעזע. ככזה ש "לא להתקרב". תקלות קורות בכל מערכת ואז מה שנשאר הוא התייחסות המערכת אליך. חברה שמראש שולחת שליח לירושלים לקחת רובוט כדי להוציא לכלוך ממברשות הצד, מכניסה למעבדה ושולחת חזרה במונית, לא בטוח שהיא ראויה לאזהרה הזאת שלך. תתקשר לכל אחת מהחברות המתחרות ותבקש שליח שינקה את הלכלוך מהרובוט. אשמח אם תכתוב כאן את התגובות שתקבל....מצד שני אני שמח שבנסיבות אחרות היית ממליץ על הרובוט.

אני מנצל את ההזדמנות לדבר על שירות שיושק החל מ 15/1/2016. לקוחות רבים מסיימים בתקופה זאת את האחריות שלהם.. תחזוקה משמרת ומונעת תאפשר לרובוט להמשיך לתפקד כהלכה גם שנים נוספות. אנו מציעים לכל מי שמעוניין להגיע אלינו לטיפול משמר חינם. במסגרת הטיפול נבצע פעולות שימור כולל החלפת המיסבים ברובוט, טיפול וניקוי חיישנים ומנגנונים שונים וכדומה. מי שגר רחוק יוכל להשתמש בשירות שליחים בעלות של 52 ש"ח לכל כיוון.
אנו נמצאים בתהליך אינטנסיבי של הטמעת מוצרים חדשים. נתחיל בחשיפה בשבועות הקרובים. יהיה מעניין....

יום טוב לכולם.

RoyBen-Maman
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0

שליחה #89 

האישה לא רצתה לקנות אבל אני די לחצתי.
בפגישה עם רונן בחנות, נפל הפור.

הרובוט אצלי כבר למעלה משנה.

הרובוט מופעל פעמיים ביום. פעם אחת כשהאישה יוצאת לעבודה ופעם שניה מתוזמן אוטומטית לצהריים.

לאחרונה הרובוט התחיל להרעיש, לאחר שיחה עם רונן הבנתי שנפל לי חלק מסויים (כנראה תוך כדי ניקוי שלי את הרובוט). מיד שלחו לי את החלק בדואר רשום
ללא עלות!!!!

חוץ מזה, אפס תקלות ואין סוף נקיונות.

ממליץ בחום רב!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #90 

Iclebo

אני עוקב אחריך לא מעטש אתה ממש משתדל לתת שירות ראוי.
לדעתע לא צאיך להגיב לכל אחד, תמיד יהיה את הישראלי המתלונן למרות ש..

ישר כוח.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9008
נתן תודות: 1567 פעמים
קיבל תודות: 1348 פעמים

שליחה #91 

מחכה למוצרים החדשים... (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #92 

@mp3lll

שואל את עצמי מה עדיף..... אם אענה לך על מה שכתבת הרי שלא שמעתי להצעתך. אם לא אענה זה עלול להחשב כחוסר נימוס :D

זה נכון שאנחנו מאוד מאוד מאוד משתדלים. כשמתפרסם פוסט שלילי , כנראה שלא הצלחנו על אף ההשתדלות הרבה. אני חושב שהן הלקוח שפרסם את הפוסט השלילי והן מי שקורא אותו זכאי לשמוע את עמדתנו בנושא. מעבר לכך, נראה לי שהתעלמות היא התגובה הכי לא נכונה. משמעותה בעיניי היא או הסכמה עם הנכתב או זלזול בו.

בכל אופן, תודה רבה (!!) על שמצאת לנכון לכתוב את מה שכתבת

mushka
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #93 

שלום לכולם,
רציתי לכתוב כמה מילים על השירות של היבואן:
השואב שלי היה בתיקון מספר פעמים בעבר והשירות שקבלתי היה בסדר גמור, פעם אפילו קבלתי חבילת פילטרים כפיצוי על זמן שעיה ארוך במעבדה.
לאחרונה השואב התקלקל שוב, פניתי לשירות, שלחו אלי שליח ולקחו את הרובוט למעבדה (כרגיל). לאחר שבועיים קבלתי את השואב, אך לצערי הרב הוא חזר עלי לא תקין! פניתי שוב לשירות, עוד פעם לקחו את השואב למעבדה, אך הפעם הוא (השואב) לא חזר אלי! כבר חודשיים וחצי אני בלי השואב!
כל שבוע אני מסנה לברר אם אם השירות לקוחות מה קורה? וכל פעם מבטיחים לי: ביום א' תקבלי את השואב... מחר תקבלי את שואב... בשבוא הבא תקבלי את השואב..
בזמן אחרון בכלל הפסיקו חזור אלי, לא עונים לי להודעות אפילו!
אני מודעת שהחברה עברה למקום חדש וגם על שדרוג המערכת, אבל כל זה לא אמור לעניין אותי!
בתור חברה מסודרת אתם חייבים לתת שירות ומענה ללקוחות שלכם!
אם כל זה שאני ממש מרוצה מהשואב, אני לא המליץ עליו רק בגלל השירות שלכם (יותר נכון חוסר שירות))!!!

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #94 

@mushka

אני נאלץ לאשר את מה שכתבת.
לגבי "לא חוזרים להודעות" אני מניח שאת מתכוונת אלי ולהודעה ששלחת לי אתמול.....מתנצל. עושה הכי טוב שאני יכול. לאחרונה ה"הכי טוב" לא משהו...
מסכים איתך שלא צריך לעניין אותך אילוצים ומגבלות לוגיסטיות איתם אנו מתמודדים עכשיו.אבל בכל זאת אנחנו לא בתקופה רגילה , וכפי שאמרת סה"כ השירות שקיבלת בעבר היה משביע רצון. וכשלא - דאגנו לפצות.. לא הפכנו מחברה טובה לחברה שלא אכפת לה מהלקוחותיה, התקלות הלוגיסטיות הן אמיתיות וסוחטות מאיתנו אנרגיות עצומות. תהליך ה רה אירגון יסתיים עד 15/2/16 עם כניסתנו הפיזית למשכנינו החדש. עד אז נעשה כמיטב יכולתנו לאכזב כמה שפחות. אני מניח שלכל דבר יש את האיזונים שלו ואין לי ספק שנדע לתקן לך את החוויה בסופו של דבר. הרצון גדול, היכולות מעבר לפינה....עוד זמן קצר והדברים יכנסו לשגרה מבורכת. ומעבר לכך. בימי שני חמישי מהשעה 17:00 ועד 21:00 ובכל יום שיש יוכל כל לקוח לתאם לעצמו , אם יהיה מעוניין בכך, הגעה אלינו וקבלת שירות טכני במקום. בינתיים כאמור, צר לנו על תקלות פה ושם..

אני משער שאני יודע מי את על אף שאין לי אפשרות לאמת זאת על פי הכינוי כאן. בהנחה שאני צודק, הטיפול בך יסתיים מאוד בקרוב.

·

shlomy_h
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

אני מוכר את ה ICLEBO שלי.

שליחה #95 

קניתי לפני חודשיים. מסתבר שאין לנו שימוש בו. כמו חדש, עם האריזה כמובן ואחריות. מי שמעוניין שיצור איתי קשר [email protected]

roei3gs
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 370
שם מלא: רועי
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #96 

השואב התחיל לעשות רעש מעצבן בגלים כאלה כאילו חורק מישהו מכיר ויודע פתרון?

_ish
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #97 

שלום חברים!

אני חשה שאין בידי ברירה, אלא לשפוך פה את כל הסיפור.

היו פה לא מעט תלונות על הרובוט ועל השירות וזה היה צריך להדליק נורה אדונה, אך הוקסמתי מתשובות העניניות של רונן ונוצר בעיני רושם שגם אם מוצר בעיתי - יש עם מי לדבר וניתן להגיע לפתרון בעיות.

הזמנתי ב-4/2, קיבלתי ב-7/2.
כבר בשבוע הראשון שמתי לב שרובוט לא נכנס לכל החדרים (סה"כ סלון, שני חדרי שינה, חדר עבודה ומטבח). מה עוד, שנשאר אחריו דיי הרבה אבק. אז התקשרתי לשרות עם שאלה תמימה "איך אני יכולה לשפר את התוצאה". אמרו לי שיחזרו. חיכיתי.

לבנתיים הפעלתי את הרובוט פעמיים ביום (יום כן ויום לא) וגם אחרי סיבוב שני הוא היה חוזר עם תא מלא אבק והתוצאה לא היתה מושלמת (ואנחנו סה"כ שני מבוגרים ושני ילדים, ללא חיות וללא יציאה לגינה).

משירות לא חזרו אלי. אז התקשרתי שוב. וקבעו איתי הדרכה טלפונית ליום שישי ב-10. ובשעה 10:30 ניסיתי להתקשר וקיבלתי סמס "אני כבר חוזר אליך" ובשעה 11 ניסיתי להתקשר שוב - ולא היה מענה ולא חזרו אלי כלל.

מאז, חודשיים (!!!!) אני במרדף אחרי שרות.

חודש וחצי האכילו אותי בהבטחות ובתירוצים של מעבר, של החלפת פקידות ועוד כל מיני. 3 פעמים קבעו איתי טכנאי (רונן בעצמו) ושיניתי סידור עבודה ע"מ להשאר בבית - ולא הגיעו.

דרשתי להחזיר את הרובוט במסגרת חודש התנסות - כשבפרסום מבטיחים לקחת חזרה בלי שאלות - בפועל דחו והעלו כל מיני תירוצים (כמו צריך להמתין לשותף השני שיחזור מחו"ל לחתום על זיכוי) ושיכנעו לתת להם עוד צ'אנס לספק שרות.

בנתיים הרובוט התחיל להתקע במהלך עבודה. אחרי שהתלוננתי על כך - אספו אותו והחליפו בחדש.

וגם זה - גלש מכל חלון זמן שהוגדר ולבסוף חיבל לי בתוכניות עבודה של אותו יום - כי כל פעם שהתקשרתי אמרו שהשליח עוד חצי שעה אצלי, כשהוא בעצם עוד היה בסידורים אחרים.

האכזבה הגדולה - הרובוט החדש בהפעלה השלישית נתקע עם תקלת מערכת C7.

שוב, אחרי אין ספור שיחות טלפון (פשוט לא עונים במספר וגם לא בנייד שרונן משאיר כאן עבור לקוחות) דחו את דרישתי להחזיר את הרובוט ולקבל זיכוי וטענו שזה כנראה ביש מזל או משהו בהפעלה שלי שלא נכון ותוקע את הרובוט כי זה לא סביר שרובוט שני יתקע.

קבענו שיאספו אותו למעבדה וקארין (הפקידה החדשה) הבטיחה שתדאג שיחזירו אותו כמה שיותר מהר. הרובוט נאסף ביום שני. בשיחה ביום שלישי התברר שהוא רק עתיד להכנס למעבדה ביום חמישי ולא לפני.

כצפוי, ביום שני אף אחד לא עדכן אותי..... ניסיתי להתקשר - לא עונים.

שורה תחתונה - חודשיים אחרי שרכשתי : היו אצלי שני רובוטים תקולים, וכרגע אני כבר שבוע בלי רובוט ולא ברור מתי יחזור.

סרבו לאסוף חזרה ולתת זיכוי, קבעו טכנאי/רונן והוא לא בא (3 פעמים!!), קבעו שיחות טלפון להדרכה ולא התקשרו, עונים לטלפון ביחס 1:20, לא מחזירים שיחות כלל.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #98 

@_ish,

לצערי אני לא יכול לאשר חלק גדול מדברייך או את השורה התחתונה המתבקשת מהם.

כמה עובדות :
  • אין ולו לקוח אחד שיכול לטעון שביקש את כספו חזרה ולא קיבל. גם אם חלפו יותר מ 30 ימי עסקים עד שביקש להחזיר.
  • אין בשום פרסום התחייבות לזכות מבלי לשאול שאלות. מצרף קישור לגבי זכות החזרה מלאה. http://www.robo-team.co.il/refund/
  • לידיעתי אין שום דבר לא סביר בשירות שקיבלת מאז ההודעה על התקלה ברובוט החדש השני שקיבלת. ההשתלשלות שאת מתארת משקפת מציאות בתוך אירוע של מעבר מקום שגרר תקלות רבות. בתאריך 15/3 הצטרפה אל הצוות קארין שאחראית על שירות הלקוחות ועושה עבודה מדהימה.
  • אני לא רואה טעם להגיב לכל האירועים שתיארת כהשתלשלות רק אומר שאני כופר כמעט בכל העובדות שציינת כ"שורה תחתונה" .
  • תקלת ה C7 עלולה להתקיים הן מפגם בייצור והן מאירועים שמקורם בלקוח. מעולם לא קרה שלקוח דיווח על תקלה זו בשני רובוטים חדשים ומכאן הטעם באיסוף הרובוט השני לבדיקה. ב 6/4 הרובוט שלך נבדק אישית על ידי אריאל, מנהל המעבדה שלנו ותקלת ה C7 לא אומתה.
מיום תחילת הפעילות שלנו, אין לקוח בודד שיוכל לטעון שכפינו עליו החלטה שהתנגד לה. אין לקוח אחד שנאלץ לשלם מה שלא חשב שצריך לשלם, אין לקוח אחד שנשאר עם רובוט שלא רצה בו, פשוט אין. ואת לא תהיי הראשונה.

אני מחשיב מאוד כל תלונה ומקיים דיון פתוח, בגלוי, על כל תלונה שאני מודע לה. אולי הדיונים הללו יוצרים רושם על "לא מעט תלונות" ועל "רובוט בעייתי". נכון להיום יש בארץ למעלה מ 9000 משתמשים באייקלבו שאנחנו מכירים. ישנם רבים נוספים שהביאו בעצמם בנוסף. מספר התלונות הוא מזערי ביחס לכמות שנמכרה. הרובוט אמין. זה הרובוט היחיד עם שלוש שנות אחריות על כל המכלולים, שנה וחצי על הסוללה וחמש שנים על מנוע השאיבה.

אני מבקש לסיים באמירה שאף אחד לא מת על ביקורת. גם אני לא....נראה לי שזה יכר בתשובה שלי. מצד שני אני מודה שביקורות הם אבני הדרך החשובות ביותר בדרך למצויינות. וכך גם הביקורת שכתבת. אהיה צבוע ומתחסד אם אומר שאני "מודה לך" על מה שכתבת. אבל אני בהחלט מתחבר לתחושת האכזבה שלך , אין לי שום ויכוח לגביה ואני לוקח אחריות מלאה על הסיטואציה שנוצרה. כמובן שיש לנו ולי באופן אישי מה ללמוד ממנה. אני יכול לספר שאני כותב את התגובה הזאת אחרי דיון טלפוני שערכנו בחברה הבוקר לאור תלונתך.
היו לך ולי הרבה מאוד שיחות טלפוניות. כולל היום. הסכמנו להמשיך לדבר ביום ראשון. לכן אחתום כאן מבחינתי את השיחה הפומבית בנינו בהבעת צער אמיתי על תחושת האכזבה שלך ובהתחייבות שאעשה כל שאוכל על מנת לא להשאיר זכר מאכזבה זאת.

שבת שלום!
·

bitfield
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #99 

מניסיון דומה אני מאשר את עניין הקושי להשיג את השרות, חוסר המענה הטלפוני והעובדה שלא חוזרים כשמשאירים הודעה.

nadavshefer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שאלה על השואב

שליחה #100 

שלום
יש לי את השואב רובוטי
השאלה היא האם יש רעש של שאיבה?
כי אצלי זה נראה כמו מטאטא ולא שואב