אזהרה למתקיני TV2GO - חבלה בתוספים אחרים
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
שבוע טוב,
מתברר שמפתח התוסף בזמן התקנת התוסף גורם לחבלה בתוסף של אבקסיס וכן גורם לקריסה לקיר הסרטים/סדרות שלי.
בעברית צחה זה נקרא וירוס.
אחד הקבצים בתוסף:
https://github.com/dvddd/donatellorepo/ ... poCheck.py
שמוריד ומתקין את הקובץ הזה:
https://github.com/skinhelper/Skinhelpe ... /addon.xml
שמשחית את התוסף של אבקסיס.
מתברר שמפתח התוסף בזמן התקנת התוסף גורם לחבלה בתוסף של אבקסיס וכן גורם לקריסה לקיר הסרטים/סדרות שלי.
אחד הקבצים בתוסף:
שמשחית את התוסף של אבקסיס.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
בלי קשר למקרה הספציפי,
בתור אחד שפעיל בקהילת קודי העולמית ומשתמש ותיק בקודי, אני פשוט מתבייש לראות את הישראלים עושים שימוש בסרביסים וסקריפטים מאחורי הקלעים, אשר מורידים\מעדכנים\כופים על המשתמש הרחבות\מאגרי הרחבות כאלו ואחרים - במחשב שלי בסלון אין לי ריפו אחד מלבד הריפו הרישמי - בדיוק בגלל הדברים האלו. פשוט ביזיון לקהילה.
השימוש בהרחבות צריך להיות שקוף ב-100% ועל המשתמש לדעת בדיוק מה הוא מתקין, ואם הוא מתקין הרחבה X אז בשום פנים ואופן לו לדחוף לו עוד 5 הרחבות וסרביסים מאחורי הקלעים.
בתור אחד שפעיל בקהילת קודי העולמית ומשתמש ותיק בקודי, אני פשוט מתבייש לראות את הישראלים עושים שימוש בסרביסים וסקריפטים מאחורי הקלעים, אשר מורידים\מעדכנים\כופים על המשתמש הרחבות\מאגרי הרחבות כאלו ואחרים - במחשב שלי בסלון אין לי ריפו אחד מלבד הריפו הרישמי - בדיוק בגלל הדברים האלו. פשוט ביזיון לקהילה.
השימוש בהרחבות צריך להיות שקוף ב-100% ועל המשתמש לדעת בדיוק מה הוא מתקין, ואם הוא מתקין הרחבה X אז בשום פנים ואופן לו לדחוף לו עוד 5 הרחבות וסרביסים מאחורי הקלעים.
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 785
בהנחה ואתה צודק thewiz...
מה עושה מי שכבר התקין את התוסף, באמת במהלך צפייה בהרחבה של Lunatixz הוא שואל אותי אם להוריד את ההרחבה של tv2go מאחר ויש התנגשות כמו כן קיר הסרטים שלך...
אז מה עושים עכשיו למי שכבר התקין?
מה עושה מי שכבר התקין את התוסף, באמת במהלך צפייה בהרחבה של Lunatixz הוא שואל אותי אם להוריד את ההרחבה של tv2go מאחר ויש התנגשות כמו כן קיר הסרטים שלך...
אז מה עושים עכשיו למי שכבר התקין?
- sabach2
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
לא מאמין.. לא חשבתי שמישהו יעשה דבר כזה,
וגם אני נדבקתי! הפולסר הפסיק לעבוד מסיבה שאינה ברורה, וזה מה שהספקתי בינתיים לגלות
אם אסיר את כל ההרחבות, זה ייפתר?
וגם אני נדבקתי! הפולסר הפסיק לעבוד מסיבה שאינה ברורה, וזה מה שהספקתי בינתיים לגלות
אם אסיר את כל ההרחבות, זה ייפתר?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- OhadG
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
אז מי פה ה-Torec ומי ה-QSubs?
(בכל אופן, אני צריך לדעת איזה צד לבחור).
(בכל אופן, אני צריך לדעת איזה צד לבחור).
- dvddd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
לפי מה שהבנתי אין חשש יותר
לפי מה שהבנתי אין חשש יותר הם ביקשו סליחה מהקהילה פשוט נמאס להם שלוקחים להם קליקים מהאתר
יצאה גרסא חדשה 1.0.2 של TV2GO שבה אין קוד עויין
http://donatellokodi.blogspot.co.il/201 ... ost_5.html
סה"כ אני מבין אותם אמנם זה יצא שלא לטובתם אבל הם תורמים המון לי ולילדי...
יצאה גרסא חדשה 1.0.2 של TV2GO שבה אין קוד עויין
http://donatellokodi.blogspot.co.il/201 ... ost_5.html
סה"כ אני מבין אותם אמנם זה יצא שלא לטובתם אבל הם תורמים המון לי ולילדי...
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
תודה,
מזל שלא התקנתי. בדקתי את האתר בדפדפן בסטרימר והוא לא הציג אלא הפנה לבתקנת האפפ.
בגוגל פליי לא מצאתי את האפפ אז חששתי שיש פה קטע.
- גם מהאתר שמוצג בPC לא יצאתי מגדרי, קישורים ליוטיוב ותו לא.
מזל שלא התקנתי. בדקתי את האתר בדפדפן בסטרימר והוא לא הציג אלא הפנה לבתקנת האפפ.
בגוגל פליי לא מצאתי את האפפ אז חששתי שיש פה קטע.
- גם מהאתר שמוצג בPC לא יצאתי מגדרי, קישורים ליוטיוב ותו לא.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- dudi29
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
בזיון!
- liront
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
הבחור כנראה הבין את הטעות התנצל והסיר את השטות שלו..
חבל שיורדים לרמות כאלה וחבל דה וויז שנגררת אחרי הליצן ועשית חסימה להרחבה שלו לדעתי הוויכוח מטופש וכבר לא רלוונטי
חבל שיורדים לרמות כאלה וחבל דה וויז שנגררת אחרי הליצן ועשית חסימה להרחבה שלו לדעתי הוויכוח מטופש וכבר לא רלוונטי
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

liront:
הבחור מעתיק מכל מיני תוספים אחרים ועושה סלט אחד שלם שגורם לבעיות בסרוויסים אחרים שרצים ברקע. במקרה הזה התוסף שלי ניזוק בכוונה או שלא בכוונה (לא מעניין), מבחן התוצאה שקיבלתי מס' תלונות בנושא ואכן התברר שהתוסף שלו גורם לקריסה יחד עם התוסף שלי.
משכך, על המשתמש לבחור איזה מהתוספים הוא רוצה על המכשיר שלו.
עד היום שום תוסף שפתחו כל שאר המפתחים בקודי לא יצר בעיות, ורק התוסף שלו עושה בלאגן (בכוונה או לא בכוונה). אין מתפקידי לדאוג לתפקוד נכון של תוספים אחרים ובמיוחד שתוספים אלו התבררו שנכתבו בכדי להזיק בכוונה תחילה.
מתכנת שמחליט במודע לפתח וירוס בכדי לפגוע במשתמשים ומטמיע אותו בתוך מערכת קוד פתוח ומדביק את כולם בכוונה תחילה, אין לא מקום בקהילה הזאת.
הבחור מעתיק מכל מיני תוספים אחרים ועושה סלט אחד שלם שגורם לבעיות בסרוויסים אחרים שרצים ברקע. במקרה הזה התוסף שלי ניזוק בכוונה או שלא בכוונה (לא מעניין), מבחן התוצאה שקיבלתי מס' תלונות בנושא ואכן התברר שהתוסף שלו גורם לקריסה יחד עם התוסף שלי.
עד היום שום תוסף שפתחו כל שאר המפתחים בקודי לא יצר בעיות, ורק התוסף שלו עושה בלאגן (בכוונה או לא בכוונה). אין מתפקידי לדאוג לתפקוד נכון של תוספים אחרים ובמיוחד שתוספים אלו התבררו שנכתבו בכדי להזיק בכוונה תחילה.
מתכנת שמחליט במודע לפתח וירוס בכדי לפגוע במשתמשים ומטמיע אותו בתוך מערכת קוד פתוח ומדביק את כולם בכוונה תחילה, אין לא מקום בקהילה הזאת.
- ofekb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 160
TheWiz - צודק... אבל וואלה הרחבות שימושיות מה נוותר עליהם?
- liront
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
אתה צודק במאה אחוז.. אבל תבין אני משתמש בקיר שלך המון זמן כבר וtv2go הרחבה מאוד שימושית בשבילי וזה מבאס שאני צריך לבחור בינך לבינו. לדעתי במקום לחסום אותו פשוט תרשום שעלולה להיות בעיה כשמישהו מתקין את הקיר או בפוסט של ההורדה של הקיר וזהו כי לי אישית שני ההרחבות שלך ושלו עבדו מעולה. חבל שבגלל הפזיזות שלו המשתמשים צריכים לסבול אתה בן אדם טוב שתורם לנו המון וגם הוא הוציא לא מעט הרחבות למרות שהוא עשה מעשה מטופש אני חושב שגם לו אכפת מהקהילה אחרת למה הוא משחרר הרחבות בכללTheWiz כתב:liront:
מתכנת שמחליט במודע לפתח וירוס בכדי לפגוע במשתמשים ומטמיע אותו בתוך מערכת קוד פתוח ומדביק את כולם בכוונה תחילה, אין לא מקום בקהילה הזאת....
·
- reab4u
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 406
·יש פתרון לבעייה או שצריך למחוק ולהתקין מחדש את הקודי?TheWiz כתב:שבוע טוב,
אחד הקבצים בתוסף:
שמשחית את התוסף של אבקסיס....
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
אם זה נכון זה חמור מאוד
- reab4u
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 406
השאלהעם מי שכבר התקין את הצרה הזאת מה ניתן לעשות מבלי למחוק ולהתקין מחדש את הקודי?
- dvddd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
הם הסירו את ההרחבה וביקשו סליחה מכל משתמשי הקודי....
ההרחבה בעדכון האחרון רצה ללא שירותים נוספים
והיא אחלה....
ההרחבה בעדכון האחרון רצה ללא שירותים נוספים
והיא אחלה....
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
איך מעדכנים אותה כדי שתתעדכן לגרסה האחרונה ?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

dvddd: תבצע גילוי נאות בתור יוצר/מאחסן הוירוס.
reab4u: אין צורך. במידה ומותקן קיר הסרטים/סדרות שלי ואשרת לו להוריד את ההתקנה אז הוא מסיר אותה לגמרי.
reab4u: אין צורך. במידה ומותקן קיר הסרטים/סדרות שלי ואשרת לו להוריד את ההתקנה אז הוא מסיר אותה לגמרי.