איפה כדאי לקנות בארץ ובחו"ל היום?
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
שלום, אני רוצה לנצל את יום הבלאק פריידי ולקנות ציוד למחשב ודברים נוספים.
מהם האתרים בארץ ובחו"ל שמציעים מבצעים משתלמים? האם ישנו אתר בחו"ל שיישתלם לי לקנות דרכו ולשלוח דרך Buy2Usa?
תודה!
מהם האתרים בארץ ובחו"ל שמציעים מבצעים משתלמים? האם ישנו אתר בחו"ל שיישתלם לי לקנות דרכו ולשלוח דרך Buy2Usa?
תודה!
- galitaler
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
אני חושבת שעדיף בארץ
יצא לי בימים האחרונים להכנס לכמה וכמה אתרים עם מבצעים ושמתי לב שעדיף כבר לרכוש בארץ מוצרי מחשב וטכנולוגיה אלא אם באמת אתה מזמין משהו שאין בארץ.
ההבדל במחיר הוא לא כזה גדול ובמקרה של בעיה יש למי לפנות.
לקחתי לתשומת ליבי ולכן ערכתי
ההבדל במחיר הוא לא כזה גדול ובמקרה של בעיה יש למי לפנות.
לקחתי לתשומת ליבי ולכן ערכתי
נערך לאחרונה על ידי galitaler ב 30/11/2015 8:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
- galitaler
-
- חבר שרק התחיל

Re: אני חושבת שעדיף בארץ
·אגב, בשנה האחרונה הלכו לי כמה חבילות לאיבוד בדואר ישראל וזה מאוד מתסכל.offerbk1 כתב:@galitaler
·
לא נשמע משוחד בכלל......
בנוסף מה שכן הגיע, הגיע לאחר חודש ויותר.
פעם אחת נהניתי שהזמנתי עם חברת שילוח כי היה מבצע על המשלוח בעלות של 5 פאונד בלבד.
המשלוח הגיע עד הבית עם שליח תוך שבוע וחצי.
אל תשכח שבתקופה הזו כמות ההזמנות גדלה פי 2 ואף יותר מה שיגרום לעוד תקלות בדואר ולעוד חבילות שהלכו לאיבוד.
בגללזה אני ממליצה לרכוש רק דברים זולים בתקופה הזו. לא שווה את הסיכון.
זה מקביל לאמריקאים שנדחפים בחנויות ומגיעים לאלימות כדי להשיג את המוצר. פשוט לא שווה את זה.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@galitaler
·
אתה מדבר שטויות. משלוחים של אמאזון מגיעים עם שליח עד הבית בלי עיכובים של חודש וחצי.
·
אתה מדבר שטויות. משלוחים של אמאזון מגיעים עם שליח עד הבית בלי עיכובים של חודש וחצי.
- galitaler
-
- חבר שרק התחיל

·מדברת, יותר נכון כותבת.offerbk1 כתב:@galitaler
·
אתה מדבר שטויות. משלוחים של אמאזון מגיעים עם שליח עד הבית בלי עיכובים של חודש וחצי....
אני אנסה להיות ברורה יותר.
התכוונתי למשלוחים בחינם.
לגבי אמאזון אתה צודק אבל התשלום על המשלוח באמאזון כבר לא עושה את העסקה משתלמת לצרכן הממוצע בישראל.
יום טוב.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@galitaler
·
בואי נסכם שבמקום להטעות את החברים החדשים (לישנים זה כבר ברור) נשלח אותם לבצע השוואות מחירים בעצמם. כפי שניתן לראות במספר שרשורים ייעודיים לבלאק פריידי באתר יש הרבה מאד דברים שכן שווה להזמין מחו"ל.
שיהיה לך בכיף ב KSP
·
בואי נסכם שבמקום להטעות את החברים החדשים (לישנים זה כבר ברור) נשלח אותם לבצע השוואות מחירים בעצמם. כפי שניתן לראות במספר שרשורים ייעודיים לבלאק פריידי באתר יש הרבה מאד דברים שכן שווה להזמין מחו"ל.
שיהיה לך בכיף ב KSP
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
מצאתי טלויזית 48JU6450 חדשה ב420 אירו כולל מסים ממוכר צד שלישי מאמזון גרמניה. אני לא מצליח ליצור קשר עם המוכר אבל אנסה להשיגו, זהו מחיר מצויין (אחריות בינלאומית לשנתיים)