מתלבט בין MX Q למיניקס, מה כדאי יותר?
-
IrvinYehezkel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
החלטתי לקנות סטרימר סוף סוף אבל בלי רקע כמעט בכלל, רק יודע יצרנים. לפי מחירים והמלצות והגעתי לשניים עיקרים ועכשיו מבקש ממכם לעזור לבחור בין שניהם.
·אם התקציב הוא לא בעיה אז אין ספק שמיניקס.IrvinYehezkel כתב:החלטתי לקנות סטרימר סוף סוף אבל בלי רקע כמעט בכלל, רק יודע יצרנים. לפי מחירים והמלצות והגעתי לשניים עיקרים ועכשיו מבקש ממכם לעזור לבחור בין שניהם....
הכל תלוי בצרכים.
אם כל מה שאתה רוצה זה לראות סרטים אז גם מכונה של 30$ תעשה את העבודה עם OPENELEC ולאורך שנים. מישהו פה צעק MXQ ואני לא פוסל.
הפורמטים לא ממש הולכים להשתנות בקרוב (למרות כל ההייפ של 4K) ולכן אין באמת ייתרון למעבד מתומן ליבות או דומה לו.
רוב המכשירים עם מעבד כפול ליבה יריצו סרטים על OE בצורה טובה.
אבל יש כאלה שאוהבים לשים סקין מטורף ואז הדרישות עולות...
במבחן אמיתי גילו שרוב המכשירים אינם מנצלים יותר משתי ליבות. אפילו לא ב GPU (וזה נעשה גם על משחקי 3D) . יש על זה מאמר מאלף ב CNX .
אני יכול להגיד לך שקניתי את המיניקס 64W והוא בכלל לא הצליח לנגן קובץ 4K . לעומתו: מכשיר חלש בהרבה אכל את אותו הקובץ ללא בעיות.
אז אם אתה פריק של אופיס לחלונות אז אין ספק שהמיניקס מנצח.
עד לפני חודש היה לי MX2 חלש שהתפגר אחרי שנתיים והוא הריץ לינוקס והיה יופי. למעשה הייתי ממשיך איתו בכיף אילולא התפגר.
מבחינתי אין הבדל בין OE 4.2.1 וגרסה 6 . שניהם ניגנו את הסרטים יופי.
אם כל מה שאתה רוצה זה לראות סרטים אז גם מכונה של 30$ תעשה את העבודה עם OPENELEC ולאורך שנים. מישהו פה צעק MXQ ואני לא פוסל.
הפורמטים לא ממש הולכים להשתנות בקרוב (למרות כל ההייפ של 4K) ולכן אין באמת ייתרון למעבד מתומן ליבות או דומה לו.
במבחן אמיתי גילו שרוב המכשירים אינם מנצלים יותר משתי ליבות. אפילו לא ב GPU (וזה נעשה גם על משחקי 3D) . יש על זה מאמר מאלף ב CNX .
אני יכול להגיד לך שקניתי את המיניקס 64W והוא בכלל לא הצליח לנגן קובץ 4K . לעומתו: מכשיר חלש בהרבה אכל את אותו הקובץ ללא בעיות.
עד לפני חודש היה לי MX2 חלש שהתפגר אחרי שנתיים והוא הריץ לינוקס והיה יופי. למעשה הייתי ממשיך איתו בכיף אילולא התפגר.
מבחינתי אין הבדל בין OE 4.2.1 וגרסה 6 . שניהם ניגנו את הסרטים יופי.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
גם אני חושב שהZ64W זה מוצר גרוע.moked כתב:הכל תלוי בצרכים.
מבחינתי אין הבדל בין OE 4.2.1 וגרסה 6 . שניהם ניגנו את הסרטים יופי....
מעבד חלש מדי לחלונות.
רוצה רק קודי וצפיה ישירה? מכשיר אנדרואיד\OE (מערכות "קלילות") יעשה את העבודה טוב יותר וחלק יותר
רוצה חלונות? יתכבד האדון ויקנה מערכת חזקה יותר
·
המיניקס לחלונות אינו מוצר גרוע כלל. יש לו מגבלות אבל יש לו שוק. אי אפשר לפתוח מלא יישומים במקביל כי בזכרון נשאר רק איזה 1G אבל מי שרוצה אינטרנט לייט ופה ושם משהו עם silverlight או אופיס או אתר מותאם של משרד החינוך (רחמנא לצלן מתאים רק ל IE7)
אז זה יופי של פתרון ובזול. ב $80 לא תמצא טוב ממנו.
אז זה יופי של פתרון ובזול. ב $80 לא תמצא טוב ממנו.
יש עוד שיקולים לטובת פלטפורמה מבוססת חלונות, כאלה שלדוגמא חשובים לי:
אחידות בהתקנות הקודי הביתיות המאפשרת תחזוקה קלה יותר שלהן.
אפשרות להשתלט על ה-HTPC מרחוק, כולל GUI. עד כמה שחיפשתי לא מצאתי אפשרות כזו באנדרויד.
אפשרות להתקנה קלה של כל מצלמת רשת לצורך סקייפ.
אחידות בהתקנות הקודי הביתיות המאפשרת תחזוקה קלה יותר שלהן.
אפשרות להשתלט על ה-HTPC מרחוק, כולל GUI. עד כמה שחיפשתי לא מצאתי אפשרות כזו באנדרויד.
אפשרות להתקנה קלה של כל מצלמת רשת לצורך סקייפ.