בעיה בהתקנת קודי
-
fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
צהריים טובים לכולם. לפני כמה ימים התקנתי הארד דיסק חדש במחשב (SSD) ולאחר מכן ווינדוס 7 כך שהמחשב בעצם די נקי ועובד מהר כמו חדש..
דבר ראשון, כמובן אחרי התקנות חיוניות, ניגש להתקנת קודי (איך לא..) ותוספים כגון ISRAELIVE,SDAROT,PULSAR,KIDSIL וכדומה פשוט לא מצליחים לעבוד, מקבל שגיאת רישום, ואני מתקין הכל כרגיל כמו תמיד במהלך השלוש שנים האחרונות אבל על המחשב הספציפי הזה משהו לא מסתדר.. הצילו..
רוצה לציין שאם פתיחת קודי (15.2) מופיע COMMON PLUGIN CACHE
מה גם שאני מנסה לעלות קובץ לוג לפי כל המדריכים וגם זה לא הולך.. זקוק לעזרתכם האדיבה..
תודה רבה והמשך יום טוב
דבר ראשון, כמובן אחרי התקנות חיוניות, ניגש להתקנת קודי (איך לא..) ותוספים כגון ISRAELIVE,SDAROT,PULSAR,KIDSIL וכדומה פשוט לא מצליחים לעבוד, מקבל שגיאת רישום, ואני מתקין הכל כרגיל כמו תמיד במהלך השלוש שנים האחרונות אבל על המחשב הספציפי הזה משהו לא מסתדר.. הצילו..
רוצה לציין שאם פתיחת קודי (15.2) מופיע COMMON PLUGIN CACHE
מה גם שאני מנסה לעלות קובץ לוג לפי כל המדריכים וגם זה לא הולך.. זקוק לעזרתכם האדיבה..
תודה רבה והמשך יום טוב
-
fidler
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל תודה על התגובות המהירות, פתחתי משתמש חדש, אם זה אמור לעזור, התקנתי קודי מחדש, ושוב אותן הערות שגיאה, יכול להיות שיש קשר לחומרה החדשה כי על אותו מחשב קודי רצה מעולה לפני כן ומאז החלפת ההארד דיסק והתקנת ווינדוס מחדש זה לא הולך. תודה
בקשר לשאלתך
@fidler
·
האם יכול להיות שהפיירוול שלך חוסם? האם זה בכל התוספות?
·
האם יכול להיות שהפיירוול שלך חוסם? האם זה בכל התוספות?
נערך לאחרונה על ידי tvfan1 ב 22/10/2015 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
fidler
-
- חבר פעיל מאוד

Re: בקשר לשאלתך
@tvfan1
·
זה קורה בכל התוספים הישראלים שהם ממש חשובים לי, פולסר לא עובד אבל ג'נסיס משום מה כן עובד
·
זה קורה בכל התוספים הישראלים שהם ממש חשובים לי, פולסר לא עובד אבל ג'נסיס משום מה כן עובד