שידורי ניסיון דולבי דיגיטל בעידן + T2
- BenHT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- שם מלא: Ben
האם שידורי הניסיון הופסקו? (לא קולט במרכז בתדר 530)
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
@BenHT
·
יש מישהו שמצליח היום לקלוט ערוץ אחד HD? יש משחק ודווקא היום הוא לא מוצא אותו
(אזור פתח תקווה)
·
יש מישהו שמצליח היום לקלוט ערוץ אחד HD? יש משחק ודווקא היום הוא לא מוצא אותו
- BenHT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- שם מלא: Ben
אני מה 10.11 לא קולט את שידורי הניסיון, כנראה שהסתיימו השידורים הנוכחיים. נחכה לפעם הבאה
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3504
ואני "קולט" כל הזמן בIBA.ORG.IL ...
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
אין טעם בשידורי הניסיון שעולים למישהו כסף כשאין ערוצים שמעוניינים לעלות לעידן פלוס (ולשלם כסף) אז למה שישאירו את המשדרים פועלים ?
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

צודק. אבל מצד שני - מופעלים משדרים לטובת כל 6 הערוצים הנוכחיים . גם זה עולה כסף, שאני מאמין שמישהו משלם אותו (משלם המיסים?).
זו רק עניין של החלטה לממן בעוד קצת (נניח 36 מליון לשנה) עבור שידור HD למי שיש לו (או לכל ה18 ערוצים המתוכננים וללא אבחנה). כסף קטן.
זו רק עניין של החלטה לממן בעוד קצת (נניח 36 מליון לשנה) עבור שידור HD למי שיש לו (או לכל ה18 ערוצים המתוכננים וללא אבחנה). כסף קטן.
- גיל37
-
- חבר ותיק

·הערוצים שמשודרים בעידן פלוס היום משלמים ככל הידוע לי סכום מטורף של 2 מיליון שקל לשנה בשביל שהרשות השנייה תשדר אותם בעידן פלוס.rafi_d כתב:צודק. אבל מצד שני - מופעלים משדרים לטובת כל 6 הערוצים הנוכחיים . גם זה עולה כסף, שאני מאמין שמישהו משלם אותו (משלם המיסים?).
זו רק עניין של החלטה לממן בעוד קצת (נניח 36 מליון לשנה) עבור שידור HD למי שיש לו (או לכל ה18 ערוצים המתוכננים וללא אבחנה). כסף קטן....
השמועות אומרות שעבור ערוץ HD רוצים 4 מיליון לשנה ולערוץ הראשון שגם ככה הולך לעבור רפורמה אין תקציב לזה (גם בלווין עמוס הוא לא משודר ב-HD).
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

כפי שאמרתי, שהממשלה תחליט לממן את ההפרש. ואם לערוץ 1 יש בעיות - שיחסוך 24 מליון וירד מעידן. ברור לך - שכל מה שקשור לערוץ 1 - הכל מהכיס שלנו בס"ה, לכן אין שום בעיה להחליט לממן אותו בעוד קצת לאחר שמפטרים חצי מהעובדים שם.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
צריך להבין שמדובר בערוץ ציבורי. אם יש לו איכות HD שמי שיכול להנות ממנו זה רק כאלה שמשלמים לחברה מסוימת (יס או הוט) אז יש פה משהו שהוא לא פייר. כולנו מממנים את הערוץ הזה בצורה שווה אז לא יכול להיות שאנשים לכאורה עם משאבים גבוהים יותר יהנו ממנו באופן טוב יותר. או שאין שידור ב HD או שיש ואז לא יכול להיות שיהיה אותו רק דרך הוט ויס. ואם מדובר בכסף אז אסור לעשות הפרדה ואו שמכינים תקציב כדי שהערוץ ישדר בכל המקומות או שבשום מקום.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

נכון, אבל זה לא כ"כ פשוט שחור ולבן... גם ערוץ ציבורי רוצה % צפייה גבוהים (מוטיבציה לעובדים, קצת פרנסה מ"חסויות" וכו). כרגע, כדי להשיג את זה, הדרך היחידה היא כאן פלטפורמת הוט+YES.
אז נכון שצריך חלופה באויר, אבל להגיד בוא נוריד אותם מהכבלים - זה לא נעשי ונאיבי...
כעת לגבי מי משלם עבור האיכות ב "אויר" - הממשלה צריכה להוסיף 30 מליון לתקציב הציבורי שלהם וזהו. חולמים על אינטרנט (אפילו חוקקו חוק). זה לא יהיה אותו דבר, כי לדעתי יתקמצנו שוב, ותקבל באינטרנט יעני HD ב480P, כמו שאתה רואה היום באתר ערוץ 1 (חוץ מאירועים חריגים).
לצערי, בקצב הזה, רחוק היום שנגיע לIPLAYER של הBBC, למרות שגם שם זה בקושי 720P.
ולגבי שאר הערוצים - שישלמו... כשערוץ 1 יהיה באויר בHD - אולי התחרות תדרבן אותם....
אז נכון שצריך חלופה באויר, אבל להגיד בוא נוריד אותם מהכבלים - זה לא נעשי ונאיבי...
כעת לגבי מי משלם עבור האיכות ב "אויר" - הממשלה צריכה להוסיף 30 מליון לתקציב הציבורי שלהם וזהו. חולמים על אינטרנט (אפילו חוקקו חוק). זה לא יהיה אותו דבר, כי לדעתי יתקמצנו שוב, ותקבל באינטרנט יעני HD ב480P, כמו שאתה רואה היום באתר ערוץ 1 (חוץ מאירועים חריגים).
ולגבי שאר הערוצים - שישלמו... כשערוץ 1 יהיה באויר בHD - אולי התחרות תדרבן אותם....
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
יש חוק עובדי המדינה לא יכולים לעשות מה שבא להם אך מדינה שלנו החוקים הם בגדר המלצה בלבדrafi_d כתב:נכון, אבל זה לא כ"כ פשוט שחור ולבן... גם ערוץ ציבורי רוצה % צפייה גבוהים (מוטיבציה לעובדים, קצת פרנסה מ"חסויות" וכו). כרגע, כדי להשיג את זה, הדרך היחידה היא כאן פלטפורמת הוט+YES.
ולגבי שאר הערוצים - שישלמו... כשערוץ 1 יהיה באויר בHD - אולי התחרות תדרבן אותם.......
- גיל37
-
- חבר ותיק

אל תשכחו שבמשך שנים ערוץ 10 היה זמין רק למנויי הוט ו-יס (או לבעלי צלחת פרטית מכוונת לעמוס והציוד אז היה יקר בהרבה ממה שהוא היום) ורק כשהעלו את עידן פלוס במקום השידור האנלוגי ערוץ 10 מופץ בחינם לכולם. (ואותו דבר נכון לחינוכית 23 וערוץ הכנסת שאפילו לא נקלטים בחינם מעמוס).
כך שסה"כ בלי עידן פלוס המצב של הטלויזיה החינמית בארץ היה גרוע בהרבה.
כך שסה"כ בלי עידן פלוס המצב של הטלויזיה החינמית בארץ היה גרוע בהרבה.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

זה לא מנחם אותי. הקידמה (HD DTV2) הגיעה כבר מזמן למערב, רק לא אלינו... 
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 23/09/2015 21:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

אם תלחצו על בעלי התפקיד שאחראים עידן - אז יהיה גם ערוצים באיכות hd
כמשפט הידוע "צרת רבים חצי נחמה " האם פעלת לשינוי המצב הגרוע הזה : ..rafi_d כתב:זה לא מנחם אותי. הקידמה (HD DTV2) הגיעה כבר מזמן למערב, רק אלינו......
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

Re: אם תלחצו על בעלי התפקיד שאחראים עידן - אז יהיה גם ערוצים באיכות hd
ברור. התנתקתי מהוט/YES לטובת עידן... בחרתי בממשלה שחוקקה את חוק עידן-18 ועידן באינטרנט, ומדרבן בפורום שלי את כל העם לעבור לIPTV עד שעידן(2) יוולד....uh99 כתב:
כמשפט הידוע "צרת רבים חצי נחמה " האם פעלת לשינוי המצב הגרוע הזה : ........
...
טוב, צריך להתחיל איפושהו... ואתה?
- גיל37
-
- חבר ותיק

גם עידן2 לא ייתן שום פתרון שאפילו קרוב ל IPTV
מקסימום עוד כמה ערוצי נישה מסחריים עם פרסומות כל שלוש דקות שאפשר להקיא.
מה שבאמת צריך כאן אלו שירותים בסגנון נטפליקס , חוקיים בתשלום כאשר התשלום עבור מה שצופים ולא עבור 200 ערוצי לוויין זניחים מקזחסטן, טורקמניסטן והשד יודע מה.
מקסימום עוד כמה ערוצי נישה מסחריים עם פרסומות כל שלוש דקות שאפשר להקיא.
מה שבאמת צריך כאן אלו שירותים בסגנון נטפליקס , חוקיים בתשלום כאשר התשלום עבור מה שצופים ולא עבור 200 ערוצי לוויין זניחים מקזחסטן, טורקמניסטן והשד יודע מה.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

שמעתי שנטפליקס מתכננים להגיע לאן. ולא משלמים לפי מה שצופים, אלא כמו בהוט - מנוי חודשי.
ולמי שמעוניין כאן ועכשיו, שירשם לאתר האמריקני שלהם ולVPN. כן, הגיע הזמן להבין אנגלית...
PS:
ודעתי האישית: אני מוותר עליהם משתי סיבות: האחרת איכותית - לא נראה לי שההסטרמה שם ב1080P, ובוודאות - אין תמיכה ב5.1 DTS שמתאים למערכת קולנוע ביתית. ושנית: כל מה ששם, ובאיכות שלעיל זמין באינטרנט (ולא נדון בעניין החוקי כעת) למי שמוכן לחכות כמה חודשים לחומרים חדשים...
ולמי שמעוניין כאן ועכשיו, שירשם לאתר האמריקני שלהם ולVPN. כן, הגיע הזמן להבין אנגלית...
PS:
ודעתי האישית: אני מוותר עליהם משתי סיבות: האחרת איכותית - לא נראה לי שההסטרמה שם ב1080P, ובוודאות - אין תמיכה ב5.1 DTS שמתאים למערכת קולנוע ביתית. ושנית: כל מה ששם, ובאיכות שלעיל זמין באינטרנט (ולא נדון בעניין החוקי כעת) למי שמוכן לחכות כמה חודשים לחומרים חדשים...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 23/09/2015 22:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

Re: אם תלחצו על בעלי התפקיד שאחראים עידן - אז יהיה גם ערוצים באיכות hd
ראשית גם אני עברתי למערך העידן - שנית בנוסף לכךrafi_d כתב:
ברור. התנתקתי מהוט/YES לטובת עידן... בחרתי בממשלה שחוקקה את חוק עידן-18 ועידן באינטרנט, ומדרבן בפורום שלי את כל העם לעבור לIPTV עד שעידן(2) יוולד..........
טוב, צריך להתחיל איפושהו... ואתה?...
אם זכור לך שהרשות השידור התפארה ב- HD בערוץ הראשון - ב - תדרhot / yes 11 זה לא קרה באמת והפניתי לתושמת לב לממונה פניות הציבור של הרשות השידור בדבר הטעייה הצופים והמהלך הזה שונה הלוגו של הערוץ הראשון ושלישית יש פניה שלי לרשות השנייה שהיא אחראית על מערך השידורים וepg על הוספת מידע גם לשידורי רדיו גם זה בתהלך ... ותוך פניה לקידום המערך השידור לפורמט באיכות גבוהה כחוק
וזה כל מה שאני שעשיתי למעני וכלל הצופים ומאזני הרדיו ולעומתי... אתה... רק התחברת לעידן -
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

אכן, אני ריאלי, "התחברתי" לIPTV באינטרנט (VPN, HULU , טוררנט וכו)... תוכל לקרוא לזה להרים ידיים, ומצד שני - צריכים פתרון, ולקיים רמה סבירה יותר *למרות* התת-רמה והסחבת של השירות הממשלתי. לי אין את הזמן לחכות, ודואג לחלופות עבורי (ולגולשי הפורום שלי) כאן ועכשיו.
זה לא אומר שלא צריך וחשוב לעשות מה שאתה עושה, רק שקצב הביצוע (שלהם, לא שלך) - לא משהו... צר לי.
זה לא אומר שלא צריך וחשוב לעשות מה שאתה עושה, רק שקצב הביצוע (שלהם, לא שלך) - לא משהו... צר לי.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

·גם אם התהליך ארוך ומייגע ... אז זה לא אומר שצריך לוותר על זכיות שלנו ... (כמו שהם לא מוותרים על חובות שלנו)rafi_d כתב:אכן, אני ריאלי, "התחברתי" לIPTV באינטרנט (VPN, HULU , טוררנט וכו)... תוכל לקרוא לזה להרים ידיים, ומצד שני - צריכים פתרון, ולקיים רמה סבירה יותר *למרות* התת-רמה והסחבת של השירות הממשלתי. לי אין את הזמן לחכות, ודואג לחלופות עבורי (ולגולשי הפורום שלי) כאן ועכשיו.
זה לא אומר שלא צריך וחשוב לעשות מה שאתה עושה, רק שקצב הביצוע (שלהם, לא שלך) - לא משהו... צר לי....
צריך להציף את הנושא לשנוי .. שעוד צרכנים יעשו הפעולה שעשיתי אז יהיה יותר מהר (וגם ולגולשי הפורום שלך)