מחפש מחט לפטיפון DUAL
תנסה ב PHONO.CO.IL
DAN
DAN
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מקש עזרה דחופה בחיפוח מחט מיוחדת !!!!!!
שלום רב
הגשמתי חלום שלי מלפני המון שנים.
בשנת 1984 בפעם ראשונה קניתי פטיפון LUXMAN PD-284
(שהחלפתי אותו בפטיפון טוב אחר קנווד שפעם יצרו עם זרוע פחם יפה ,מפלסטיק קשיח ועם זרוע עם גירו סקופ מיוחד וראש שור 75.)
ואו איזה פטיפון אלגנטי חיברתי לו ראש שור 91 ואחכ קיבלתי V-15.
והיום אחרי המון שנים כמעט 22 קניתי מחדש את LUXMEN PD-284
עם הפטיפון יש ראש לא מזוהה שנישמע סביר ואפילו נחמד קיבלתי איתו
ראש LUX-320C
אחרי חיפוש של 5 שעות בכ
ל האתרים בעולם מצאתי כי הנל
הוא למעשה,
ראש אדיו-טכניקה דגם -MC HI-OUT PUT
AT-3200XE .
האם מישהו יכול לומר לי מי בארץ מוכר מחטים אורגינליים לראש הזה.
והאם אני יכול לחבר את הראש לכניסה MM רגילה של הפרה שלי.
בברכה ותודה.
הגשמתי חלום שלי מלפני המון שנים.
בשנת 1984 בפעם ראשונה קניתי פטיפון LUXMAN PD-284
(שהחלפתי אותו בפטיפון טוב אחר קנווד שפעם יצרו עם זרוע פחם יפה ,מפלסטיק קשיח ועם זרוע עם גירו סקופ מיוחד וראש שור 75.)
ואו איזה פטיפון אלגנטי חיברתי לו ראש שור 91 ואחכ קיבלתי V-15.
והיום אחרי המון שנים כמעט 22 קניתי מחדש את LUXMEN PD-284
עם הפטיפון יש ראש לא מזוהה שנישמע סביר ואפילו נחמד קיבלתי איתו
ראש LUX-320C
אחרי חיפוש של 5 שעות בכ
ל האתרים בעולם מצאתי כי הנל
הוא למעשה,
ראש אדיו-טכניקה דגם -MC HI-OUT PUT
AT-3200XE .
האם מישהו יכול לומר לי מי בארץ מוכר מחטים אורגינליים לראש הזה.
והאם אני יכול לחבר את הראש לכניסה MM רגילה של הפרה שלי.
בברכה ותודה.
טוב, לפחות לשניים בפורום יש את הפטפון הזה (LUXMAN PD-284 ) 
גם אני רכשתיו בשלהי 1983 תח' 1984 ולפני כמה חודשים בודדים הוצאתי אותו לאור לאחר כעשור אחסנה "יבשה".
אצלי אגב, הראש הינו ortofon mc 100
גם אני רכשתיו בשלהי 1983 תח' 1984 ולפני כמה חודשים בודדים הוצאתי אותו לאור לאחר כעשור אחסנה "יבשה".
אצלי אגב, הראש הינו ortofon mc 100
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')תיתחדש אני אישית מעדיף את הצליל של ראשי STANTON
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
PD- 284 של LUXMAN אלגנטי מאד וצליל מעולה.
איזה תענוג לראות את ה-PD-284 עוד פעם אצלי אז היה לי מגבר -רסיבר קנווד דיגיטלי הראשונים שהוציאו בשנות השמונים ראשונות 2X80 עם רמקולים SS-870 ענקיים של סוני עם הורנים וופר 15 אינטצ
מפלצת היום אני , יושב שוב מולו ושומע תקליטים ישנים, נכון יש לו ראש אודיו-טכניקה 91AT אבל כרגע לא משתווה לצליל , של הטורנס 160 מרק 2 עם ראש שןר 95ED
האם אתה יודע על AT-3200XE של אדיו-טכניקה שהוא מוביג קול , הי אאוטפוט יצאה גבוהה האם יכול להתחבר ללא שנאי לכניסה MM ?
לבסוף היום חבל שאין לקניה את הפטיפונים בטופ של LUXMAN
יש ביפן מלא למכירה מכול הסוגים 444 555 441 282 272 121 350
וכו,
האם יש כאלה מסתובבים בארץ איפה שהוא?\
בברכה
מפלצת היום אני , יושב שוב מולו ושומע תקליטים ישנים, נכון יש לו ראש אודיו-טכניקה 91AT אבל כרגע לא משתווה לצליל , של הטורנס 160 מרק 2 עם ראש שןר 95ED
האם אתה יודע על AT-3200XE של אדיו-טכניקה שהוא מוביג קול , הי אאוטפוט יצאה גבוהה האם יכול להתחבר ללא שנאי לכניסה MM ?
לבסוף היום חבל שאין לקניה את הפטיפונים בטופ של LUXMAN
יש ביפן מלא למכירה מכול הסוגים 444 555 441 282 272 121 350
וכו,
האם יש כאלה מסתובבים בארץ איפה שהוא?\
בברכה
Re: PD- 284 של LUXMAN אלגנטי מאד וצליל מעולה.
איני יודע.SONYES כתב:
בברכה...
כל שאוכל לומר שהראש, mc 100, שלי מוציא 0.09mV at 1000Hz, 5cm/sec והנתון הזה לא מספיק לכניסת MM הקיימת אצלי במגבר אליו מחובר כרגע (נקמיצ'י) , צריך שנאי.
הראש שלך מוציא 2.0mV באותם נתונים וראש MM מוציא 4.5mV או אפילו 5.0mV כך שנראה לי שזה עדיין לא מספיק (אבל איני מומחה ואיני מכיר את נתוני הכניסה שלך).
ניסת לברר בניירת של המגבר, ברשת, אצל היצרן?
כאן תוכל לראות את נתוני הראש שלך:
http://www.vinylengine.com/library.php? ... 20technica
בהצלחה.
javascript:emoticon('
')
')תודה
אכן כבר לאט לאט אני אוסף נתונים על הראש הזה3200 של אדיו טכניקה ,
נשאר לי לקנות מחט ולראות ,
כניסת MM של הפרה שלי ובה מאד ונתונים סטדרטיים כמובן ,
יש לדעתי להרים מעט וליום ולא חסר לי כזה.
2MV זה חצי מהרגיל שלי 4.7 כך שאצטרך אולי פונו סטייג מה אתה ממליץ כדי לקבל את הצליל הטוב ?
יש לי כרגע AT-91 בלקסמן PD-284
והוא טוב מאד להפתעתי הרבה !!! המחט נראת ככה עדין חרוט הפוך אך היא לא אליםטית כמו ב95ED של שור המחובר לטורנס 160 מרק 2,
זרוע TP-16 מרק 2
והוא מצלצך נהדר עם הכניסה של הפרה של סוני,
בברכה
נשאר לי לקנות מחט ולראות ,
כניסת MM של הפרה שלי ובה מאד ונתונים סטדרטיים כמובן ,
יש לדעתי להרים מעט וליום ולא חסר לי כזה.
2MV זה חצי מהרגיל שלי 4.7 כך שאצטרך אולי פונו סטייג מה אתה ממליץ כדי לקבל את הצליל הטוב ?
יש לי כרגע AT-91 בלקסמן PD-284
והוא טוב מאד להפתעתי הרבה !!! המחט נראת ככה עדין חרוט הפוך אך היא לא אליםטית כמו ב95ED של שור המחובר לטורנס 160 מרק 2,
זרוע TP-16 מרק 2
והוא מצלצך נהדר עם הכניסה של הפרה של סוני,
בברכה