שרשור תגובות: תקלה בתכנון? הנה איך תהרסו את ה Note 5 החדש שלכם

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3320
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35085
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

אוהו!
חתיכת בעיה

אנשים לא יהיו חמודעים לזה בכלל עד שהמנגנון יידפק

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3545
נתן תודות: 1107 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #3 

אין ספק שזה לא אמור להיות מצד סמסונג אבל להגדיר את זה כ"חתיכת בעיה"? לא צריך להיסחף...
כל עוד לא ינסו להכניס את העט הפוך בצורה כל כך שלומיאלית, הכל טוב...
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #4 

בעולם נתנו כבר שם לתופעה המביכה "Pengate".

בדומה לגרסאות הקודמות של הנוט (אני עדיין עם נוט 2) במדריך למשתמש אין איזכור לכיוון הכנסת ה SPEN אך במדריך המשתמש של הנוט 5 יש אזהרה, כנראה שסמסונג ידעו על התופעה ולא רצו לדחות את ההשקה שלו.אולי כסת"ח

אך בינינו, מי קורא את המדריך :lol:
צבי וורובל

zahipan2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #5 

כשהיה לי נוט 2 אחיינים שלי היו לוקחים אותו ותמיד הכניסו את העט הפוך.
בשל כך אין סיכוי שאקנה גלאקסי נוט 5.

EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3320
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #6 

סמסונג ישראל מיישרת קו עם התגובה הלקונית של סמסונג העולמית ומוציאה לנו את התגובה הבאה היום (27.08.15):

"סמסונג אלקטרוניקס ממליצה ללקוחותיה להשתמש ב-NOTE 5 על-פי ההוראות במדריך למשתמש, בכדיי להבטיח ניצול יעיל ונכון של המכשיר. בצורה כזו לא יתקלו המשתמשים בתרחישים לא צפויים אשר נגרמים על ידי הכנסת ה-S PEN בצורה הפוכה."
אלי חבוש

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #7 

EliHaboosh כתב:סמסונג ישראל מיישרת קו עם התגובה הלקונית של סמסונג העולמית ומוציאה לנו את התגובה הבאה היום (27.08.15):

"סמסונג אלקטרוניקס ממליצה ללקוחותיה להשתמש ב-NOTE 5 על-פי ההוראות במדריך למשתמש, בכדיי להבטיח ניצול יעיל ונכון של המכשיר. בצורה כזו לא יתקלו המשתמשים בתרחישים לא צפויים אשר נגרמים על ידי הכנסת ה-S PEN בצורה הפוכה."
...
·

אני בכלל לא מתפלא, למה ציפיתם בדיוק מסמסונג ישראל לתשובה אחרת?

חברה שלא יודעת אפילו לעמוד מאחורי האחריות למוצרים שלה ,תתן לכם תשובה אחרת?

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #8 

מצד אחד - זה לא בעיה, פשוט שימוש לא נכון במכשיר. סמסונג כיסו תתחת בזה שהם רשמו במדריך - לא להכניס את העט הפוך.

מצד שני - אני יכול בהחלט להבין את את הבעיה הנוצרת כאשר נותנים לילד לשחק בטלפון (כמו שנאמר פה).

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #9 

EliHaboosh כתב:סמסונג ישראל מיישרת קו עם התגובה הלקונית של סמסונג העולמית ומוציאה לנו את התגובה הבאה היום (27.08.15):

...
·אני המום מהתשובה הטפשית שלהם...
אני מבין שזו התשובה שקיבלו מסמסונג העולמית, אבל עדיין יש גבול לזלזול בלקוחות ובאינטליגנציה שלהם...

אני אישית לא התכוונתי לרכוש את הנוט 5 אבל אם זה המצב בטוח שגם ארחיק מכרים מקנייה שלו.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #10 

אם הכנסתם את ה-S-PEN הפוך ועדיין לא ניסתם לשלוף אותו החוצה מחשש לנזק אז זה הסרטון שתרצו לראות:

liorbel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

גם אני רכשתי את הנוט 5 בחברת פלאפון והתלהבתי מאוד מהשימוש בעט עד שלא שמתי לב שהקצה של העט הוא בעצם אותו גודל,ובמקרה הגעתי לפורום באחד האתרים ברשת שמדבר על הבעיה... אבל, אמרתי לעצמי, לי זה לא יקרה!
ובשבת האחרונה הבאתי לקטנה שלי(בת 4) לצייר עם העט ולא שיערתי לעצמי שהיא תכניס את העט הפוך. המזל לא שיחק והופ, העט תקוע חזק מבלי יכולת להוציא אותו החוצה.
כשאתה יודע שאין ברירה כרגע ולא תתחיל לחמם עם פן את הגב האחורי של המכשיר ותתחיל לפרק אותו, לקחתי פלייר, עטפתי את הקצה של העט במגבון מקופל והצלחתי בכח להוציאו החוצה. אך כמו שאלי חבוש רשם, המנגנון הפסיק לעבוד. למזלי הצלחתי להחליף את הטלפון. המכשיר מצוין ועושה את העבודה! מהיר וביצועיסט ברמה מאוד גבוהה!!! אין שום תלונות אך יש לשים לב לעניין העט ובמיוחד במיוחד עם ילדים.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #12 

yoav4x4 כתב:
...
...
·אני המום מהתשובה הטפשית שלהם...
אני מבין שזו התשובה שקיבלו מסמסונג העולמית, אבל עדיין יש גבול לזלזול בלקוחות ובאינטליגנציה שלהם...

אני אישית לא התכוונתי לרכוש את הנוט 5 אבל אם זה המצב בטוח שגם ארחיק מכרים מקנייה שלו.
...
·

תהיה ראלי רגע, מה צפית? ״ כן בנינו מוצר דפוק״ אין איך לצאת מזה חוץ מתשובה מתחכמת.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”