שרשור תגובות: תקלה בתכנון? הנה איך תהרסו את ה Note 5 החדש שלכם
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3545
- נתן תודות: 1107 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אין ספק שזה לא אמור להיות מצד סמסונג אבל להגדיר את זה כ"חתיכת בעיה"? לא צריך להיסחף...
כל עוד לא ינסו להכניס את העט הפוך בצורה כל כך שלומיאלית, הכל טוב...
כל עוד לא ינסו להכניס את העט הפוך בצורה כל כך שלומיאלית, הכל טוב...
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
בעולם נתנו כבר שם לתופעה המביכה "Pengate".
בדומה לגרסאות הקודמות של הנוט (אני עדיין עם נוט 2) במדריך למשתמש אין איזכור לכיוון הכנסת ה SPEN אך במדריך המשתמש של הנוט 5 יש אזהרה, כנראה שסמסונג ידעו על התופעה ולא רצו לדחות את ההשקה שלו.אולי כסת"ח
אך בינינו, מי קורא את המדריך
בדומה לגרסאות הקודמות של הנוט (אני עדיין עם נוט 2) במדריך למשתמש אין איזכור לכיוון הכנסת ה SPEN אך במדריך המשתמש של הנוט 5 יש אזהרה, כנראה שסמסונג ידעו על התופעה ולא רצו לדחות את ההשקה שלו.אולי כסת"ח
אך בינינו, מי קורא את המדריך
צבי וורובל
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
סמסונג ישראל מיישרת קו עם התגובה הלקונית של סמסונג העולמית ומוציאה לנו את התגובה הבאה היום (27.08.15):
"סמסונג אלקטרוניקס ממליצה ללקוחותיה להשתמש ב-NOTE 5 על-פי ההוראות במדריך למשתמש, בכדיי להבטיח ניצול יעיל ונכון של המכשיר. בצורה כזו לא יתקלו המשתמשים בתרחישים לא צפויים אשר נגרמים על ידי הכנסת ה-S PEN בצורה הפוכה."
"סמסונג אלקטרוניקס ממליצה ללקוחותיה להשתמש ב-NOTE 5 על-פי ההוראות במדריך למשתמש, בכדיי להבטיח ניצול יעיל ונכון של המכשיר. בצורה כזו לא יתקלו המשתמשים בתרחישים לא צפויים אשר נגרמים על ידי הכנסת ה-S PEN בצורה הפוכה."
אלי חבוש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
·EliHaboosh כתב:סמסונג ישראל מיישרת קו עם התגובה הלקונית של סמסונג העולמית ומוציאה לנו את התגובה הבאה היום (27.08.15):
"סמסונג אלקטרוניקס ממליצה ללקוחותיה להשתמש ב-NOTE 5 על-פי ההוראות במדריך למשתמש, בכדיי להבטיח ניצול יעיל ונכון של המכשיר. בצורה כזו לא יתקלו המשתמשים בתרחישים לא צפויים אשר נגרמים על ידי הכנסת ה-S PEN בצורה הפוכה."...
אני בכלל לא מתפלא, למה ציפיתם בדיוק מסמסונג ישראל לתשובה אחרת?
חברה שלא יודעת אפילו לעמוד מאחורי האחריות למוצרים שלה ,תתן לכם תשובה אחרת?
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
·אני המום מהתשובה הטפשית שלהם...EliHaboosh כתב:סמסונג ישראל מיישרת קו עם התגובה הלקונית של סמסונג העולמית ומוציאה לנו את התגובה הבאה היום (27.08.15):
"סמסונג אלקטרוניקס ממליצה ללקוחותיה להשתמש ב-NOTE 5 על-פי ההוראות במדריך למשתמש, בכדיי להבטיח ניצול יעיל ונכון של המכשיר. בצורה כזו לא יתקלו המשתמשים בתרחישים לא צפויים אשר נגרמים על ידי הכנסת ה-S PEN בצורה הפוכה."...
אני מבין שזו התשובה שקיבלו מסמסונג העולמית, אבל עדיין יש גבול לזלזול בלקוחות ובאינטליגנציה שלהם...
אני אישית לא התכוונתי לרכוש את הנוט 5 אבל אם זה המצב בטוח שגם ארחיק מכרים מקנייה שלו.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
גם אני רכשתי את הנוט 5 בחברת פלאפון והתלהבתי מאוד מהשימוש בעט עד שלא שמתי לב שהקצה של העט הוא בעצם אותו גודל,ובמקרה הגעתי לפורום באחד האתרים ברשת שמדבר על הבעיה... אבל, אמרתי לעצמי, לי זה לא יקרה!
ובשבת האחרונה הבאתי לקטנה שלי(בת 4) לצייר עם העט ולא שיערתי לעצמי שהיא תכניס את העט הפוך. המזל לא שיחק והופ, העט תקוע חזק מבלי יכולת להוציא אותו החוצה.
כשאתה יודע שאין ברירה כרגע ולא תתחיל לחמם עם פן את הגב האחורי של המכשיר ותתחיל לפרק אותו, לקחתי פלייר, עטפתי את הקצה של העט במגבון מקופל והצלחתי בכח להוציאו החוצה. אך כמו שאלי חבוש רשם, המנגנון הפסיק לעבוד. למזלי הצלחתי להחליף את הטלפון. המכשיר מצוין ועושה את העבודה! מהיר וביצועיסט ברמה מאוד גבוהה!!! אין שום תלונות אך יש לשים לב לעניין העט ובמיוחד במיוחד עם ילדים.
ובשבת האחרונה הבאתי לקטנה שלי(בת 4) לצייר עם העט ולא שיערתי לעצמי שהיא תכניס את העט הפוך. המזל לא שיחק והופ, העט תקוע חזק מבלי יכולת להוציא אותו החוצה.
כשאתה יודע שאין ברירה כרגע ולא תתחיל לחמם עם פן את הגב האחורי של המכשיר ותתחיל לפרק אותו, לקחתי פלייר, עטפתי את הקצה של העט במגבון מקופל והצלחתי בכח להוציאו החוצה. אך כמו שאלי חבוש רשם, המנגנון הפסיק לעבוד. למזלי הצלחתי להחליף את הטלפון. המכשיר מצוין ועושה את העבודה! מהיר וביצועיסט ברמה מאוד גבוהה!!! אין שום תלונות אך יש לשים לב לעניין העט ובמיוחד במיוחד עם ילדים.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·yoav4x4 כתב:·אני המום מהתשובה הטפשית שלהם.........
אני מבין שזו התשובה שקיבלו מסמסונג העולמית, אבל עדיין יש גבול לזלזול בלקוחות ובאינטליגנציה שלהם...
אני אישית לא התכוונתי לרכוש את הנוט 5 אבל אם זה המצב בטוח שגם ארחיק מכרים מקנייה שלו....
תהיה ראלי רגע, מה צפית? ״ כן בנינו מוצר דפוק״ אין איך לצאת מזה חוץ מתשובה מתחכמת.