מחפש המלצה לסקין שמומלץ לעבודה עם שלט

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב משובח,

מפעיל את קודי כבר הרבה שנים בשילוב של מקלדת על חוטית ושלט של מיקרוסופט. את הפונקציות הבסיסיות, אחרי שנכנסתי לקודי, השלט מפעיל. מחפש דרך להפעיל יותר, כך שאוכל לוותר על המקלדת ככל האפשר. (למשל, כשרוצים להכנס לתפריט הסרט עצמו. או לעשות דברים שהכפתור הימני של העכבר מבצע. ראיתי שבסקינים שונים, הפונקציות נגישות יותר ופחות, אבל מניח שאני מפקשש אפשרויות שקיימות

תודה

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

דווקא כמעט כל הסקינים בנוים קודם כל למקלדת ושלט, ורק מעטים מהם בנוים לשליטה מלאה בעכבר...
אני במשך שנים עובד רק על שלט\מקלדת, ונמנע מלהשתמש בעכבר, אך בתור סקינר\מתכנת אני מנסה כמה שיותר לתמוך גם בעכבר בסקינים שלי.

אני יכול להגיד לך שעל-מנת להקל על השימוש בקודי בשלט בלבד, הכנסתי בסקין החדש שלי פנומנל אפשרות של "השלמה אוטומטית" כאשר קופצת המקלדת הוירטואלית על המסך, זה אומר למשל שכאשר אתה רוצה לחפש סרטון ביוטיוב, או סרט באחת ההרחבות, ותתחיל להקליד.. gl , יוצעו לך השלמות אוטומטיות למשל ל- Gladiator וכך תוכל באמצעות השלט 'להקליד' במהירות מטורפת ולחסוך זמן יקר.
לדיון על הסקין החדש: http://www.hometheater.co.il/vt236134.html

בנוסף, בקודי ניתן להגדיר קובץ Keymap.xml (חפש בגוגל kodi keymap.xml ) , שיאפשר לך להגדיר לשלט פעולות כרצונך, למשל אצלי הכפתור האדום בשלט עובר להרחבות,הכחול לסרטים,הצהוב למוסיקה, כפתור שמיועד למסך הבית, וכו וכו'....
יש לי שלט של ONE FOR ALL (משהו כזה: http://ecx.images-amazon.com/images/I/3 ... 4,320_.jpg )
והוא מעולה לשליטה על קודי.

barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

השימושים שלי די צנועים. בעיקר הפעלה מלאה של הסיפריות. כולל לחפש פרטים על הסרטים, על הצוות, ולהשתמש באפשרויות המיון. אין לי צורך בחיפושים בכתב, ואו בגלישה באינטרנט. כמעט ולא רואה בסטרימינג, ומעולם לא השתמשתי ביוטיוב דרך הקודי.

דווקא הרעיון האחרון שלך יכול מאוד לעזור. יש כאן מדריכים לקינפוג מהסג הזה? דווקא את זה לא מוצא ביוטיוב

barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

מצאתי את זה

http://www.hometheater.co.il/vt187250.html

על פניו, מאוד דומה למה שאני מחפש. השאלה אם בשנתיים וחצי שעברו, נולדו דרכים פשוטות יותר להגיע לקינפוג השלט עם צרכיי.

מניח שיש אפשרות ללחוץ על כתור בשלט, וללמד את המערכת מה הפעולה הנדרשת מאותו כפתור, במקביל לכפתור במקלדת, או ללחצן בעכבר. ללחוץ על כפתור אדום בשלט, ולהגיד לו 'מעכשיו תחשוב שלחצתי על esc במקלדת'. השאלה איך עושים את זה

barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

טוב. הדרישות הצטמצמו. בעצם, הדבר העיקרי שחסר לי זה כפתור מקביל בשלט ללחצן ימני בעכבר. את כל היתר, השלט עושה כבר עכשיו

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #6 

מה הכוונה 'עושה כבר עכשיו'? יש לך שלט או שאתה מחפש המלצות לאחד?
ד"א מדובר על מקש C במקלדת.

barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

יש לי שלט של מייקרוסופט. במקור, נועד למדיה סנטר, אבל עובד מצוין עם קודי. אני מחפש את המקביל בשלט (לא במקלדת) ללחצן ימני של עכבר. עם המקלדת אין לי בעיה. רק פחות נוח. ואם יהיה בשלט מקביל לכפתור ימני, אוכל להגיע איתו לכל מקום.

השלב הסופי יהיה לגרום לכפתור המדיה סנטר להפעיל את קודי במקום את המדיה סנטר, אבל זה כבר קטנוני. אפשר לחיות בלי זה

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #8 

אני לא מכיר את השלט של MICROSOFT. עבדתי בעבר עם שלט MCE של HP והיה כפתור GUIDE שהיה מקביל ללחיצה על מקש C במקלדת.

בכל מקרה, יש תוסף שנקרא ' KEYMAP EDITOR' שיכול לעזור לך לשתול פקודות בשלט.

finalmakerr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
שם מלא: finalmakerr
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

@barako2012
·תיצור קובץ remote.xml בתיקייה userdata\keymaps

קוד: בחירת הכל

<keymap>
  <global>
    <remote>
       <red>ContextMenu</red>
    </remote>
  </global>
</keymap>
* השינויים יכנסו לתוקף בהפעלה מחדש.
את ה- <red> תשנה ללחצן הרלוונטי.. לינק!

במידה ותתקין את ה-HTPT גם הקובץ הזה ניתן להגדרה ללא כל התעסקות מצדך.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

יש לצורך העניין הרחבה שעושה את זה בדיוק:
http://kodi.wiki/view/Add-on:Keymap_Editor

barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

א. תודה @tomer953. התקנתי את ההרחבה, ומסתמן שהצלחתי להפעיל. עשר דקות לא הבנתי למה אני לא מצליח לכייל את כפתור ה info. בסוף הבנתי שאני מצליח, פשוט הוא מעלה פרטים של הסרט הרץ בתחתית המסך, ואני מתכוון למשהו אחר.

יש לך מושג איך קודי קורא לאפשרות לצפות במידע על הסרט/סדרה בעודי מטייל בספריה? המקביל למה שקורה כשלוחצים על מקש ימני בעכבר, ואחת האפשרויות היא פרטי סרט.

בגדול, זה רוב מה שאני צריך. אבל לא מוצא איך הוא קורא לזה. איך משכנעים את השלט להגיע לתפריט הזה. חוץ מזה, הוא עושה הכל מעולה.

finalmakerr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
שם מלא: finalmakerr
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

Info

barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

לא. כשמגדירים כפתור בשלט ל info זה לא עובד בתפריטי הסיפריה. במהלך צפייה בסרט, הכפתור שכוייל על info מעלה פרטים על הצפייה בתחתית המסך.

כאמור, אני מחפש משהו אחר. את האפשרות לראות את המסך עם הפרטים של הסרט (תקציר, עלילה, שחקנים וכו'), כשאני עובר על שמות הסרטים.

עם המקלדת זה עובד. לחיצה על מקש i כשאני בתפריטי הסיפריה מעלה ומורידה את מסך הנתונים האלה. אבל זה עובד רק במקלדת. לא מצליח למצוא איך מעתיקים את הפונקציה הזו לשלט. וכיוון שא תכל יתר הלחצנים הצלחתי לכייל, מניח שהבעיה היא שאני לא יודע איזו הגדרה לחפש, או איפה לחפש אותה.

ניסיתי גם בהגדרות כלליות וניווט. וגם בהגדרות של צפיה במסך מלא וניווט. וגם בתפריט 'אחר'. וגם ב home. זה בטוח נמצא איפושהו. רק שאני לא מוצא

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

פתיחה על מידע סרט נקרא INFO ונעשה על-ידי מקש i במקלדת, או שליחת הפקודה: INFO לקודי
פתיחת תפריט המשנה, באנגלית נקרא Context Menu, שהוא מה שאתה קורא לו 'לחצן ימיני בעכבר', נעשה על ידי הקשה על האות C במקלדת, או על-ידי שליחת הפקודה: ContextMenu לקודי

דוגמה, הגדרת הכפתור הכחול שיעשה ContextMenu והכפתור האדום יעשה INFO

<red>INFO</red>
<blue>ContextMenu</blue>

barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

בדיוק על זה אני מדבר, תומר. כפתור ה i במקלדת עובד מצוין ואכן מעלה את תפריט התוכן תוך כדי חיפוש ברשימת הסרטים. משום מה אני לא מצליח לגרום לו לעבוד גם בשלט ולבצע את אותה משימה.

אני משתמש ב KEYMAP EDITOR אליו שלחת אותי. והפקודות שמחוברות ל info, לא מקבילות ל i במקלדת, אלא מעלות שורת נתונים בתחתית המסך בזמן הקרנת הסרט. בזמן חיפוש בסיפריה, המקש לא עושה כלום.

כנראה שאני לא מצליח לעלות על התפריט הנכון ב KEYMAP EDITOR. ולצערי, בעניין הקוד עליו אתה מדבר, אין לי מושג איך ואיפה משנים אותו.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

מכיר מבנה של קבצי XML קצת?
בכל אופן, תעשה לחצן WIN+R ביחד, ותכתוב שם:

notepad.exe %appdata%\Kodi\userdata\keymaps\keymap.xml
(זה יפתח בפנקס רשימות את הקובץ הרלוונטי)
אתה צריך לוודא שיש לך את השורה שמכילה את המילה INFO, בין כל תגיות ה REMOTE,GLOBAL,KEYMAP כמו שמתואר בקוד הבא:

<keymap>
  <global>
    <remote>
<info>Info</info>
    </remote>
  </global>
</keymap>

barako2012 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

טוב. אני יותר דביל מהמקובל להאמין. הכל עובד. סליחה על ההטרדה המיותרת.

מסתבר שצריך לשנות גם בתפריט הכללי (ושם בניווט) וגם בתפריט המסך המלא (ושם בניווט).

תודה לכולם

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

שמח שהסתדר (Y)

GalZilberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 550
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

מתעלק על השירשור

שליחה #19 

בקיצור דרך: C אני משתמש הרבה,
על I לא ידעתי (וחבל)
ועכשיו השאלה, יש קיצור דרך לניגון ישיר של הטריילר?

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”