שאלה לגבי חבילת אינטרנט של בזק בנלאומי השוק הסיטונאי
הבנתי שהחיבור עצמו הוא mpls ללא חייגן. השאלה היא אם החיבור הזה הוא כמו של הוט לדוגמה ואתה למעשה לא מקבל כתובת ip שאיתה אתה יכול להתחבר למחשב שלך מרחוק אלא כתובת ip של בזק בנלאומי ואי אפשר להתחבר מרחוק למחשב ברשת שלך האישית?
אם למישהו יש ניסיון עם החבילה הזו אשמח לתשובה
תודה מראש
אם למישהו יש ניסיון עם החבילה הזו אשמח לתשובה
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי silvering ב 10/08/2015 8:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן זה גם מה שאני יודע.
פשוט זה מה שאמרו לי מהתמיכה שלהם - שזה חיבור ללא חייגן. עכשיו השאלה אם נגיד אוכל להגדיר לדוגמה שרת על המחשב (ftp למשל)?
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- הצטרף: אוקטובר 2009
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,silvering כתב:הבנתי שהחיבור עצמו הוא mpls ללא חייגן. השאלה היא אם החיבור הזה הוא כמו של הוט לדוגמה ואתה למעשה לא מקבל כתובת ip שאיתה אתה יכול להתחבר למחשב שלך מרחוק אלא כתובת ip של בזק בנלאומי ואי אפשר להתחבר מרחוק למחשב ברשת שלך האישית?
אם למישהו יש ניסיון עם החבילה הזו אשמח לתשובה
תודה מראש...
מודל השוק הסיטונאי פעיל כרגע רק בחיבור עם תשתית חברת בזק ולא הוט ( צורת החיבור אותה ציינת בפוסט (ללא חייגן) קיימת רק בתשתית הוט).
חשוב לציין כי החיבור הקיים במסגרת השוק הסיטונאי פועל באותו האופן בו פועל החיבור הקיים כיום ללא השוק הסיטונאי.
לא מדובר על IP קבוע בחיבור זה . אם אתה מעוניין להתחבר מרחוק תוך שימוש ב-IP קבוע קיימים מודלים נוספים לשם כך ונשמח לסייע.
לשם כך, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות ל: [email protected] ונציג טכני יחזור אליך בהמשך.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי

