העצלנות עלתה מדרגה: רובוט ניקוי חלונות: מה מומלץ?
שלום,
לאחר שהיו / יש לי:
רומבה סידרה 500 (מכרתי כי התקלקל יותר מדי פעמים לאחר תקופת האחריות), ניטו (מכרתי, כי לא ניקה צמוד לפינות), וסקובה 385 (אני לא מטאטא כלל, כי הוא עובד אצלי מדי יום), העצלנות עולה כיתה.
איך רובוט לניקוי חלונות WINBOT של ******? האם מחליף כליל את ניקוי החלונות הידני? יש לי:
זכוכית מרפסת שמש
4 X חלונות חדרי ילדים (2 כנפים כל חלון)
ויטרינה עם 3 כנפיים לחלון
3 מראות 1*1 מטר
ארון חדר שינה מזכוכית המורכב מ 6 זכוכיות 1 *1.5 מטר
אשמח לכל תובנה בעניין.
תודה
לאחר שהיו / יש לי:
רומבה סידרה 500 (מכרתי כי התקלקל יותר מדי פעמים לאחר תקופת האחריות), ניטו (מכרתי, כי לא ניקה צמוד לפינות), וסקובה 385 (אני לא מטאטא כלל, כי הוא עובד אצלי מדי יום), העצלנות עולה כיתה.
איך רובוט לניקוי חלונות WINBOT של ******? האם מחליף כליל את ניקוי החלונות הידני? יש לי:
זכוכית מרפסת שמש
4 X חלונות חדרי ילדים (2 כנפים כל חלון)
ויטרינה עם 3 כנפיים לחלון
3 מראות 1*1 מטר
ארון חדר שינה מזכוכית המורכב מ 6 זכוכיות 1 *1.5 מטר
אשמח לכל תובנה בעניין.
תודה
- MikaYannai
- טרול

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מחליף גם עוד דברים
אני את הויינבוט 830, מפעילה גם על מראות גדולות בשירותי אורחים ובשירותים שלנו, וגם על הקרמיקות באמבטיה. מודה שלא כל פעם, אלא פעם ב... אני נותנת לו לטייל יותר על הויטרינה בסלון, ובחלונות בחדרים. כמעט לא שומעים אותו ככה שזה לא מפריע להפעיל אותו כמה שצריך, שווה כל אגורה.
Re: HOBOT
תודה על העזרה המוצר תקין לחלוטין,Iclebo כתב:שלום ל dudis ושאר חברי הפורום,
ההובוט לא אמור להשאיר סימנים אלא להבריק את החלון. אם זאת אינה התוצאה שאתה מקבל נשמח לשלוח אליך טכנאי לבדוק מדוע....
אין לי ולא היו לי צפיות גדולות ממנקי החלונות,
אבל אחרי רובוט לניקוי רצפה ושוטף רצפה אמרתי שננסה גם את זה (בכל זאת פסח התקרב...)
זאת רק חוות הדעת שלי :
קיים הסירבול של כבל החשמל ,לא עובד רק על סוללות
חייבים מסגרת לחלון (אין אפשרות לדוגמא לנקות את הצד החיצוני של חלון ממ"ד)
צריכים חלונות גדולים והמכשיר אינו מגיע לפינות (מברשות עגולות)
אכן בנקיון על יבש הוא מנקה את האבק אבל כשהשמש פוגעת בחלונות אתה רואה את הסימנים העגולים של המברשות ,
כשמנסים לשים קצת נוזל ניקוי לחלונות על המברשת התחתונה המכשיר מתחיל להחליק מהחלון אין לו אחיזה כמו ביבש,
המרפסת שלי לא ישרה ויש חריצים ללא מסגרת והמכשיר צנח למטה למזלי החזקתי את החבל ביטחון והוא נשאר באויר ולא על השכן (-:
בסך הכל לנקיון ראשוני הוא טוב אבל לא יחליף את הסמרטוט והשפריצר לחלונות בשונה ממהרובוטים לרצפה שיכולים להחליף את המטטא ולרוב אפשר לתת להם גם לעבוד לבד.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
·Iclebo כתב:שלום ל dudis ושאר חברי הפורום,
ההובוט לא אמור להשאיר סימנים אלא להבריק את החלון. אם זאת אינה התוצאה שאתה מקבל נשמח לשלוח אליך טכנאי לבדוק מדוע....
חבל שאתם לא עושים הדגמות בבתים.
הייתם מוכרים פי 2
@dudis
·צר לי....לא מסכים איתך ומקבל על עצמי את האתגר לשנות את חווית המשתמש שלך.
הרי מדובר ביחידה מכנית שיודעת לזוז על החלון ולשפשף אותו. בדומה לאותה פעולה מכנית שתעשה ידנית. סימנים יווצרו מחיבור בין לחות ואבק ללא קשר אם הרובוט עשה את העבודה או יד אדם. ישנן טכניקות בסיסיות להימנע מהחיבור הזה. אני חושב שציפיות גבוהות לגבי תוצאות הניקוי הן במקומן והרובוט בהחלט מסוגל להותיר חלון מבריק ובלי סימנים.
שוב...תלוי בך. אם תרצה - נגיע אליך הביתה.
·צר לי....לא מסכים איתך ומקבל על עצמי את האתגר לשנות את חווית המשתמש שלך.
הרי מדובר ביחידה מכנית שיודעת לזוז על החלון ולשפשף אותו. בדומה לאותה פעולה מכנית שתעשה ידנית. סימנים יווצרו מחיבור בין לחות ואבק ללא קשר אם הרובוט עשה את העבודה או יד אדם. ישנן טכניקות בסיסיות להימנע מהחיבור הזה. אני חושב שציפיות גבוהות לגבי תוצאות הניקוי הן במקומן והרובוט בהחלט מסוגל להותיר חלון מבריק ובלי סימנים.
שוב...תלוי בך. אם תרצה - נגיע אליך הביתה.
@sam22
·
שקלנו זאת. זה מודל עסקי בעייתי ולאו דווקא מניב תוצאות.
אנחנו מאפשרים לכל לקוח שקנה מוצר מאיתנו להחזיר את המוצר אם הוא לא מקבל את התוצאות עליהן אנו מצהירים בפרסומים שלנו. זה מייתר את הצורך בהדגמה בבית ללקוחות רבים.
·
שקלנו זאת. זה מודל עסקי בעייתי ולאו דווקא מניב תוצאות.
אנחנו מאפשרים לכל לקוח שקנה מוצר מאיתנו להחזיר את המוצר אם הוא לא מקבל את התוצאות עליהן אנו מצהירים בפרסומים שלנו. זה מייתר את הצורך בהדגמה בבית ללקוחות רבים.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

אני יכול להעיד לגבי.
אם אני רואה את זה עובד אצלנ ועובד טוב, מרבית הסיכויים שזה יישאר.
להתחיל להתעסק אם החזרות, בייחוד שאני לא מכיר את החברה
וגם בהנחה שאני מכיר ומאמין, זה יותר מסובך ומסורבל.
דיברתי איתכם היום, עם השרות, כזו אפטיות ושולחים אותי לחפש אם באלמ ועוד מקום יש הדגמה... לא לעניין.
ומה לעשות, לא מצליח למצוא זמן להגיע לאור יהודה.
לדעתי, אתם מפספסים.
אני יכול להעיד שכמות האנשים שרכשו שואב רובוטי אחרי שראו אחד אצלי.... גדולה בהרבה מאלו שהיו מזמינים על עיוור.
דיברתי איתכם היום, עם השרות, כזו אפטיות ושולחים אותי לחפש אם באלמ ועוד מקום יש הדגמה... לא לעניין.
לדעתי, אתם מפספסים.
אני יכול להעיד שכמות האנשים שרכשו שואב רובוטי אחרי שראו אחד אצלי.... גדולה בהרבה מאלו שהיו מזמינים על עיוור.
·sam22 כתב:אני יכול להעיד לגבי.
לדעתי, אתם מפספסים.
אני יכול להעיד שכמות האנשים שרכשו שואב רובוטי אחרי שראו אחד אצלי.... גדולה בהרבה מאלו שהיו מזמינים על עיוור....
גם אני מסכים איתך -בכל מילה
אם היו מציעים לבוא אלי ולנסות אותו - בהנחה והוא עובד - גם אני הייתי רוכש.
אותו דבר לגבי הרומבה !! חברים באו אלי ראו אותו בפעולה , 2 מתוך ה-3 הזמינו .
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

·Iclebo כתב:@sam22
מתנצל על האפטיות....ננסה להשתפר. אבל לא דיברת איתנו אלא עם החברה המתחרה.......
אז המצב גרוע יותר
הגעתי אלייהם מחיפוש בגוגל אחרי שקראתי את הפוסט הזה.
אז תרימו את הכפפה.
תבואו להדגים
לפחות לאנשים מכאן ותראו איך זה מתפתח
וכמובן, תתחרו במחיר
dudis כתב:יש לי HOBOT לדעתי חבל על הכסף משאיר סימנים של עיגולים שרואים בשמש,
לוקח לו זמן לנקות עושה רעש וצריך להיות מחובר לחשמל...
·אני סובל מאותה הבעיה בדיוק.
ההובוט אצלי משאיר עיגולים עיגולים במיוחד כאשר קרינת השמש פוגעת ישירות בחלון - החלון נראה זוועה.
לקראת הערב החלון נראה מצוחצח ומבריק.
כאשר שמים ספריי אז כאשר מסיים את הניקוי ואני מוציא אותו מהחלון - גם נשאר עיגול רטוב מה שמחייב אותי
לעבור בנייר לייבוש.
כמובן יש לשים לב שבפינות אין פתרון וצריך לנקות ידנית.
אגב,
יש חלק מהחלונות שהוא מחליק טיפה ושם מפספס ...
כנראה הטכנולוגיה עדיין לא בשלה לניקוי חלונות רובוטי.
ועדיין עומד על דעתי......sky1sky10 או dudis או שניכם,
ניקוי חלונות, רובוטי או ידני שונה מניקוי רצפה בגלל הצורך להתגבר על כח המשיכה וגם בגלל שמדובר במשטח שקוף שכל כתם נראה בקלות. אם זוגתי היקרה תטיל עלי ניקוי חלונות ידני בבית התוצאות תהיינה תחילה עגומות. אך אין לי ספק שעל אף המוגבלויות המובנות שבגבר , אחרי X נסיונות אסגל את הטכניקה שתוביל לתוצאות מצויינות ותותיר את החלון בלי סימנים ואותי בלי כוחות ( הוטרינות בבית שלי גדולות ורבות).
מכיר את הרובוט מצויין. לא מכיר תוצאה שאומרת "זה מה יש". מציע לכם ביקור בית לטובת התוצאות הבאות:
מיגור העיגולים
ביטול החלקה על החלון.
המחשת ניקוי מסגרת
המחשת קלות עבודה עם כבל חשמלי מחובר
התמודדות עם חלונות ללא מסגרת
תלוי בכם....
ניקוי חלונות, רובוטי או ידני שונה מניקוי רצפה בגלל הצורך להתגבר על כח המשיכה וגם בגלל שמדובר במשטח שקוף שכל כתם נראה בקלות. אם זוגתי היקרה תטיל עלי ניקוי חלונות ידני בבית התוצאות תהיינה תחילה עגומות. אך אין לי ספק שעל אף המוגבלויות המובנות שבגבר , אחרי X נסיונות אסגל את הטכניקה שתוביל לתוצאות מצויינות ותותיר את החלון בלי סימנים ואותי בלי כוחות ( הוטרינות בבית שלי גדולות ורבות).
מכיר את הרובוט מצויין. לא מכיר תוצאה שאומרת "זה מה יש". מציע לכם ביקור בית לטובת התוצאות הבאות:
מיגור העיגולים
ביטול החלקה על החלון.
המחשת ניקוי מסגרת
המחשת קלות עבודה עם כבל חשמלי מחובר
התמודדות עם חלונות ללא מסגרת
תלוי בכם....
@sam22
·
מתשובתי ל sky1sky10 ו dudis תוכל להבין שאין לנו משהו נגד ביקורי בית . אך זה משמש למטרות שירות ולא למטרות מכירה.
נשקול את הצעתך לאמץ מודל עסקי הכולל הדגמה בבתים. מדובר בהחלטה עם השלכות רבות. אולי אריץ פיילוט קצר לחודש ימים. אבדוק.
בשלב זה ובהחרגה אדאג לך להדגמה אישית. אם יש כאן עוד מישהו שמעוניין בהדגמה שישלח לי הודעה פרטית ואדאג לכך.
לגבי מחיר או ביצועים כלפיי המתחרים אני אשמור על ג'נטלמניות ולא אגיב במסגרת דיון מקצועי. אני מניח שאם תבדוק הן את המחיר והן את הביצועים של ה HOBOT אל מול המתחרים תדע להגיע למסקנות בעצמך.
·
מתשובתי ל sky1sky10 ו dudis תוכל להבין שאין לנו משהו נגד ביקורי בית . אך זה משמש למטרות שירות ולא למטרות מכירה.
נשקול את הצעתך לאמץ מודל עסקי הכולל הדגמה בבתים. מדובר בהחלטה עם השלכות רבות. אולי אריץ פיילוט קצר לחודש ימים. אבדוק.
בשלב זה ובהחרגה אדאג לך להדגמה אישית. אם יש כאן עוד מישהו שמעוניין בהדגמה שישלח לי הודעה פרטית ואדאג לכך.
לגבי מחיר או ביצועים כלפיי המתחרים אני אשמור על ג'נטלמניות ולא אגיב במסגרת דיון מקצועי. אני מניח שאם תבדוק הן את המחיר והן את הביצועים של ה HOBOT אל מול המתחרים תדע להגיע למסקנות בעצמך.