כתם שמן על מסך LED....
בשום פנים ואופן לא להשתמש בשום מטלית לחה או כל חומר אחר
לנסות לספוג את זה עם צמר גפן רפואי יבש בלבד לאט לאט בלי להרחיב את הגבולות הכתם
יש שיטה נוספת לפזר קצת מלח כמו שעושים על חולצה
אך מאחר וזה על הזכוכית או או LEDש ללא זכוכית
ממליץ להורידת את הטלויזה בזהירות אם יש זכוכית לפזר מלח אחכ לא לשפשפף כי הגרגרים המטרה שלהם צריכים לספוג אבל
אם יש כתם אין הרבה נוזלים של השמן עם לאסוף בזהירות או פשוט להעיף או לשאוב בזהירות אך לא שיפשוף יעשה שריטות
קבל עוד כמה עצות ותבחר מה מתאים לך
בהצלחה
לנסות לספוג את זה עם צמר גפן רפואי יבש בלבד לאט לאט בלי להרחיב את הגבולות הכתם
יש שיטה נוספת לפזר קצת מלח כמו שעושים על חולצה
אך מאחר וזה על הזכוכית או או LEDש ללא זכוכית
ממליץ להורידת את הטלויזה בזהירות אם יש זכוכית לפזר מלח אחכ לא לשפשפף כי הגרגרים המטרה שלהם צריכים לספוג אבל
אם יש כתם אין הרבה נוזלים של השמן עם לאסוף בזהירות או פשוט להעיף או לשאוב בזהירות אך לא שיפשוף יעשה שריטות
קבל עוד כמה עצות ותבחר מה מתאים לך
בהצלחה
האם זה זכוכית קדימה כי היום עושים מפלסטיק שקוף במיוחד אולי זכוכית מה שלא נראה לי אבל כל חומר אחר יזיק לפלסטיק
עדיף ככה מאשר נזק
פעם ההינו מנקים כל דבר דביק ושומני עם בנזין רפואי אבל לא ממליץ בכל מקרה כי יכול להגרם נזק בלתי הפיך
זה יכול לאכול את הפלסטיק
עדיף ככה מאשר נזק
פעם ההינו מנקים כל דבר דביק ושומני עם בנזין רפואי אבל לא ממליץ בכל מקרה כי יכול להגרם נזק בלתי הפיך
זה יכול לאכול את הפלסטיק
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אל תגעו במסכים עם שום חומרי ניקוי ואפילו מים מזוקקים על מטלית מיקרופייבר יכולים לגרום נזק - זה יכול לקלף (אפילו בקלות יחסית) את הציפוי נגד השתקפות שמרוסס על הפאנל. עשיתי בעבר הרחוק את הטעות הזאת כשרציתי לנקות מסך פלזמה של סמסונג שהיום אצל ההורים שלי. עברתי על איזה לכלוך שהיה עליו עם מטלית מיקרופייבר עם מעט רטובה עם מים מזוקקים ונשארתי עם "כתם" שהוריד את כל הציפוי נגד השתקפות של הפאנל באזור הזה. הייתי קצת בהלם כי בקושי ליטפתי את המסך וכל הלכלוך והתהליך היו מאד בעדינות וזהירות.
מצד שני, גם השמן יכול לגרום לנזק לציפוי של הפאנל (או שכבר גרם). אני הייתי ניגש לזה עם מטליות מיקרופייבר יבשות (ואולי עם נייר טואלט מאד רך ועדין) כאשר הייתי משתדל כמה שפחות לשפשף את המסך. פשוט נע בעדינות וזהירות עד שנספג כמה שיותר.
מצד שני, גם השמן יכול לגרום לנזק לציפוי של הפאנל (או שכבר גרם). אני הייתי ניגש לזה עם מטליות מיקרופייבר יבשות (ואולי עם נייר טואלט מאד רך ועדין) כאשר הייתי משתדל כמה שפחות לשפשף את המסך. פשוט נע בעדינות וזהירות עד שנספג כמה שיותר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
גם אני עשיתי את הטעות הזו, האם ישנה דרך כלשהי "להחזיר" את הציפוי?jacko-il כתב:אל תגעו במסכים עם שום חומרי ניקוי ואפילו מים מזוקקים על מטלית מיקרופייבר יכולים לגרום נזק - זה יכול לקלף (אפילו בקלות יחסית) את הציפוי נגד השתקפות שמרוסס על הפאנל. עשיתי בעבר הרחוק את הטעות הזאת כשרציתי לנקות מסך פלזמה של סמסונג שהיום אצל ההורים שלי. עברתי על איזה לכלוך שהיה עליו עם מטלית מיקרופייבר עם מעט רטובה עם מים מזוקקים ונשארתי עם "כתם" שהוריד את כל הציפוי נגד השתקפות של הפאנל באזור הזה. הייתי קצת בהלם כי בקושי ליטפתי את המסך וכל הלכלוך והתהליך היו מאד בעדינות וזהירות.
מצד שני, גם השמן יכול לגרום לנזק לציפוי של הפאנל (או שכבר גרם). אני הייתי ניגש לזה עם מטליות מיקרופייבר יבשות (ואולי עם נייר טואלט מאד רך ועדין) כאשר הייתי משתדל כמה שפחות לשפשף את המסך. פשוט נע בעדינות וזהירות עד שנספג כמה שיותר....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא שידוע לי. זה ציפוי מיוחד שמבצעים על הפאנל אצל היצרן והוא חלק אחד מהפאנל.
יש חברות בארה"ב שמוכרות מדבקות נגד השתקפות למסכי לד/פלזמה אבל המחירים שלהם גבוהים מאד לדעתי (כמה מאות שקלים טובים עבור מדבקה אחת) וגם היישום של זה על המסך נראה לי מאד בעייתי. (אני בקושי מסתדר עם מדבקת מגן למסך של הפלאפון)
יש חברות בארה"ב שמוכרות מדבקות נגד השתקפות למסכי לד/פלזמה אבל המחירים שלהם גבוהים מאד לדעתי (כמה מאות שקלים טובים עבור מדבקה אחת) וגם היישום של זה על המסך נראה לי מאד בעייתי. (אני בקושי מסתדר עם מדבקת מגן למסך של הפלאפון)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
דרך יעילה להוריד כתמי שומן היא בעזרת טלק
אם יש אפשרות להניח את הטלויזיה במצב מאוזן תפזר על אזור הכתם קצת טלק מנסיון זו הדרך הכי יעילה "לשאוב" את השומן מבגדים למשל ואני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד עבורך במסך
בהצלחה
בהצלחה