מדריך התקנת ArgusTV על Windows בשביל לראות שידורי עידן+

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
voguemaster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

שליחה

נוקי כתב:@voguemaster

מדריך מעולה ומפורט אך לצערי לא עובד לי :(

ההתקנה על הוינדוס עברה בשלום ואני יכול לראות ולהקליט על אותו מחשב... אבל במחשב שמריץ openelec אני מקבל הודעה connection lost...

ניסיתי לנטרל פיירוול וגם לשנות שמות משתמש לא עזר

יש פתרון?

יכול להיות שהראוטר לא מאפשר גישה?

יש לי TP-LINK TD-W9980 איך אני קובע בו כתובת אי-פי קבוע לשרת ומוודא שאין עליו פיירוול?
...

כשאתה מנסה לגשת ל-LIVE TV בכלל או כשאתה מנסה לנגן משהו? בדוק שהמחשב הוא תמיד על אותה כתובת IP כמו זו שהכנסת בתוסף של ARGUS. אם המחשב שלך קיבל כתובת אחרת מהנתב אז לא תצליח להתחבר.
תבטל FIREWALL בחלונות (או אם יש לך אחר).
תנסה להגדיר את ה-SHARES של ARGUS בתור SOURCE וידאו חדש, כאילו רגיל דרך הרשת. רק כדי לבדוק שהן נגישות באמת וזו לא בעית קישוריות.

·

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376

Re: מתי בדיוק אתה מקבל את השגיאה?

שליחה

@voguemaster
·

תודה על כל העזרה :)

בחודש האחרון, הישתמשתי בתוסף והכל עבד מעולה, היום בעקבות הפסקת חשמל נראה שהסידור הפסיק לעבוד והחלטתי למחוק הכל ולהתקין מחדש, העניין הוא שאני לא מצליח להתקין את MS SQL כי כשאני נדרש לבחור "instance" ואני בוחר ב default אני מקבל הודעת כי שגיאה שאומרת שאחד כזה כבר קיים.

חשבתי שאני אצליח למחוק אותו ולהתקין חדש אבל אחרי שעקבתי אחרי הוראות למחיקת instance מהאתר של מייקרוסופט לא הצלחתי.

יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות כאן כדי לחזור להנות מהתוסף? (חוץ מלהתייאש ולפרמט את המחשב בשביל זה :) )

תודה
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

voguemaster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

לא הצלחת להסיר את MS SQL מהמחשב שלך?

שליחה

כנראה שקרה מצב שעשית רק חלק מעבודת ההסרה. ניסית לבצע REPAIR להתקנה? יש אפשרות כזו בהתקנה של MS SQL. אולי זה יחזיר לך אותו למצב עבודה תקין.

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376

Re: לא הצלחת להסיר את MS SQL מהמחשב שלך?

שליחה

@voguemaster
·

ניסיון תיקון לא עבד, הגעתי למסקנה שיהיה יותר פשוט לפרמט את המחשב והתחיל מחדש מאשר להתחיל לחפור בהגדרות שאני לא מבין בהן.

:)
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

uorieldahan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

תודה תודה תודה. (איפה ערוצי הרדיו?)

שליחה

ממש תודה על המדריך

רואים מצויין וז מה שהיה חסר לי
עכשיו אני רק צריך להגדיר את החלק השני של שיתוף לרסברי פאי (כרגע אני צופה רק במחשב

ועוד משהו
בתוכנה של argus רואים בערוצים את ערוצי הרדיו
איך אפשר להכניס גם אותם לקודי (ואולי גם לעשות קטגוריה חדשה כמו טלוויזיה רק לרדיו (או שאני מבקש יותר מידי)

שוב המון תודה

uorieldahan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

נעלמה לי ההרחבה של ARGUS וגם התפריט טלוויזיה

שליחה

כמה ימים הכל עבד יפה וראיתי עידן פלוס וגם הקלטתי
ומשום מה אתמול הדלקתי את המחשב והתפריט נעלם וגם ההרחבה ARGUS TV
מה יכולה ליהיות הסיבה?

אני כבר מיואש - לא ממש הלכתי לישון ולא מצאתי פתרון
בבקשה תעזרו לי

אשמח אם תענו לי גם על ההודעה הקודמת

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396

שליחה

מצטרף למחמאות על המדריך המושקע.
יש לי דונגל RLT2832U, שעבד לי על RPI2 עם TVHEADEND בצורה סבירה (מדי פעם נתקע, אבל נסבל). זה הדונגל :

http://www.ebay.com/itm/USB2-0-Digital- ... 51d047b880

ניסיתי להתקין אותו על וינדוס, גם על 7, גם על 8 וגם על 10, בכולם המחשב מזהה אותו והוא מותקן בהצלחה במנהל ההתקנים, אבל שום תוכנה לא מזהה אותו ככרטיס טלויזיה. בצורה הכי בסיסית- בVLC כשאני מנסה לעשות OPEN CAPTURE DEVICE, הוא לא מזהה כרטיס, ניסיתי גם בARGUS TV - לא מזהה אותו. מה אני מפספס פה ?

lyor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234

שליחה

karpe כתב:מצטרף למחמאות על המדריך המושקע.
יש לי דונגל RLT2832U, שעבד לי על RPI2 עם TVHEADEND בצורה סבירה (מדי פעם נתקע, אבל נסבל). זה הדונגל :

http://www.ebay.com/itm/USB2-0-Digital- ... 51d047b880

ניסיתי להתקין אותו על וינדוס, גם על 7, גם על 8 וגם על 10, בכולם המחשב מזהה אותו והוא מותקן בהצלחה במנהל ההתקנים, אבל שום תוכנה לא מזהה אותו ככרטיס טלויזיה. בצורה הכי בסיסית- בVLC כשאני מנסה לעשות OPEN CAPTURE DEVICE, הוא לא מזהה כרטיס, ניסיתי גם בARGUS TV - לא מזהה אותו. מה אני מפספס פה ?
...
·מה עשית בדיוק שנסית להתקין אותו על ווינדוס 7? (אני לא מעולם לא בדקתי תאימות עם המערכות החדשות יותר, כי בדרך כלל הם פחות גמישות מהנסיון שלי).
איזה דרייברים התקנת לו? את אלו שבאו עם הדיסק התקנה?

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

בעיקרון הוינדוס זיהה אותו לבד, בלי התקנה מיוחדת, אבל כשזה לא עבד הסרתי אותו וניסיתי עם הדיסק שהוא בא איתו וגם זה לא עבד..

lyor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

איזה גירסת דרייבר הוא התקין לך?
אני הייתי ממליץ לא לגעת במה שהווינדוס מתקין באופן אוטומטי, ופשוט להתקין את הדרייבר שאתה צריך אחרי שהוא מסיים.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ניסיתי גם ככה, לא עובד..

lyor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה