עכשיו אני מחפש מכשיר שבעצם ישמש לי לכל השימושים שלי על הטלוויזיה (חוץ מכבלים) ביחד...כשזאת היתה המחשבה שלי: בעקרון קונסולה קודם כל טובה לי בפני עצמה, כשהכוונה למשחקים. מעבר לכך היא חוסכת את הצורך בDVD שמבצע UPSCALE (גם אם הסקיילרים של הקונסולות לא משתווים לOPPO עדיין יהיה מדובר בשיפור ניכר מאשר DVD רגיל), והPS3 אפילו חוסך את הצורך בנגן HD ייעודי עם יכולת הBR שלו.
השאלה מה לגבי צפייה בתכני HD מהאינטרנט...האם ניתן להעריך בצורה ריאלית כי שתי הקונסולות יוכלו לשמש אם לא כבר כעת אז לפחות בעתיד הנראה לעין גם כסטרימרים/נגני HD בצורת TS (יהיה חזירי לצקוות גם לתרגום
האם אני בכלל מדבר בהיגיון, או שאין חיה כזאת מכשיר אחד שיבצע את כל הפעולות הללו שאני מבקש?
אגב שימוש במכשיר אחד לצורך כל השימושים הנ"ל יחסוך לי, מעבר לנוחות שבעניין, גם כסף: מכיוון והמדף עליו יושבים המכשירים רחוק מעט מהטלוויזיה (3 מטר) - הרי שכל כבל HDMI שאבקש להעביר יעלה לי כ1000 ש"ח...ומכיוון ואיני מתכוון לרכוש רסיבר ממתג/ממתג HDMI ייעודי - הרי שאני עלול למצוא עצמי זורק הרבה כסף רק על החיווט של כל המכשירים בעלי יציאת הHDMI...מכאן נובעת השאיפה שלי לרכז הכל במכשיר אחד.
תודה רבה.