המלצה לאוזניות עד 1500 שח לסרטים ומוסיקה
-
nadabometal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכם,
אני חדש בעולם של האוזניות היותר איכותיות (מ200 שח) ואשמח אם תוכלו לעזור לי.
אחי קנה אוזניות beats wireless studio החדשות וממש נדהמתי מהאיכות שלהן! עולם אחר לעומת מה שאני מכיר (200 שח שאני מכיר).
אני מעוניין לרכוש אוזניות עד עלות 1500 שח בערך. המטרה: לראות סרטים, מוסיקה.
אני די התלהבתי מהאוזניות שאחי קנה beats wireless studio אבל רק אותן שמעתי. אתם ממליצים על אחרות אולי?
תודה רבה על העזרה.
אני חדש בעולם של האוזניות היותר איכותיות (מ200 שח) ואשמח אם תוכלו לעזור לי.
אחי קנה אוזניות beats wireless studio החדשות וממש נדהמתי מהאיכות שלהן! עולם אחר לעומת מה שאני מכיר (200 שח שאני מכיר).
אני מעוניין לרכוש אוזניות עד עלות 1500 שח בערך. המטרה: לראות סרטים, מוסיקה.
אני די התלהבתי מהאוזניות שאחי קנה beats wireless studio אבל רק אותן שמעתי. אתם ממליצים על אחרות אולי?
תודה רבה על העזרה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בהחלט ממליצים על אחרות, ולו בשל העובדה שאם אתה לא חייב אוזניות אלחוטיות, אז אתה יכול לעלות לפחות רמה אחת באיכות ביחס למחיר עם אוזניות רגילות.
עכשיו, כמה שאלות ברשותך:
1) איזה מוזיקה אתה שומע ומה אתה אוהב בה? לדוגמה, טראנסים מפוצצים בבאסים עמוקים מאוד או ג'אז/קלאסית עם המון פרטים קטנים?
2) אתה מסתובב הרבה וצריך שהן יהיו ניידות יחסית, או בעיקר יושב בעבודה ו/או בבית ויכול להסתדר עם אוזניות "מסורבלות" יחסית?
3) למה האוזניות הולכות להתחבר: סמארטפון, מחשב או מגבר אוזניות?
4) מה איכות המוזיקה שלך: קבצי MP3, דיסקים, פורמטי אודיו באיכות גבוהה (לדוגמה FLAC)?
5) האם אתה פתוח לרכישה מחו"ל אם זה אומר שאתה אולי מוותר על אחריות, אבל מרוויח קפיצה ביחס בין איכות למחיר (כי שם בד"כ יותר זול מאשר כאן)?
6) האם אתה הולך לשמוע מוזיקה בעיקר במקום שקט/פרטי (ואז מומלץ על אוזניות פתוחות), או במקום רועש/ציבורי (ואז עדיף סגורות)?
7) האם האוזניות חייבות לשבת מסביב לאוזן (OVER EAR), או שהן יכולות לשבת על האוזן (ON-EAR - לרוב יותר ניידות אבל יכולות גם ללחוץ על האוזניים), או אפילו בתוך האוזניים (IN EAR - הכי ניידות והכי קלות לחיבור למכשירים ניידים מבחינת עוצמת הסאונד שמקבלים, אבל לא כולם אוהבים לדחוף דברים לאוזניים)?
עכשיו, כמה שאלות ברשותך:
1) איזה מוזיקה אתה שומע ומה אתה אוהב בה? לדוגמה, טראנסים מפוצצים בבאסים עמוקים מאוד או ג'אז/קלאסית עם המון פרטים קטנים?
2) אתה מסתובב הרבה וצריך שהן יהיו ניידות יחסית, או בעיקר יושב בעבודה ו/או בבית ויכול להסתדר עם אוזניות "מסורבלות" יחסית?
3) למה האוזניות הולכות להתחבר: סמארטפון, מחשב או מגבר אוזניות?
4) מה איכות המוזיקה שלך: קבצי MP3, דיסקים, פורמטי אודיו באיכות גבוהה (לדוגמה FLAC)?
5) האם אתה פתוח לרכישה מחו"ל אם זה אומר שאתה אולי מוותר על אחריות, אבל מרוויח קפיצה ביחס בין איכות למחיר (כי שם בד"כ יותר זול מאשר כאן)?
6) האם אתה הולך לשמוע מוזיקה בעיקר במקום שקט/פרטי (ואז מומלץ על אוזניות פתוחות), או במקום רועש/ציבורי (ואז עדיף סגורות)?
7) האם האוזניות חייבות לשבת מסביב לאוזן (OVER EAR), או שהן יכולות לשבת על האוזן (ON-EAR - לרוב יותר ניידות אבל יכולות גם ללחוץ על האוזניים), או אפילו בתוך האוזניים (IN EAR - הכי ניידות והכי קלות לחיבור למכשירים ניידים מבחינת עוצמת הסאונד שמקבלים, אבל לא כולם אוהבים לדחוף דברים לאוזניים)?
-
nadabometal
-
- חבר פעיל

1. מוסיקה שאני שומע: רוק (אריק קלפטון, מטאליקה, רובי ויילאמס, queen ....). באסים לא עמוקים מדי אלא יותר פרטים קטנים כמו שהגדרת.
2. האוזניות בעיקר לבית לכן פחות מפריע שיהיו מסורבלות.
3. אוזניות יתחברו לסמרטפון, מחשב ולחיבור של האוזניות של הטלויזיה (מגבר אוזניות!?)
4. איכות המוסיקה: קיבצי MP3 כרגע. במידה ויהיו אוזניות איכתויות אני אשמח לשמוע בפורמטי איכות גבוהים יותר.
5. אני יכול לקנות גם מחול. יש לי ידידה טובה שמגיע מקנדה עוד כחודש.
6. שומע מוסיקה בעיקר בבית והוא מקום שקט.
7. לא משנה לי איפה האוזניות ישבו העיקר שתיהיה איכות שמע גבוהה.
בנוסף:
8. לא חובה שיהיה אלחוטי.
9. אני גם מעוניין לצפות בסרטים איתם עם כל המשמעויות של איכיות השמע בסרטים.
3. אוזניות יתחברו לסמרטפון, מחשב ולחיבור של האוזניות של הטלויזיה (מגבר אוזניות!?)
4. איכות המוסיקה: קיבצי MP3 כרגע. במידה ויהיו אוזניות איכתויות אני אשמח לשמוע בפורמטי איכות גבוהים יותר.
בנוסף:
8. לא חובה שיהיה אלחוטי.
9. אני גם מעוניין לצפות בסרטים איתם עם כל המשמעויות של איכיות השמע בסרטים.
קידום עצמי חסר בושה:
http://www.hometheater.co.il/vt228439.html
אני מאמין שהן מאוד יתאימו למה שאתה מחפש, תעשה קצת מחקר עליהן ותבין למה.
מדהימות לסרטים, ראיתי איתן סצנה של ירי והבמה שלהן ממש מרשימה, כל פגיעה וכל שריקה של כדור נשמעת היטב.
ניסיתי אותן עם אחד משירי הרוק הכי מאתגרים שאני מכיר DISTURBED - VOICES והן עמדו במבחן בכבוד, אתה גם לא תזדקק למגבר איתן תודות להתנגדות הנמוכה.
http://www.hometheater.co.il/vt228439.html
אני מאמין שהן מאוד יתאימו למה שאתה מחפש, תעשה קצת מחקר עליהן ותבין למה.
מדהימות לסרטים, ראיתי איתן סצנה של ירי והבמה שלהן ממש מרשימה, כל פגיעה וכל שריקה של כדור נשמעת היטב.
ניסיתי אותן עם אחד משירי הרוק הכי מאתגרים שאני מכיר DISTURBED - VOICES והן עמדו במבחן בכבוד, אתה גם לא תזדקק למגבר איתן תודות להתנגדות הנמוכה.
שלום,nadabometal כתב:1. מוסיקה שאני שומע: רוק (אריק קלפטון, מטאליקה, רובי ויילאמס, queen ....). באסים לא עמוקים מדי אלא יותר פרטים קטנים כמו שהגדרת.
בנוסף:
8. לא חובה שיהיה אלחוטי.
9. אני גם מעוניין לצפות בסרטים איתם עם כל המשמעויות של איכיות השמע בסרטים....
לפני מספר חודשים הייתה לי התלבטות דומה (אוזניות טובות להאזנה בלי מגבר) והתייעצתי בפורום:
http://www.hometheater.co.il/vt221994.html
תוכל לקרוא שם על המון דגמים שייעצו לי.
בסופו של דבר רכשתי את ה Sony MDR-7506 שעלו לי מאמאזון 300 ש"ח עד הבית. לטעמי הן ממש מעולות בשביל מחיר כזה.
אבל כאמור, יש המון דגמים שיתאימו לך כי הדרישות שלך לא מאוד ספציפיות.
אני מציע לך לסמן באמאזון 10 דגמים שמתאימים לך ואז להגדיר התראות ב the camelizer למחיר שאתה רוצה.
(שים לב ש the camelizer נותן היסטוריית מחירים מהשנה האחרונה ואפשר להשוות את המחיר הנוכחי למחירים בעבר)
ברגע שהמחיר יורד אתה מקבל אימייל.
כמו כן, יש מבצעים ב Massdrop עם משלוח לישראל אבל במקרה שלך (חברה שמגיעה מקנדה) תוכל לחסוך 25$.
nadabometal
-
- חבר פעיל

אני מודה לכם על העזרה.
אבל אני מחפש אוזניות באיכות גבוהה יותר ממה שהוצע.
אני לא יכול לקבל דגמים של אוזניות בעלות של 1500 שח שיותר טובים ממה שהוצע?
אבל אני מחפש אוזניות באיכות גבוהה יותר ממה שהוצע.
אני לא יכול לקבל דגמים של אוזניות בעלות של 1500 שח שיותר טובים ממה שהוצע?
-
nadabometal
-
- חבר פעיל

·LQDForce כתב:בלי מקור טוב, מגבר ו DAC קשה להצדיק קנית אוזניות יקרות, בטח שזה בא על חשבון אלו.
אם אתה נחוש לקנות אוזניות יקרות יותר, היתי פוזל לכיון אלו שלא מחייבות הגברה. לדוגמה
Philips Fidelio X1 \ X2...
במידהו אני רואה סרטים דרך המחשב וכך אני יכול להשתמש באקולייזר הדיגיטאלי שיש בתוכנות של הסרטים זה לא מספיק טוב בשביל
אוזניות איכתויות להפיק מהן שמע טוב?
לא בהכרח, מכיוון שחלק גדול מהאוזניות במחירים האלו פשוט מצריכות מגבר כדי להאזין בווליום מספיק גבוה, ולקבל צליל ראוי כמו שתוכננו.
האוזניות שהציעו לך כאן מתאימות לדרישות, בדוק אם יש לך אפשרות להאזין להן. אם לא בחנויות, יש לא מעט חברי פורום כאן, ומדובר באוזניות נפוצות למדי..
אולי DENON D2000 יכנסו בתקציב, אם תצליח להשיג אותן בחו"ל. אפילו משומשות (הפסיקו לייצר).
DENON D600 אלטרנטיבה לאוזניות ניידות יותר, ועם באס מודגש יותר. אם זה מה שאתה מחפש.
לדעתי לסרטים ומוסיקה שתיארת, הייתי מציע לנסות את ה SENNHEISER HD598 , אולי תסתפק בהן ותחסוך חצי מהעלות.
או אם חשוב לך לקנות ב 300 דולר, אז ללכת על PHILIPS FIDELIO X2 .
במיוחד אם התלהבת מ beats ואתה רוצה באס קצת יותר מודגש וצליל קצת יותר 'כיפי'.
האוזניות שהציעו לך כאן מתאימות לדרישות, בדוק אם יש לך אפשרות להאזין להן. אם לא בחנויות, יש לא מעט חברי פורום כאן, ומדובר באוזניות נפוצות למדי..
אולי DENON D2000 יכנסו בתקציב, אם תצליח להשיג אותן בחו"ל. אפילו משומשות (הפסיקו לייצר).
DENON D600 אלטרנטיבה לאוזניות ניידות יותר, ועם באס מודגש יותר. אם זה מה שאתה מחפש.
לדעתי לסרטים ומוסיקה שתיארת, הייתי מציע לנסות את ה SENNHEISER HD598 , אולי תסתפק בהן ותחסוך חצי מהעלות.
או אם חשוב לך לקנות ב 300 דולר, אז ללכת על PHILIPS FIDELIO X2 .
במיוחד אם התלהבת מ beats ואתה רוצה באס קצת יותר מודגש וצליל קצת יותר 'כיפי'.
-
nadabometal
-
- חבר פעיל

תודה חברים. אני אבדוק על כל האוזניות שהמלצתם.
אחזיר תשובה בהמשך מה בחרתי.
אחזיר תשובה בהמשך מה בחרתי.
Re: אוזניות Technics
אולי תפסיק לעשות מרקטינג בשנקל למוצרים שאתה מוכר?
מילא היית עושה את זה בצורה אלגנטית ונבונה, שעל הדרך גם תורמת לדיון..
אבל לא, אתה מעדיף לרשום פה הודעות פתטיות וסתמיות, שרק עושות מעצמך צחוק ופוגעות בתדמית שלך.
but, hey, it's your business...
מילא היית עושה את זה בצורה אלגנטית ונבונה, שעל הדרך גם תורמת לדיון..
אבל לא, אתה מעדיף לרשום פה הודעות פתטיות וסתמיות, שרק עושות מעצמך צחוק ופוגעות בתדמית שלך.
but, hey, it's your business...