פלייסטיישן 3
בעוד שבוע אבא שלי נוסע לארה"ב ובראש ובראשUנה ברשימת הקניות שלו רשום PS3!!!!!
יש לי כמה שאלות לפני שאני מחליט סופית אם זה כדאי
- תהיה בעיה מבחינת חיבור המתח של המכשיר
- יש לי מסך LCD של סמסונג (אני מניח שהוא מולטיזון) כל החדדשים מיוצרים ככה?
- והשאלה החשובה ביותר. במידה ואני קונה את הגירסא האמריקאית אני אוכל להפעיל עליה משחק שנקנה לדוגמה בארץ באפריל למשל (אחרי שכבר זה יושק בארץ) ? או שאני אהיה חייב משחקים אמריקאיים כמו בגירסאות הקודמות ?
ממש אודה לכם אם תוכלו להבהיר לי את זה.
יש לי כמה שאלות לפני שאני מחליט סופית אם זה כדאי
- תהיה בעיה מבחינת חיבור המתח של המכשיר
- יש לי מסך LCD של סמסונג (אני מניח שהוא מולטיזון) כל החדדשים מיוצרים ככה?
- והשאלה החשובה ביותר. במידה ואני קונה את הגירסא האמריקאית אני אוכל להפעיל עליה משחק שנקנה לדוגמה בארץ באפריל למשל (אחרי שכבר זה יושק בארץ) ? או שאני אהיה חייב משחקים אמריקאיים כמו בגירסאות הקודמות ?
ממש אודה לכם אם תוכלו להבהיר לי את זה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
derod91,
המשחקים של ה PS3 אינם מוגני איזור, לכן תוכל לשחק במשחקים שנקנו באירופה ובארה"ב. הבעייה תהיה בסרטי בלו ריי שהם כן מוגני זון, ולכן עד/ואם יהיה פיתרון, תוכל לנגן רק סרטים מארה"ב.
המשחקים של ה PS3 אינם מוגני איזור, לכן תוכל לשחק במשחקים שנקנו באירופה ובארה"ב. הבעייה תהיה בסרטי בלו ריי שהם כן מוגני זון, ולכן עד/ואם יהיה פיתרון, תוכל לנגן רק סרטים מארה"ב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אל תהיה בכלל בטוח שיהיו מכשירים זמינים. קשה להשיג אותם בימים אלה...
וקח בחשבון שהדיסקים לא מוגבלים באזורים אבל יכול להיות שכמה משחקים כן יהיו. אם יש מקרה שבו המפיצה של משחק מסויים בארה"ב היא שונה מהארופאית אז קח בחשבון שאולי כן תהיה הגבלה אזורית (כמו באקס בוקס. אין הגבלה בחומרה אבל בתוכנה יש).
אם זה מסך LCD אז כן, הוא יעבוד לך עם הפס3. כל המסכים מהשנים האחרונות, בעצם..
לגבי שנאי אני מציע שתברר מה דרישת החשמל שלו באינטרנט. חיפוש פשוט בגוגל יניב תוצאות טובות.
אם זה מסך LCD אז כן, הוא יעבוד לך עם הפס3. כל המסכים מהשנים האחרונות, בעצם..
לגבי שנאי אני מציע שתברר מה דרישת החשמל שלו באינטרנט. חיפוש פשוט בגוגל יניב תוצאות טובות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בקשר לתמיכה של ה PS3 במסכים כדאי מאוד לשים לב לעובדה שה PS3 תומך רק ב 480i 480p 1080i 1080p ושאין לו בכלל סקיילר פנימי שתומך ב 720p.
המשמעות לבעלי מסכים התומכים רק ב 720p - בעצם רוב מסכי הפלזמה שהם HD Ready שנמכרו בשנים האחרונות וחלק לא מבוטל ממסכי ה LCD , היא שרוב הסיכויים שנסיון להציג 1080 יגרום ל PS3 לרדת לשדר ב 480 כך שהאיכות הנצפית תהייה זהה הלכה למעשה לזו של DVD רגיל. הבנתי היא שבמידה והמסך מסוגל לקלוט 1080i ה PS3 ישדר באיכות זו והמסך ימיר את האות ל 720p. בשני המקרים המצב לא ממש אופטימלי, בעיקר כשמסתכלים על המתחרה העיקרי של ה PS3.
המשמעות לבעלי מסכים התומכים רק ב 720p - בעצם רוב מסכי הפלזמה שהם HD Ready שנמכרו בשנים האחרונות וחלק לא מבוטל ממסכי ה LCD , היא שרוב הסיכויים שנסיון להציג 1080 יגרום ל PS3 לרדת לשדר ב 480 כך שהאיכות הנצפית תהייה זהה הלכה למעשה לזו של DVD רגיל. הבנתי היא שבמידה והמסך מסוגל לקלוט 1080i ה PS3 ישדר באיכות זו והמסך ימיר את האות ל 720p. בשני המקרים המצב לא ממש אופטימלי, בעיקר כשמסתכלים על המתחרה העיקרי של ה PS3.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
Catskinner,
בעיית ה 720P היא באג ב firmware של ה PS3, והיא לא קשורה להעדר סקיילר. הבאג משוחזר במסכים מדורות קודמים בעלי חיבור HDMI ולא במסכים מהדורות הנוכחיים . בנוסף הוא יתוקן באחד מהעדכונים הקרובים.
http://www.engadget.com/2006/11/21/sony ... put-issues
בעיית ה 720P היא באג ב firmware של ה PS3, והיא לא קשורה להעדר סקיילר. הבאג משוחזר במסכים מדורות קודמים בעלי חיבור HDMI ולא במסכים מהדורות הנוכחיים . בנוסף הוא יתוקן באחד מהעדכונים הקרובים.
http://www.engadget.com/2006/11/21/sony ... put-issues
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הצרה היא שהאמון שלי בסוני כל כך נמוך שאני כמעט מוכן לחתום לך שאותו עדכון יעבוד "בערך" אצל "רוב" בעלי ה PS3 ובנוסף יחסום אפשרויות/פרצות אחרות שהיו קיימות בגרסת הקושחה הקודמת. האמת שאני מאוד משוחד, חוסר האהדה שלי לסוני ומוצריה נובע מהתנסות במוצרים אחרים שאין להם קשר ל PS3 אבל אמר כבר מי שאמר שהכושי לא הופך עורו ונמר חבבורותיו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
Catskinner,
האמון שלי בסוני קצת יותר גבוה משלך. הם אחד הלקוחות של החברה בא אני עובד, וה R&D של החברה הזו מדהים ומעורר קנאה. אתה מתייחס אל החברה כמו אל חברת מוצרי מדבקה סינית, וזה ממש לא לענין.
כל המוצרים של סוני שהיו ברשותי היו ממעלה ראשונה ועובדים ללא דופי. אני אישית מוכן לסלוח על בעיות תוכנה (אני בא מהתחום, ולא כל באג מוצאים לפני ה release).
האמון שלי בסוני קצת יותר גבוה משלך. הם אחד הלקוחות של החברה בא אני עובד, וה R&D של החברה הזו מדהים ומעורר קנאה. אתה מתייחס אל החברה כמו אל חברת מוצרי מדבקה סינית, וזה ממש לא לענין.
כל המוצרים של סוני שהיו ברשותי היו ממעלה ראשונה ועובדים ללא דופי. אני אישית מוכן לסלוח על בעיות תוכנה (אני בא מהתחום, ולא כל באג מוצאים לפני ה release).
תודה על התושבות המהירות
יש לי דוד שנמצא שם ומזמין לי אליו את המכשיר אז לא תהיה בעיה של זמינות של המכשיר
אני שמח לדעת שלרוב המשחקים אין הגבלת איזור. בקשר לבלו ריי קצת מאכזב אבל אין לי בעיה להמשיך לראות סרטי HD מהכונן קשיח שלי
עכשיו בקשר למה שכן הדאיג אותי. המסך שלי הוא 720P (1366X768
אין לסוני אפשרות לשדר אות כזה או לפחות לעשות סקיילנג ראוי?
ומה הבעיה ב1080i? זה לא בהכרח פחות טוב מ- 720P
אני שמח לדעת שלרוב המשחקים אין הגבלת איזור. בקשר לבלו ריי קצת מאכזב אבל אין לי בעיה להמשיך לראות סרטי HD מהכונן קשיח שלי
עכשיו בקשר למה שכן הדאיג אותי. המסך שלי הוא 720P (1366X768
אין לסוני אפשרות לשדר אות כזה או לפחות לעשות סקיילנג ראוי?
ומה הבעיה ב1080i? זה לא בהכרח פחות טוב מ- 720P
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
derod91,
גם אם תתגלה בעייה במסך שלך היא תסודר באחד מעדכוני התוכנה (firmware) הקרובים. במידה והמסך שלך נרכש בשנה האחרונה הכל יעבוד באופן תקין בסבירות גבוהה. אחד מהעובדים בסניף של החברה שלנו בבוסטון כבר רכש PS3 והוא לא מפסיק לספר לי איזה צעצוע מדהים זה.
גם אם תתגלה בעייה במסך שלך היא תסודר באחד מעדכוני התוכנה (firmware) הקרובים. במידה והמסך שלך נרכש בשנה האחרונה הכל יעבוד באופן תקין בסבירות גבוהה. אחד מהעובדים בסניף של החברה שלנו בבוסטון כבר רכש PS3 והוא לא מפסיק לספר לי איזה צעצוע מדהים זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כנראה שהעולם שבו אני חי ובו נמצאים עדכוני הקושחה הצולעים של ה PSP, סקנדל ה rootkit ותמיכה בפורמטים ביזאריים כדוגמת ה UMD וה Memory Stick הוא עולם המתנהל במקביל לשלך. אני שמח שלך לא היו בעיות עם מוצרים של סוני ואני באמת מקווה שתמשיך להנות ממוצרי החברה. לי יש נסיון שונה לחלוטין איתם ויש לי רושם שבמאזן שבין טובת הלקוחות והאינטרסים של האולפנים הגדולים וחברות התקליטים הצרכן תמיד יוצא נפסד אצל סוני. אבל כפי שנאמר, YMMV.
איזה עדכוני חומרה צולעים לPSP בדיוק? אתה מעוות את המציאות. העידכונים של ה0.01 הם עדכונים שנועדו למנוע פריצות של האקרים, אבל אין מה לעשות - תמיד ימצאו דרך. עדכוני החומרה הגדולים עשו דברים מעולים כמו הוספת CODECים, דפדפן אינטרנט, אפשרות לשחק משחקי פס1 שנקנו מהפס3 ועוד ועוד.. זאת לא אשמת סוני שאנשים מעדיפים לגנוב משחקים ולא לשלם עליהם.
באותה מידה תאשים את מיקרוסופט שקורה לה אותו הדבר - גם עם האקס בוקס וגם עם ה360.
ותגיד לי, אצל איזו חברה בדיוק אתה חושב שהלקוח הוא מקום ראשון? ברגע שאתה מקום ראשון במשהו, ואתה עושה רווח, אתה תרצה להשאר שם. אם למשל סוני מסרבת להוריד מחיר של משהו, יכול להיות שזה בגלל שהיא מפסידה על המוצר או שטוב לה עם הרווח. חברה תעדיף להיות לטובת עצמה ובעלי המניות שלה, לא לטובת הcatskinners של העולם.
חכה קצת לעדכוני חומרה גדולים יותר, הם יגיעו. וחלק לא קטן מזה זה באשמת יצרניות טלויזיות שמשתמשות בתקן HDMI לא לפי הסטנדרט שלו. זה בערך כמו שאיזה חברה תשים אפשרות לקומפוננט בטלויזיה שלא מוכן להציג ב480P את האות האדום - לא הולכים לפי התקן, נדפקים. זאת אשמת יצרנית הטלויזיה לא סוני. היא תמצא דרך. ואם תצטרך לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל זה, מה אכפת לך? הרי גם ככה אם הטלויזיה שלך מקבלת 1080I אתה מסודר.
באותה מידה תאשים את מיקרוסופט שקורה לה אותו הדבר - גם עם האקס בוקס וגם עם ה360.
ותגיד לי, אצל איזו חברה בדיוק אתה חושב שהלקוח הוא מקום ראשון? ברגע שאתה מקום ראשון במשהו, ואתה עושה רווח, אתה תרצה להשאר שם. אם למשל סוני מסרבת להוריד מחיר של משהו, יכול להיות שזה בגלל שהיא מפסידה על המוצר או שטוב לה עם הרווח. חברה תעדיף להיות לטובת עצמה ובעלי המניות שלה, לא לטובת הcatskinners של העולם.
חכה קצת לעדכוני חומרה גדולים יותר, הם יגיעו. וחלק לא קטן מזה זה באשמת יצרניות טלויזיות שמשתמשות בתקן HDMI לא לפי הסטנדרט שלו. זה בערך כמו שאיזה חברה תשים אפשרות לקומפוננט בטלויזיה שלא מוכן להציג ב480P את האות האדום - לא הולכים לפי התקן, נדפקים. זאת אשמת יצרנית הטלויזיה לא סוני. היא תמצא דרך. ואם תצטרך לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל זה, מה אכפת לך? הרי גם ככה אם הטלויזיה שלך מקבלת 1080I אתה מסודר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

fish יקירי, אני באמת לא חושב שהוויכוח הזה זקוק להצהרות על גניבת משחקים, תוך שילוב רמיזות על האתיקה הלקויה שלי, השוואה למוצרים של חברות מתחרות ודיון הזוי על HDMI. השלכת נימוקים בסגנון straw man באוויר באמת לא תורמת לדיון שמזמן חרג מנושא הפתיחה. אין לי כל רצון לגרום לך להרגיש נפגע עד כדי כך שתתנדב לשמש כסנגור של חברת סוני.
השאלה היחידה ששאלת ששווה תשובה עניינית היא נושא עדכוני הקושחה של ה PSP. צר לי שסוני השקיעה כל כך הרבה מאמצים במניעת הצגת סרטוני AVC ב native resolution של ה PSP. והיה ותוקן, יופי.
השאלה היחידה ששאלת ששווה תשובה עניינית היא נושא עדכוני הקושחה של ה PSP. צר לי שסוני השקיעה כל כך הרבה מאמצים במניעת הצגת סרטוני AVC ב native resolution של ה PSP. והיה ותוקן, יופי.
לא אמרתי שאתה גונב משחקים. אני לא נכנס לזה וזה לא מעניין אותי. אני לא הסנגור של סוני, אבל הבעיות שיש לך איתן ממש לא ריאליות.
יש לך בעיה עם מה שסוני עושה? שלח להם EMAIL שיקחו לתשומת ליבם.
בקשר לבעיית הרזולוציה הטבעית. מתוצאות החיפוש שעשיתי זה נראה יותר כמו בעיות בחומרה ולא תוכנה של הPSP.
אתה תמיד מוזמן לחכות לעדכונים מהצוות של PSP VIDEO 9
זה לא שסוני אמרו שאם הם לא עושים את זה, אף אחד לא עושה את זה (לדברים מסויימים, כמובן).
יש לך בעיה עם מה שסוני עושה? שלח להם EMAIL שיקחו לתשומת ליבם.
בקשר לבעיית הרזולוציה הטבעית. מתוצאות החיפוש שעשיתי זה נראה יותר כמו בעיות בחומרה ולא תוכנה של הPSP.
אתה תמיד מוזמן לחכות לעדכונים מהצוות של PSP VIDEO 9
זה לא שסוני אמרו שאם הם לא עושים את זה, אף אחד לא עושה את זה (לדברים מסויימים, כמובן).
בדקתי טיפה את הבעיה של הסקיילר.
הבעיה מופיעה רק כאשר המסך תומך ב- 480i/p או ב1080i
אז הרזולוציה תהיה על 480
הבעיה היא שהPS3 לא ממיר מ 720P ל1080i
אבל בגלל שהמסך שלי הוא כן 720P לא אמורה להיות לי בעיה נכון?
שאלה נוספת היא בקשר לכבל HDMI . זהו כבל HDMI ל- HDMI או שזהו כבל שאני חייב לקנות במיוחד לסוני
צד אחד HDMI וצד שני מחבר לסוני
(כמו בכבלים של הקומופזיט והקומפוננט ב PS2 )
הבעיה מופיעה רק כאשר המסך תומך ב- 480i/p או ב1080i
אז הרזולוציה תהיה על 480
הבעיה היא שהPS3 לא ממיר מ 720P ל1080i
אבל בגלל שהמסך שלי הוא כן 720P לא אמורה להיות לי בעיה נכון?
שאלה נוספת היא בקשר לכבל HDMI . זהו כבל HDMI ל- HDMI או שזהו כבל שאני חייב לקנות במיוחד לסוני
צד אחד HDMI וצד שני מחבר לסוני
(כמו בכבלים של הקומופזיט והקומפוננט ב PS2 )
KING JAMES
I'M A Withness
I'M A Withness
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה
קודם כל תצטרך ממיר מתח של 600W (לקח מהXBOX 360 שניסיונות של 400W שרפו אותו)
בנוסף - רק מחצית מכותרי הPAL לא יעבדו על הNTSC והפוך (ראה XBOX 360 ,זה מפיצים דומים בד"כ).
קח בחשבון הבדלים בכל עולם הBLUE RAY שעוד לא גילינו
והכי חשוב קח בחשבון שכל מכשירי הPS למינהם בגרסאות הראשונות (חצי שנה ראשונה) היו קקה.
ז"א כל גרסאות הPS1 גם 1001 1002 וגם מאוחר יותר 101 102 (PSONE) היו גרסאות גרועות עם עיניות גרועות
ובהמשך PS2 גם 30001 או 10001 ואח"כ 70001 וכו... היו עם לייזרים גרועים ועשו בעיות באופן כללי.
וגם ה XBOX 360 הראשונים עשו בעיות עם ספקים
אמנם לאחרונה (PSP) התחילו שידרוגי חומרה (UPGRADE) אבל אי אפשר לתקן בעיות חומרה עם זה , רק תוכנה , ז"א עינית גרועה תישאר גרועה.
בקיצור - לא הייתי קופץ על ההעגלה הזאת - לעומת זאת ה360 זה כבר סיפור אחר....
בנוסף - רק מחצית מכותרי הPAL לא יעבדו על הNTSC והפוך (ראה XBOX 360 ,זה מפיצים דומים בד"כ).
קח בחשבון הבדלים בכל עולם הBLUE RAY שעוד לא גילינו
והכי חשוב קח בחשבון שכל מכשירי הPS למינהם בגרסאות הראשונות (חצי שנה ראשונה) היו קקה.
ז"א כל גרסאות הPS1 גם 1001 1002 וגם מאוחר יותר 101 102 (PSONE) היו גרסאות גרועות עם עיניות גרועות
ובהמשך PS2 גם 30001 או 10001 ואח"כ 70001 וכו... היו עם לייזרים גרועים ועשו בעיות באופן כללי.
וגם ה XBOX 360 הראשונים עשו בעיות עם ספקים
אמנם לאחרונה (PSP) התחילו שידרוגי חומרה (UPGRADE) אבל אי אפשר לתקן בעיות חומרה עם זה , רק תוכנה , ז"א עינית גרועה תישאר גרועה.
בקיצור - לא הייתי קופץ על ההעגלה הזאת - לעומת זאת ה360 זה כבר סיפור אחר....