איזה מקור שידור לבחור בעת צפייה בוידאו מוזרם?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Kodino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כאשר אני בוחר סרט מקיר הסרטים, שמנוגן ע"י Genesis,
אני צריך לבחור מקור שידור מתוך רשימה ארוכה של מקורות.

מבחינתי זה סינית ואני בוחר פשוט את הראשון (ואם הוא לא עובד, את השני, וחוזר חלילה).

1. האם יש כדאיות לבחירה מסויימת מתוך הרשימה? או פשוט לבחור את הראשון?

2. האם יש רשימה של מקורות מומלצים שכדאי לעדכן?
במידה וכן, אילו מקורות וכיצד מעדכנים?

תודה.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול בהגדרות התוסף לעשות ניגון אוטומטי ואז הוא ינסה לבד
אתה יכול שם גם להגדיר את עדיפות השרתים, כלומר אם אצלך YIFI עובד טוב אז תגדיר שYIFI יהיה בעדיפות 1.

אני מאמין שלמשתמשים שונים כאן יש חווית שימוש שונה עם אותם השרתים, כי זה תלוי בספקית האינטרנט שלך.
למשל אצלי YIFI עובדים טוב, יש כאלו ש Movreel עובד מצוין וכו'.

Kodino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

1. אם אני אגדיר ניגון אוטומטי, מה הוא ינסה בעצם? הוא ינסה אחד אחד מהרשימה, עד שמשהו יעבוד?

2. מה קובע מה "עובד טוב אצלי"? חיבור האינטרנט שלי לשרתים?

אגב, YIFI זה שרת? זה לא חבוצה שמקודדת את הסרטים?

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

איך מתקינים GENESIS?

שליחה #4 

אני זוכר שפעם ניסיתי והתקנתי וזה הכניס לי את כל הסרטים לספריה. אז היו לי כמה מאות שם וזה ממש מעיק ולא נורמלי (בייחוד כי יש הרבה שהם לא מעניינים אותי בכלל).

אני אוהב שתוספים עובדים בצורה של 1CHANNEL - נותנים את המידע/פוסטר בשיטוט בתוך התוסף. האם אפשר לעבוד ככה עם GENESIS?
האם יש לו מקורות HD? כרגע אני משתמש ב-ICEFILMS למטרה הזו וב-1CHANNEL לרוב השאר.
(מלבד הורדות של סרטים שאני ממש רוצה לשמור).

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #5 

היי, אתה השתמשת בפונקציה של "קיר הסרטים" - ממש אין צורך
פשוט תוריד את GENESIS כהרחבה וזהו... כל הסרטים מוצגים שם כפי שתיארת וזה סה"כ אינדקס ולא באמת יושב אצלך בצורה כלשהי (ממש כמו תוסף יוטיוב לצורך העניין, רק של סרטים)

חפש REPO שמכיל GENESIS. (כי ברפו הרישמי אין), לדעתי יש בLAMBADA

וכן - יש לו מקורות HD

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

תודה תומר, אני אבדוק את העניין :-)

שליחה #6 

tomer953 כתב:היי, אתה השתמשת בפונקציה של "קיר הסרטים" - ממש אין צורך
פשוט תוריד את GENESIS כהרחבה וזהו... כל הסרטים מוצגים שם כפי שתיארת וזה סה"כ אינדקס ולא באמת יושב אצלך בצורה כלשהי (ממש כמו תוסף יוטיוב לצורך העניין, רק של סרטים)

חפש REPO שמכיל GENESIS. (כי ברפו הרישמי אין), לדעתי יש בLAMBADA

וכן - יש לו מקורות HD
...
·

Kodino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Kodino כתב:1. אם אני אגדיר ניגון אוטומטי, מה הוא ינסה בעצם? הוא ינסה אחד אחד מהרשימה, עד שמשהו יעבוד?

2. מה קובע מה "עובד טוב אצלי"? חיבור האינטרנט שלי לשרתים?

אגב, YIFI זה שרת? זה לא חבוצה שמקודדת את הסרטים?
...
לעזרתכם אודה :-)

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק

תשובות

שליחה #8 

ראשית, תומר תודה! התקנתי מהריפו של LAMBDA וזה אכן עובד היטב :-). גם מוצג כמו שאני אוהב. אהבתי שהתוסף גם יודע למשוך מ-PRIMEWIRE (מה שנקרא 1CHANNEL) וגם מ-ICEFILMS בנוסף לכל השאר.

1. בגדול, כן. הוא ינסה אחד אחד עד שאחד משהו יהיה נגיש ויעבוד. למען האמת, בסרטים שכבר יצאו באיכות טובה לא אמורה להיות בעיה. כל המקורות עובדים בד"כ. רק אחרי זמן מה הם מתחילים להיעלם.

2. מה שעובד טוב - תלוי בקצב האפקטיבי שאתה מקבל אל מול שרת מסוים. הגורמים שמשפיעים הם, בגדול - מהירות חיבור האינטרנט שלך (בד"כ זה לא הגורם הכי חשוב), מהירות ה-UPLOAD של השרת המרוחק (מאוד מהותי), כמות העומס שיש על השרת המרוחק (כמות משתמשים שמושכת ממנו את התוכן) וכמובן המרחק. ככל שהמרחק ברמת הרשת גדול יותר כך יש יותר סיכוי לבעיות, קיטועים וכד'.
שוב כאמור, בד"כ מהירות האינטרנט שיש לך בבית היא לא צוואר הבקבוק, כל עוד יש לך 10 מגה ומעלה. אתה פשוט בד"כ לא מקבל את הקצבים הטובים האלה לשרתים מרוחקים גם בגלל המרחק וגם בגלל העומס.

3. בעיקרון YIFY זו קבוצה שמשחררת ריפים של סרטים אבל אני מניח שיש להם שרתים, או שאלו שרתים באותו שם אבל לא שייכים לקבוצה. למען האמת אין לי מושג אבל זה לא ממש חשוב.

Kodino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: תשובות

שליחה #9 

voguemaster כתב:ראשית, תומר תודה! התקנתי מהריפו של LAMBDA וזה אכן עובד היטב :-). גם מוצג כמו שאני אוהב. אהבתי שהתוסף גם יודע למשוך מ-PRIMEWIRE (מה שנקרא 1CHANNEL) וגם מ-ICEFILMS בנוסף לכל השאר.

1. בגדול, כן. הוא ינסה אחד אחד עד שאחד משהו יהיה נגיש ויעבוד. למען האמת, בסרטים שכבר יצאו באיכות טובה לא אמורה להיות בעיה. כל המקורות עובדים בד"כ. רק אחרי זמן מה הם מתחילים להיעלם.

2. מה שעובד טוב - תלוי בקצב האפקטיבי שאתה מקבל אל מול שרת מסוים. הגורמים שמשפיעים הם, בגדול - מהירות חיבור האינטרנט שלך (בד"כ זה לא הגורם הכי חשוב), מהירות ה-UPLOAD של השרת המרוחק (מאוד מהותי), כמות העומס שיש על השרת המרוחק (כמות משתמשים שמושכת ממנו את התוכן) וכמובן המרחק. ככל שהמרחק ברמת הרשת גדול יותר כך יש יותר סיכוי לבעיות, קיטועים וכד'.
שוב כאמור, בד"כ מהירות האינטרנט שיש לך בבית היא לא צוואר הבקבוק, כל עוד יש לך 10 מגה ומעלה. אתה פשוט בד"כ לא מקבל את הקצבים הטובים האלה לשרתים מרוחקים גם בגלל המרחק וגם בגלל העומס.

3. בעיקרון YIFY זו קבוצה שמשחררת ריפים של סרטים אבל אני מניח שיש להם שרתים, או שאלו שרתים באותו שם אבל לא שייכים לקבוצה. למען האמת אין לי מושג אבל זה לא ממש חשוב.
...
תודה רבה, אז אםא ני מבין נכון (יש לי אנטרנט 100 מגה), בחירת השרתים כלל לא קשורה ספציפית אלי ולנתונים שלי,
אלא יותר לשרתים עצמם ומה שבאותו הרגע פחות עמוס/יותר Upload פנוי וכו'.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”