QNAP מציעה NAS חדש לשוק העסקי - SMB והן לשוק הפרטי. ממשק ידידותי, חומרה חזקה, המון תכונות - האם זוהי הנוסחה ל-NAS איכותי?
אתם מוזמנים לראות מה NAS שכזה באמת מביא לשולחן.

אני באופן אישי, למרות שהמוצר יכול לתפקד נהדר גם כשהוא מחובר לטלויזיה, מעדיף לעשות הפרדה בעניין.Pavliker כתב:האם הNAS יכול להיות מחליף של ה HTPC\Android box ?
האם היכולות של הXMBC ( וכל התוכנות כמו הדפדפן ויוטוב) זהות לגבי תמיכה בכל הפורמטים שHTPC יכול להציע?
בפעילות לאורך זמן של כתיבה וקריאה, האם נוטה להתחמם בצורה משמעותית?...
·למה אתה מתכוון בדיוק כשאתה אומר בקהנד לטלויזיה?dondi כתב:לכל הnasים האלה יש אפשרות לשמש כ backend לשרת טלוויזיה?...
הכוונה שלי בשאלה על ה backend מתכוונת לתמיכה בשידורי עידן פלוס. נכון להיום אני משתמש עם ארגוס על שרת שמריץ win 8.1, ומושך את השידורים לקליינטים עם xbmc.eran1901 כתב:·למה אתה מתכוון בדיוק כשאתה אומר בקהנד לטלויזיה?......
כל הנאסים, החל מהפשוט ביותר ועד למתקדם ביותר מאפשרים לך לשתף תוכן ברשת. רק נשאר לך צרכן שמתחבר לטלויזיה ויודע לשאוב את התוכן הזה.
אם אתה מעוניין בנאס שגם מכיל חיבור HDMI, זה יותר בעייתי:
- זה מייקר משמעותית, שכן אלו דגמים שבאים עם מעבדים חזקים יותר וכו'
- לא תמיד עובד טוב. אני יודע שברוב דגמי ה QNAP יש כיום מעבד אינטל עם דרייברים בעייתים והצגת התוכן לא תמיד חלקה וטובה. אצלי אני לא מנצל כלל את יכולות הטלויזיה בנאס. קניתי את הדגם שאני משתמש בו נטו כתוצאה מדרישות מעט יותר תובעניות...