שרשור תגובות: CES 2015 - חברת LG עם מסכי OLED, מכונת כביסה כפולה, מייבש ללא

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46395
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #1 

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 637
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

מסך כזה ב5 אלף ואני קונה:}
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

תודה (Y)
אז אכן, בסופו של דבר, LG היא החברה היחידה אשר ממשיכה בכל הכח עם ה- OLED. כל השאר נשארים במגרש ה- LED. מעניין מה תהיי התשובה שלהם לשחורים המעולים של ה- OLED - זה צריך להיות חתיכת מנגנון FULL ARRAY עם LOCAL DIMMING כדי להתחרות..
אגב, לפי הידוע לי כל מסכי ה- OLED של LG עוד מהדגם הראשון שלהם, עושים שימוש בטכנולוגיית ה- WRGB. זו למעשה השיטה שלהם.. סמסונג משתמשים (השתמשו?) בשיטה שונה לגמרי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46395
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #4 

jacko-il,
נעשה באמת שימוש ב- WRGB בדגמי ה- OLED של 2014, אך החברה ציינה כי השנה יש שיפור בפאנל מבחינה זו מכל האספקטים. לא ניתן פירוט טכני.
אין ספק כי איכות התצוגה מעל המסכים הללו לא פחות ממדהימה.

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #5 

מה הם דגמי הOLED לשנת 2015 ומה צפי מחירים אם יש בכלל?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78907
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #6 

המחירים לא צפויים להשתנות באופן דרמטי, להערכתי ירידה של 10-20% לכל היותר. הסיבה? אין תחרות.

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #7 

טוב אז אין בררה נמשיך לחכות :lol: ....

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 357
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

קבל...

שליחה #8 

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6639
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 706 פעמים

Re: קבל...

שליחה #9 

...
·

יותר מידי זמן צריך לחכות עם זה

והמחירים בקושי זזים

26K ל 55 אינטש

מי מת ??

:מבולבל:

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

נכון. לכן העליתי את הרהוריי, שמי שידו אינה משגת והוא אינו זקוק בדחיפות לטלוויזיה חדשה, מוטב לו שיחכה. הצרה היא... שעפר טוען, שהיות שאין תחרות, המחירים גם לא ישתנו בעתיד הנראה לעין אלא במעט.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #11 

ירידת המחיר הכי משמעותית שאני מחכה לה היא ביטול מס ה״יוקרה״ על טלוויזיות מעל 50 אינטש כי על הערוץ של היבוא הרשמי כבר מזמן הפסקתי לבנות. הרי גם כשיש כאן תחרות היא לא מי מוכר הכי בזול אלא מי מצליח למקור הכי יקר (לתת כמה שפחות הנחה על מחיר השוד המומלץ)

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6639
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 706 פעמים

שליחה #12 

oferlaor כתב:המחירים לא צפויים להשתנות באופן דרמטי, להערכתי ירידה של 10-20% לכל היותר. הסיבה? אין תחרות.
...
·

האם אתה מתכוון לכך שרק LG מייצרים OLED ?

רוצה להגיד - ממתין ליצרנים נוספים (סמסונג , פנסוניק...)

uv2u
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #13 

25k ש"ח רחוק מלהיות מחיר עממי,

אבל, הוא דומה למחירי ההשקה של מסכי הפרמיום של היצרנים המובילים (ע"ע VT ז"ל, XT800, U9000, W955 וכו').

כך שבעצם, לקבל מסך high end בעל הטכנולוגיה ואיכות התמונה המתקדמים בעולם, במחיר שדומה לסדרות המובילות של המתחרים, זה יותר מסביר.
(וזה עוד לפני מו"מ אגרסיבי....).

יאמר לזכות LG שתמיד הקפידו לתמחר את המסכים שלהם באופן הוגן בניגוד לחלק מהיצרנים/יבואנים שמנסים למצב את עצמם כמסכי יוקרה בלבד.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

צריך רק להבין שאכן ה- OLED יקרים כרגע יחסית למסכי LED בכל העולם, אבל בארץ הם יקרים באופן חריג, ללא שום פרופורצייה לתמחור שלהם כרגע באירופה וארה"ב. באירופה אפשר להשיג מסך 55EC930V סביב ה- 2000 אירו, שזה יותר מסביר למסך כזה.
האם ח.י יתמחרו את ה- OLED הבאים במחיר תחרותי יותר? אולי, אני בספק. למה בינתיים אין יבוא מקביל של זה לארץ? פשוט, מפני שיבואנים מקבילים בדרך כלל מעדיפים מוצרים מאד פופולארים וכאלה שקונים בכמויות ולא ביח' בודדות ע"י מביני עניין (שגם עושים "חור בראש" עם שאלות, תלונות והחזרות)

pessik ,
כן, כרגע רק LG נשארה במירוץ (נגד עצמה) במסכי ה- OLED. סמסונג הימרה על טכנולוגייה שונה למימוש OLED בפאנלים שלה וזו התבררה כמסובכת ויקרה מידי לביצוע.

Alon_Solo,
למה שיבטלו את מס העשירים על מסכים מעל 50 אינץ'? יש איזה דיבור על העניין הזה? (הלוואי וזה יקרה, אבל לא נשמע לי סביר)
לגבי התחרות, יש המון דגמים שיש להם המון ייבוא מקביל (לפחות שני יבואנים מקבילים בנוסף ליבוא הרשמי) שנמכרים בעשרות אחוזים פחות מהיבוא הרשמי ועדיין המון אנשים (גם כאן בפורום) ממליצים לאחרים ורוכשים לעצמם רק מיבוא רשמי. האמת היא שאנחנו בישראל גם די חריגים משאר העולם בקטע של תקופת אחריות. איכשהו, לא יודע מאיפה זה התחיל, בארץ נהוג לתת אחריות של 3-5 שנים בתחום הזה (ביבוא הרשמי. למעט אלקטרה אשר נותנת שנתיים) כשבשאר העולם אחריות יצרן היא כמעט תמיד שנה אחת בלבד, אך ללקוח שמורה לפעמים האפשרות לרכוש אחריות מורחבת לתקופה מסויימת (או של היצרן או של בית העסק עצמו). מישהו צריך לשלם על האקסטרא אחריות הזו ונראה לי שזה די ברור שהעלות הזו מגולגלת הלאה למחיר הסופי של המוצרים בארץ.
אז מה אני אומר בעצם? - שאולי עדיף היה לתת שנה אחריות בלבד כסטנדרט ואת האופצייה לרכוש תקופת אחריות נוספת. לפי הרצון של הלקוח הספציפי. כך אולי מחיר הרכישה ההתחלתי היה יורד מעט וגם ההשוואה ליבואנים אחרים וגם לחו"ל היתה יותר קלה והוגנת.

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

היי שחר. תראה. דווקא בקטע של הטלוויזיות היקרות, יש יבואן שמתעסק בייבוא תחליפי והוא אגב נותן "רק" שנה אחריות. קבל: http://www.dvdcenter.co.il/product/%D7% ... ap&aff_a=1
מישהו אמר לי, שחלק מהיבואנים המקביליים פשוט מביאים מכשירים שלא נועדו כלל לישראל ובכך הם עוקפים את היבואן, שטורח ומביא מכשירים עם תפריטים בעברית למשל. יש גם כאלה המביאים מכשירים עם תקע שונה (שמתאים לארצות אחרות), ובמעבדתם הם מחליפים תקע. העובדה היא, שהמכשירים הללו דווקא פועלים כראוי בישראל (ללא תפריטים בעברית כמובן), אבל למי שזה לא ממש חשוב, למה לא בעצם?
מה שכן ברור לכולנו, שאף יבואן רשמי לא ייתן שירות למכשיר שכזה, ואם אי פעם תזדקק לחלק חילוף ייעודי, ספק אם תוכל לקבל כזה.

ואגב, יש בארץ גם יבואנים רשמיים מתחכמים, שנותנים שנה אחריות למכשיר פלוס עוד 9 שנים על המסך. אבל כשאתה מנסה לממש את האחריות הזו, הם כבר ימצאו את הדרך לחמוק מהאחריות ארוכת הטווח. וכידוע לך,,, יבואן מכובד אחר, מבטיח אחריות ארוכה, אבל עדכון תכנה (שנדרש לפעולה תקינה של המכשיר), אינו כלול באחריות כמסתבר. אז למה הם בכלל גובים מחיר גבוה עבור אחריות, שבסופו של דבר כלל לא ממומשת?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

אתה כביכול עונה בתגובה למה שרשמתי, אבל לא הבנתי מה אתה בא להגיד לי פה בעצם.. אם לא היה ברור איכשהו ממה שרשמתי קודם - אני בעד יבוא מקביל.
לגבי חלקי חילוף - תהיה סמוך ובטוח שחלקי חילוף יהיה לך קשה להשיג גם אם תקנה דרך יבואן רשמי. רוב היבואנים בכל מקרה עובדים עם מעבדות חיצוניות לספק שירותי תיקונים והעובדות בשטח מלמדות שהם כמעט לא מחזיקים חלקי חילוף. במידה והמסך עדיין באחריות והנזק למסך הוא קריטי/יקר/מסובך מידי הם פשוט מחליפים לך מסך למסך אחר וגומרים את הסיפור. אם הם צריכים להזמין חלק מחו"ל זה בדרך כלל יגרר להמתנה ארוכה מאד של הלקוח, הרבה מעבר ל 14 יום להם הם מתחייבים בתעודת האחריות. (כנראה הם שולחים את החלפים לארץ ע"י שליח עם אפניים או משהו בסגנון). אם המסך שלך לא באחריות אתה די בצרות צרורות. המחיר שהם יבקשו ממך עבור חלק מסויים הוא בדרך כלל הזוי ובלי פרופורצייה לעלות האמיתית שלו. אולי הם פשוט מאד מאד רוצים שלא תזמין, תוותר על התיקון ותקנה מהם חדש? לא יודע, אולי.

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

למה בינתיים אין יבוא מקביל של זה לארץ? פשוט, מפני שיבואנים מקבילים בדרך כלל מעדיפים מוצרים מאד פופולארים וכאלה שקונים בכמויות ולא ביח' בודדות ע"י מביני עניין (שגם עושים "חור בראש" עם שאלות, תלונות והחזרות).

זה מה שאתה כתבת, ולכן הבאתי לך קישור של יבואן חלופי, שהמחיר אצלו נמוך מהמחיר בח.י.
אני כשלעצמי דווקא מעדיף לרכוש מיבואן רשמי (אולי בשל מיושנות מחשבתית), אבל דבריך וגם התרשמויותיי בשנים האחרונות מלמדים, שזהו קו מחשבה מיושן שאין מאחוריו יותר מדי אמת...

פעם ידעתי, שיש חוק המחייב כל יבואן להחזיק מלאי חלפים שיספיק לו ל-7 שנים (ואותו הוא אמור לקנות מראש, בעת שהיא רק מכניס את המכשיר הראשון של הדגם החדש לארץ), וכבר יצא לי גם לבקר במעבדות שירות של היבואנים. רובם הוציאו לי חלפים ממחסן המלאי שלהם, והיו ביניהם גם אנשים טובים שטרחו והסבירו לי כיצד מתבצע תהליך התיקון. לא אטרח כעת להזכיר כאן שמות של יבואנים, אבל תאמין לי שהיו כאלה. אז נכון שבחלק מהמקרים, נדרשתי לשלם מחיר כמעט הזוי עבור חלק, אבל החלק היה בנמצא.

למרבה הצער, חברות שונות באמת עברו לעבוד עם מעבדות פרטיות, והם מגבים את אלה, אך ורק כדי להעמיד את הלקוח במצב של חוסר אונים... הצרה היא, שהלקוח "מסכים לקבל זאת" במרבית המקרים, ולכן, באותם מקרים ספורדיים, בהם הלקוח הוא "קרציה", דרישותיו נענות (ולאחרונה גם זה לא תמיד).

והנה לך דוגמא חיה: ממש בימים אלה, אני עומד מול חברה שאת המוצר שלה קניתי באמצעות אתר אינטרנטי. באתר היה רשום שניתנת על המוצר אחריות מלאה ל-3 שנים.
בתכתובת שהייתה לי עם החברה, נאמר שהאחריות היא מלאה לשנה, ולאחר מכן, אקבל שירות במחיר של ביקור טכנאי. אז הנה. הטופס המצולם של אתר האינטרנט עדיין נמצא בידי, ואני זקוק לטיפול דחוף במכשיר. האם זה יועיל לי? טוב נו. מקסימום, אדרש לשלם 250 ש"ח. אבל למה? אז נכון שאנסה להילחם על זכויותיי, רק שאיני בטוח שזה ילך לי. וכאן אגב מדובר במזגן ולא במסך טלוויזיה עם חלקים ייחודיים. בכל מקרה, שיהיה לך אחלה יום שחר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

התכוונתי ליבואנים מקבילים גדולים יותר כמו י.שלום, רייבי אלק', כח ישורון, תמוז וכו'.
עם כל הכבוד ל DVD CENTER, הם סה"כ חנות והמחיר של ה- 55EC9300 ממש לא אטרקטיבי ולדעתי ח.י מוכרים במחיר די דומה (אם לא זול יותר).
אתה צודק לגבי החוק שמחייב להחזיק חלקי חילוף לתקופה מסויימת, בפועל המציאות רחוקה מאד מכך ועשרות דיונים כאן באתר בשנים האחרונות על המתנה של שבועות לקבלת חלק (ושירות לקוי באופן כללי) הם הוכחה לכך. (אני לא מנסה לתקן אותך או להוכיח משהו, פשוט מוציא קיטור כי הנושא מעצבן אותי)
בכל מקרה, שיהיה לך יום טוב ושבוע טוב.. (Y)

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

עם כל הכבוד לכותבים באתר זה (ויש כבוד), לא מדובר כאן באתר צרכנות, והנהלת האתר אינה מתערבת כאשר אחד החברים כאן מתלונן על יבואן זה או אחר. ואם תנסה ללכת ולבקש סיוע ממשרד התעשיה והמסחר, היבואן ימצא דרכים ומונחים שיתקילו את אנשי המשרד, ואז הם יגידו לך שקצרה ידם מלהושיע, ואת הסעד ש(אולי) תוכל לקבל, יהיה עליך לחפש באמצעות בית המשפט. אז למי יש סבלנות וזמן לזה? המשפט יתנהל לאורך זמן, ועד אז, ממילא נרכוש כבר מוצר חדש... אוף...

ונכון. גם על טיב השירות כבר שמעתי. אם תיכנס לגוגל ותנסה למצוא חוות דעת על מעבדה (ספציפית) כלשהי (שנותנת שירות לפחות ליבואן "מכובד" אחד), מובטח לך שיהיה לך רק שחור בעיניים לאחר שתקרא כמה חוות דעת שם...

אז אכן, הנושא מעצבן, ובעיקר מעצבן, כאשר אין שום גוף מפקח שעושה סדר בדברים. פעם עוד היה כלבוטק (ולא כזה ספציפי) אבל כיום גם הוא כבר "נגמר"...

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

ואם אתה טוען ש-DVD CENTER נראה לך יקר? קבל... http://futureav.co.il/539--oled-55ea980y-.html . נכון שזה לא בדיוק אותו דגם ונכון שפיוצ'ר לא מדבר בכלל על אחריות, כך שקשה להתרשם האם הוא רוכש את המוצר מהיבואן הרשמי, אבל תסתכל על הפער ביניהם.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”