zahipan2 כתב:אני רוצה שיתנו אפשרות לצפות בכל התכנים שלהם באמצעות אפליקציה. אני לא מעוניין לשכור את הממירים שלהם, אני מעוניין לחבר את הסמארטפון או את המחשב שלי לטלוויזיה ולצפות בסרט או להדליק את הטאבלט ברכבת ולצפות במשחק של הפועל ב"ש.
...
קראת את השרשור?
תוריד את האפליקציות, שלם 39 ש"ח ותהנה.
תשים רק לב שזה עלול לאכול לך את חבילת הגלישה.
קראת את השרשור?
·
...
האפליקציה זה רק ספריית VOD
·
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
eladgrs
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
שליחה
benny123 כתב:eladgrs האם יש תמיכה מלאה בשלט או שאתה עובד לניווט ושליטה בעכבר/מקלדת?
...
הי בני,
הרגע בדיוק בדקתי בפעם הראשונה את זה על ה AFTV, השלט לא מגיב על האפליקציה (מאכזב), נוסף על זה הרזולוציה לא מתאימה כמו שצריך (אני מניח שאת זה ניתן לפתור).
כמו כן ניסיתי לשנות את ה Screen Rotation אבל זה לא שינה הרבה.
אם אני לא אצליח לשנות משהו בקרוב, אני אכריז על מותו של Netflix הישראלי בינתיים
·
yishayn
חבר במועדון HT
תגובות: 497
שליחה
האם מישהו יודע לגבי 2 השאלות הבאות:
1) במידה ואני משלם עבור אפליקציה בלבד - 39.90 - עבור 2 טאבלטים אנדרואיד לילדים.
האם כמו בפתרון הממיר שלהם, גם באפליקציה קיימת בקרת הורים ? לדוגמא: שילדים יוכלו לצפות רק בתכנים שראויים לילדים.
2) הבנתי שמי שרוכש רק את האפליקציה, ולא את הממיר שלהם , זה לא כולל את עידן+.
אבל מצד שני, הבנתי כי כל מה שמשודר בערוץ 2 לדוגמא (או רק תוכניות ספציפיות כגון: חדשות, מצב האומה, וכד'...),
הופך להיות זמין בסיפריית ה-VOD שלהם.
ולכן אני מבין שבעצם, למי שרגיל לצפות ב- delay בתוכניות פריים-טיים , ובכך גם לדלג על הפירסומות,
כן יהנה משדורי עידן+ בעקיפין (ב- delay ).
האם הבנתי נכון?
ValorHeart
חבר ותיק
תגובות: 1372
שליחה
כל ממיר נוסף עולה 29 ש"ח !, לכן אני עם 4 ממירים בקלות מגיע ל 200 ש"ח וזה עוד לפני קו טלפון ואינטרנט !! עכשיו תחשבו כמה זה עולה.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור
שליחה
אבל אינטרנט יש לך ממילא, וכמה אתה משלם היום על 4 ממירים בעצם?
יס והוט בדרך כלל נונתות למי שמשלם כבר בסביבות ה210 ומעלה כבר כמה ממירים שהם רוצים ללא תשלום (לפחות ביס ידוע לי).
לנו יש 5 ממירים והמחיר הבסיסי שלנו לפני תוספות הוא 230 ש"ח עם כל החבילות ויס טוטאל וHD אחד מהם.
אז לצרכנים גדולים או משפחות עוד לא כדאי לעבור.
דרך אגב עדיין יש מלא בעיות בעידן פלוס בעיקר עם התריס סגור. לכן, לא הייתי ממליץ כל כך מהר לעבור .
zahipan2
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481
שליחה
Itay_Pollak כתב:
...
...
קראת את השרשור?
·
...
אבל באפליקציה אין שידורים חיים, זה רק VOD.
בקשר לחבילת הגלישה: גולן טלקום מציעה כיום מסלול בנפח 20GB ואני חושב שזה מספיק בשימוש סביר.
·
liorp
חבר ותיק
תגובות: 2352
שליחה
@matan417
·
שאלה טובה. סלקום עוד לא פרסמו את רשימת המכשירים התומכים באפליקציה.
כל עוד אין אחידות בין מערכות ההפעלה של הטלוויזיות החכמות, אני מניח שזה יקשה על סלקום וחברות דומות לפתח ולתחזק אפליקציה למגוון כזה של פלטפורמות.
guyyg
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585
שליחה
למה אין פירוט באתר סלקום על הממיר??
benny123
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
שליחה
אני מקווה גיא שהתשובה לכל הקטע של החומרה והתוכנה יגיע בסיקור מסודר מצד האתר בימים הקרובים
benny123 כתב:אני מקווה גיא שהתשובה לכל הקטע של החומרה והתוכנה יגיע בסיקור מסודר מצד האתר בימים הקרובים
...
·כנל
אבל בראש סלקום צריכים לפרסם מפרט באתר שלהם
benny123
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
שליחה
יש כאן המון סתירות והסתרות באתר סלקום
הסטרימר מצויין שצריך תוכנה לניגון דרך המחשב כמו יס אבל מ-DOK לא? באיזו שיטה השיתוף מתבצע ולמה חייב תוכנה?
רשום זכרון נייד כאשר אחד הגולשים אמר פה זכרון פנימי לטובת הקלטות - הזכרון לא ניתן לניוד וההקלטות לא ניתנות לשמירה וגם כשהן שמורות יש מגבלת זמן לשמירתן - בממיר DVBT הכי פשוט אין דבר כזה, זהו אבסורד כשמדובר בערוצי עידן+ החינמיים למה לסלקום יש זכויות עליהם?
יש הגבלה לכמות המשתמשים באפליקצייה (2 לכל היותר)
לא ברור אם יש חלוקה לקטגוריות ב-VOD או שהכל זרוק במקשה אחת.
יש המון טיזרים אבל כמו שאמרת גיא אין מידע יבש.
-מציע לכולם לקרוא את ההסכם התקשרות מול סלקום... חוזה מאוד נוקשה בלשון המעטה.
בקיצור צריך ביקורת מקיפה לפני שמישהו יכנס למיטה יחד עם סלקום.
החלטנו לעשות ניסוי ורכשנו את הגרסת אפליקציה בלבד (לאייפון/אייפד).
האמת? מאכזב ביותר.
1. יש להם באג והתמונות בתצוגה המקדימה בכלל לא קשורות לשם של התכנית - תמונה מצורפת
2. הם אמרו שהם מעלים את העונות של סדרה? ולא רק חלקי סדרות? אז אמרו.
סיינפלד? 3 עונות ראשונות בלבד.
נקמה? 2 עונות ראשונות בלבד.
כתום זה השחור החדש? עונה 1 בלבד.
המשרד? עונה 1 ו-2 בלבד.
דקסטר? רק 3 עונות ראשונות.
אגב, רק לחלק מסוים מהסדרות רשום "עונה X תצטרף בחודשים הקרובים" - יש סדרות שזה בכלל לא רשום עליהם, אז לא לבנות שיהיו עונות חדשות?
נגיד בסיינפלד לא רשום. אז לא לצפות לשאר העונות בחודשים הקרובים?
3. יש קטגורית סדרות של "בקרוב יעלו" - היא מכילה רשימה של 6 סדרות בדיוק - וחצי מהן בכלל מתחילות בפברואר או אחרי.
אם זה אומר שבחודשיים הקרובים כל מה שהם יעלו זה 6 סדרות - זה הזוי, בעיקר בהתחשב בסעיף הבא:
4. היצע דל ביותר לטעמי. באמת. יש בדיוק 26 סדרות. ולרובן, מילא שאין פרקים חדשים. יש חלק קטן מהעונות של הסדרות.
5. אין חלוקה לפי נושאים (לפחות לא באפליקציה) - כלומר אין אפשרות לחפש סדרת דרמה למשל. אני משער שזה בגלל שיש היצע כזה דל, שזה יהיה מגוחך ללחוץ על "דרמה" ולקבל רשימה של 3 סדרות.
מרגיש לי כמו השקה מפוספסת ביותר. במקום להשיק ולתת היצע פסיכי שאנשים יקפצו על זה. רוב מי שיקנה את זה קודם כל יתאכזב.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
ariesjer
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
שליחה
לא שחלילה אני מגן על סלקום ואין לי גם שום כוונה לעבור אליהם, אבל דאחיל רבקום.... מדובר על יצירה של משהו חדש וברור שכרגע אין היצע גדול וחסרים המון פיצ'רים, קודם כל צריך לללמוד ללכת, שזה לבדוק איך התשתיות יעמדו בכמות גדולה יחסית של מנויים ורק אז ללכת להרחיב. אם עוד שנה הם יהיו באותו מצב אז אתם מוזמנים לתקוף, כרגע צריך להשקיף בסקרנות ולקוות להצלחה כמה שיותר גדולה שלהם, זה יעזור גם למי שישאר ב"עולם הישן".
מקורב לסלקום: "חבילת הטלוויזיה שלנו הולכת חזק מאוד" ■ לפי הערכות, סלקום תזדקק לכ-70 אלף מנויים כדי להגיע לנקודת איזון במיזם, והיא צפויה להפסיד עליו כ–50 מיליון שקל עד 2016
אספתי היום את הממיר
התקנה פשוטה עובד טוב מלבד 2 דברים
הראשון הייתי יכול להישבע שאמור להיות חיבור אופטי אבל לא קיים כזה בממיר שקיבלתי
סרטון ההדרכה של החברה:
דבר שני יחידת ההקלטה היא דיסק און קי של 32GB מפורמט ל FAT32
מסיבה לא ברורה הממיר לא מזהה אותו לא בחיבור הקדמי ולא באחורי ולכן אני לא יכול להקליט
לעומת זאת הנורה של על יחידת ההקלטה מהבהבת כך שיש זיהוי מסויים
במחשב ניתן להשתמש ביחידת ההקלטה כדיסק און קי לכל דבר
על התמונה של הקופסה הגדולה יש מדבקה שכתוב עליה 320GB למרות שזה כלל 32 וזה דיסק און קי ולא HDD
מלבד אלו הכל עובד פיקס
נערך לאחרונה על ידי MisterMe ב 01/01/2015 19:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
stompy
חבר ותיק
תגובות: 1416
שליחה
תתחדש ולגבי הזיהוי.. ניסית לפרמט את הדיסק און קי דרך הממיר אולי ישנה אפשרות?
או שתתן לא מראש פורמט של FAT32?
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced