שרשור תגובות: סלקום משיקה את סלקוםTV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585

שליחה

רק אני חושב שזה מגוחך שסלקום לא עשו הסכם עם HBO ??

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

הממיר סביר להניח חוזר אליהם כי הוא בהשאלה אצלך, לא קנית אותו..

הם יצליחו איפה שאנונה נפלה...

לינק לוידאו

לינק לוידאו

https://www.youtube.com/watch?v=ZpyKh0dWaLs">לינק לוידאו

:)

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

הם יצליחו איפה שאנונה נפלה... בגלל הממיר שלהם

שליחה

[quote="benny123"]הממיר סביר להניח חוזר אליהם כי הוא בהשאלה אצלך, לא קנית אותו..

הם יצליחו איפה שאנונה נפלה...

לינק לוידאו

לינק לוידאו

https://www.youtube.com/watch?v=ZpyKh0dWaLs">לינק לוידאו

:)[/quote]
ובמימון של המיזם הופסק.. ונקווה שיהיה עוד ערוצים לייב אצל סלקום

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416

שליחה

LOL כתבתי על זה לפני תקופה שזה יוצא החודש ...
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

עצוב שכמעט אחרי 5 שנים משהו כזה יוצא באופן מסחרי החוצה.
אנונה כבר היו שמה רק היה צריך עוד כסף..

eladgrs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215

שליחה

מכל הסיפור מסביב חסר לי קצת בטכני...

אני מוצא דבר טוב אחד בכל ההשקה הזו והיא האפליקציה של ה VOD שכבר ממתינה על ה Amazon Fire TV - מחכה לשם משתמש
וססיסמה שלמען השם לוקח 24 שעות לספק...

בכל מקרה הרעיון של ה VOD כאפליקציה על קופסת אנדרואיד (ללא צורך בכל הממיר הטיפשי שדוחפים פה) נשמע לי הפתרון האולטמיטיבי.

מבחינתי 40 ש"ח ואפשר לעבור את מבחן החותנת נשמע אחלה דווקא. (ביחוד להורים לילדים).

אז בתור מי שעבד ובדק בחודשים האחרונים את Netflix / Hulu ו Amazon Prime הייתי מאוד שמח לדעת איזה sound נקבל מהאפליקציה הזו ואיזה איכויות של תמונה.

נקודה נוספת היא שחיבור בין סטרימר אמיתי + Helix + הפרוייקט של בני :) + קינוח מתוכן USNET (ואני מרגיש מאוד נוח לצרוך אותו בתור מבקר קבוע בקולנוע ובתור תורם סיסטמי ל VOD למיניהן) נותן לי פתרון מלא.

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572

שליחה

דיברתי איתם היום, זאת חבילה מעולה לאמא שלי הפנסיונרית.
עכשיו, להתנתק מהוט זה הסיפור. מה לא הציעו לאמא שלי...
הם פשוט מסרבים לשמוע את המילה להתנתק.
השיחה עמם הסתיימה בזה, שמחר אחד המנהלים ידבר איתי.
נראה מה יהיה.

מבחינת ספורט, סלקום בבעיה. הם יכולים לשדר ערוצים אחרים, אבל לצ'רלטון יש זכויות בארץ, כך שזה בעייתי.
לפחות נאמר לי על ידם שזה בראש סדרי העדיפות שלהם מבחינת תכנים. נמשיך לעקוב...

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

eladgrs אשמח לשמוע ממכם בשרשור הרשמי שלי בפורום סטרימרים איך האפליקצייה של סלקום עובדת לך באמזון בהמשך!
ראה לינק מצ"ב http://www.hometheater.co.il/vt220808.html

danielk תשתמש באתר https://www.netek.co.il/ וגמרנו ע"פ חוק הם מחוייבים לנתק אותך מרגע פנייתך לאתר המדובר, אתה ממש לא צריך לחכות למוצא פיהם או לאישורם.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890

שליחה

benny123 כתב:danielk תשתמש באתר https://www.netek.co.il/ וגמרנו ע"פ חוק הם מחוייבים לנתק אותך מרגע פנייתך לאתר המדובר, אתה ממש לא צריך לחכות למוצא פיהם או לאישורם.
...
מחזק !
בעזרת האתר הזה גם אני התנתקתי מהוט.
חוץ מזה שכדי להצליח חייבים להיות (ולהישמע בטלפון !!) נחושים ונחרצים. על כל ספק קטן או גמגום קל הם תופסים אותך ומנסים למרוח עוד קצת דבש כדי שלא תתנתק (ואחרי זה הדבש הופך לרעל).

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תראו במה נתקלתי ביוטיוב :)

KODI שולט ותמיד ישלוט בתחום הטלוויזיה אין מה לעשות מי שמבין מרוויח

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890

שליחה

סקין יפה יש שם. בהחלט מערכת רבת עוצמה שעושה בית ספר לכל מי שניסה עד היום לקבוע סטנדרט בתחום המדיה סנטר.

eyalbs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326

שליחה

חשוב לציין שיש להם חבילה של 39 ש"ח - אפליקציה בלבד.
זה הולך מצוין עם סטיק של אנדרואיד

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1648

שליחה

eladgrs כתב:מכל הסיפור מסביב חסר לי קצת בטכני...

אני מוצא דבר טוב אחד בכל ההשקה הזו והיא האפליקציה של ה VOD שכבר ממתינה על ה Amazon Fire TV - מחכה לשם משתמש
וססיסמה שלמען השם לוקח 24 שעות לספק...

בכל מקרה הרעיון של ה VOD כאפליקציה על קופסת אנדרואיד (ללא צורך בכל הממיר הטיפשי שדוחפים פה) נשמע לי הפתרון האולטמיטיבי.

מבחינתי 40 ש"ח ואפשר לעבור את מבחן החותנת נשמע אחלה דווקא. (ביחוד להורים לילדים).

אז בתור מי שעבד ובדק בחודשים האחרונים את Netflix / Hulu ו Amazon Prime הייתי מאוד שמח לדעת איזה sound נקבל מהאפליקציה הזו ואיזה איכויות של תמונה.

נקודה נוספת היא שחיבור בין סטרימר אמיתי + Helix + הפרוייקט של בני :) + קינוח מתוכן USNET (ואני מרגיש מאוד נוח לצרוך אותו בתור מבקר קבוע בקולנוע ובתור תורם סיסטמי ל VOD למיניהן) נותן לי פתרון מלא.
...
בדיוק חשבתי אם זה יעבוד גם באמזון TV - נשמע אחלה - במחיר של 40 ש"ח לקבל את כל התכנים לילדים בצורה חוקית ומדובב - מעולה. חבל שלא קניתי עוד אחד בזמן שהיה במבצע של 69 דולר

מה ההבדל בין התכנים שמקבלים ב 40 ש"ח לתכנים בתשלום המלא של ה 99 (פרט למכשיר ול DVBT) ?
·

דרור3
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 786
שם מלא: דרור יונתן

שליחה

אותי מעניין עם הסאונד הוא רק סטראו או שיש גם DD\DTS והאם השלט שלהם הוא RF כי עם כן זה יהיה בעייתי עם ההרמוני.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

גיל37 כתב:סקין יפה יש שם. בהחלט מערכת רבת עוצמה שעושה בית ספר לכל מי שניסה עד היום לקבוע סטנדרט בתחום המדיה סנטר.
...
·

תודה ;)
אתה מוזמן להשתמש
http://www.hometheater.co.il/vt217904.html

d1f2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140

שליחה

יש לי 423545435 ממירים בבית, מערכת סראונד SUPER DUPER QUADRA 852.1, רכשתי ערוצי צ'רלטון לכל ממיר וממיר כי 5+לייב גולד סיילבר ברונזה וואסבי ממש לא מספיקים לי, אני מקבל 554654 ערוצים (בערבית) בחינם מהאוויר ואני בכלל משתמש ב KODI שמארגן לי את ספריית סרטי הוידאו שרכשתי מהדמי כיס שקיבלתי מאז שאני בן 5 ולא הורדתי אף סרט, פרק או וידאו מוזר של חתולים מהיוטיוב בחינם בלי תשלום לאף אחד.
איך השירות החדש של סלקום לא משתלם לי?!?!??! זה ממש מוזר ולא פייר!!!!!!!!!1111111111

ח-א-ל-ס.
חברה נכנסת לשוק ללא תחרות, מציעה ממיר בחינם שתומך בDVBT2 שיעלה מתישהו בעתיד הרחוק, מביאה ספריית VOD ללא הגבלה שהם מבטיחים לעדכן באופן תדיר, מביאים בנוסף על זה ספריית אודיו ללא הגבלה בטלוויזיה, סוגרים עסקה עם אחד מערוצי הספורט המובילים (והבודדים) בישראל, משקיעים במערכת וממשק מתקדמים, סוגרים חוזים עם חברות תוכן מובילות בארץ ובעולם, מציעים מחיר אטרקטיבי יחסית למה שהיה נהוג עד עכשיו ואחרי כל זה אנשים פה בפורום לא מרוצים מכלום. דיייייייייייייי

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

yeuda כתב:
...
...
בדיוק חשבתי אם זה יעבוד גם באמזון TV - נשמע אחלה - במחיר של 40 ש"ח לקבל את כל התכנים לילדים בצורה חוקית ומדובב - מעולה. חבל שלא קניתי עוד אחד בזמן שהיה במבצע של 69 דולר

מה ההבדל בין התכנים שמקבלים ב 40 ש"ח לתכנים בתשלום המלא של ה 99 (פרט למכשיר ול DVBT) ?
·
...
תסתכל באתר - יש הסבר - יש הרבה תוכן שחסר. לדעתי התוספת המרכזית זה איזור הספורט וכמובן ערוצי עידן פלוס.

·

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

tomer953 כתב:הכל כלול ב99 לפי מה שהבנתי.

מה לגבי אנטנה לעידן פלוס?
מי מחבר לי אותה?
...
·ועד הבית?

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

Itay_Pollak כתב:
...
...
תסתכל באתר - יש הסבר - יש הרבה תוכן שחסר. לדעתי התוספת המרכזית זה איזור הספורט וכמובן ערוצי עידן פלוס.

·
...
ההסבר חלקי ולא מספק.
ברור שערוצי עידן פלוס אינם נכללים, אך לא ברור מה כן נכלל.
ה-VOD כנראה שכן נכלל.
- מה לגבי תכני ערוץ הספורט (שהרי גם הם עוברים על גבי רשת האינטרנט)?

·

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

זה מהפכני. כבר היום יש לי את הרשת של ה-WWE (ה-OTT הראשון שהיה זמין בארץ). החופש לצפות בטאבלט, בסלולר, במחשב, בטלוויזיה. להמשיך מאותה נקודה שהפסקתי. (Y)

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”