שרשור תגובות: סלקום משיקה את סלקוםTV
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תודה על הכתבה, נחמד שהם נכנסים לשוק וינסו לתת תחרות, אך לצערי לי, ולעוד רבים אחרים כמוני, הם פשוט לא רלוונטים בתכנים שהם מציעים. את ערוצי עידן+ החינמיים אפשר לקלוט גם בלי עזרתם ע"י התקנת אנטנה פשוטה (ואולי ממיר פשוט אם אין ממיר מובנה כבר במסך). את תכני הסדרות והסרטים שהם מציעים - זה באמת נחמד, רק שזה כבר נהיה פחות ופחות רלוונטי בעידן בו כולם משיגים את כל מה שהם רוצים מהאינטרנט ובאיכות הגבוהה ביותר שיש. (אמת, זו גניבה וזו פיראטיות, אך זה המצב). שאר דברים כמו Volume להזרמת מוזיקה ועוד פיצ'רים כאלה - עשו לי טובה.
ברגע שהם לא מציעים חלופה לצפייה ישירה בערוצי ספורט הם מאבדים נתח שוק עצום והופכים להיות הרבה פחות תחרותיים ורלוונטיים.
אז נכון, זה טוב שיש תחרות. אני כמובן בעד. אבל צריך לחשוב שניה מה באמת מקבלים תמורת ה- 99 ש"ח האלה (חייב להודות שהמחיר נמוך) חוץ ממשק יפה לצפייה בעידן פלוס + עוד כמה פיצ'רים.
ברגע שהם לא מציעים חלופה לצפייה ישירה בערוצי ספורט הם מאבדים נתח שוק עצום והופכים להיות הרבה פחות תחרותיים ורלוונטיים.
אז נכון, זה טוב שיש תחרות. אני כמובן בעד. אבל צריך לחשוב שניה מה באמת מקבלים תמורת ה- 99 ש"ח האלה (חייב להודות שהמחיר נמוך) חוץ ממשק יפה לצפייה בעידן פלוס + עוד כמה פיצ'רים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
aviv_b75
בסדר, אתה רשאי לצאת מהדיון.
jacko-il (שחר)
שחר, אל תשכח שזה אנחנו, הרוב 60 אחוז לא יודע להוריד, לא מוצא כתוביות, ולא מסתדר עם אנגלית.
זה פיתרון מעולה למי שמשלם המון המון כסף להוט / יס.
בסדר, אתה רשאי לצאת מהדיון.
jacko-il (שחר)
שחר, אל תשכח שזה אנחנו, הרוב 60 אחוז לא יודע להוריד, לא מוצא כתוביות, ולא מסתדר עם אנגלית.
זה פיתרון מעולה למי שמשלם המון המון כסף להוט / יס.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
jacko-il,
פיצ'רים?
תעיין שוב ברשימת התכנים שהם מציעים במסגרת התשלום של 99 ש"ח, אלו רוב הסדרות הכי נצפות וסרטים הוליוודים מהשורה הראשונה - בדיוק התכנים שאנשים מורידים כיום. מעכשיו זה מגיע עם ממשק מבריק, באיכות HD, בלי צורך להתעסק עם מחשב להורדות (עם כל הסיבוך של טורנטים ו- Ratio או USENET ותשלום נוסף לספקים), NAS לאחסון, התאמת תרגומים וכדומה. אנחנו רואים את ההתעסקות הזאת כשולית, אבל לרוב האוכלוסיה אין מושג כיצד לעשות את זה ולכן הפתרון הזה יתאים בול להרבה מאוד אנשים.
תחשבו בעצמכם את כמות הזמן שאתם משקיעים בהורדות בחודש ותגידו אם זה לא שווה הרבה יותר מ- 99 ש"ח.
הבעיה היחידה שאני רואה כרגע זה שרוב האנשים שמרנים.
פיצ'רים?
תעיין שוב ברשימת התכנים שהם מציעים במסגרת התשלום של 99 ש"ח, אלו רוב הסדרות הכי נצפות וסרטים הוליוודים מהשורה הראשונה - בדיוק התכנים שאנשים מורידים כיום. מעכשיו זה מגיע עם ממשק מבריק, באיכות HD, בלי צורך להתעסק עם מחשב להורדות (עם כל הסיבוך של טורנטים ו- Ratio או USENET ותשלום נוסף לספקים), NAS לאחסון, התאמת תרגומים וכדומה. אנחנו רואים את ההתעסקות הזאת כשולית, אבל לרוב האוכלוסיה אין מושג כיצד לעשות את זה ולכן הפתרון הזה יתאים בול להרבה מאוד אנשים.
תחשבו בעצמכם את כמות הזמן שאתם משקיעים בהורדות בחודש ותגידו אם זה לא שווה הרבה יותר מ- 99 ש"ח.
הבעיה היחידה שאני רואה כרגע זה שרוב האנשים שמרנים.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

·tur כתב:אני מוכן לשלם, אבל רוצה לשמור את המחשב והXBMC שלי. השאלה אם זה אפשרי?
אני רואה שהם מפרסמים אפליקציה לטאבלט. מעניין אם אפשר, בתשלום כמובן, להתקין זאת כחלק מהXBMC או משהו בסגנון....
מה קשור בין השניים? זה בדיוק כמו שיש לך יס / הוט היום.
תשמור מה שבא לך אין קשר בניהם
- שושו_השועל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
ממש XBMC ב 1200 שקל בשנה. ואפילו בלי ספורט, ותלות באנטנה של עידן פלוס. נו באמת.
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
·לא מסכים. קודם כל אין לי YES/HOT. דבר שני, כיוון שעיקר השירות מבוסס OTT אז אני בהחלט חושב שאפשר להתממשק בדיוק כמו שיקרה אם אשלם לntv.mx וכו' (שירותי IPTV)mp3lll כתב:·......
מה קשור בין השניים? זה בדיוק כמו שיש לך יס / הוט היום.
תשמור מה שבא לך אין קשר בניהם...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
הם בהחלט נושפים ליס/הוט בעורף
לרוב המשפחות זו חבילה משתלמת שחובקת בתוכה גם את 6 ערוצי עידן+ (ע"י ממיר DVBT מובנה בסטרימר) וגם כמות בלתי נדלית של VOD של תכנים מאוד מבוקשים לפי הטיזרים באתר עם תרגום מובנה וב-HD ואני לא מדבר על שאר השירותים שמוצעים.
נכון הם לא גילו את הגלגל אבל... יש כאן מחשבה בהבט התוכנה לצד החומרה ובליקוט התכנים של ה-VOD כדי להנגיש לכל בית אב מה שהוא רוצה.
בשביל 99 שקלים בחודש בהחלט הייתי חושב על האופצייה הזאת בבית, לצד זה חסר מידע בסיסי על עלות כל ממיר נוסף בבית לקוח כי בית ממוצע יש יותר מנקודה אחת לצפייה וכאן מדברים על ממיר אחד בלבד ואולי פה גם הכסף הנוסף מעבר ל-99 שעושה את הבום ויורד לאט לאט עם כל ממיר מבוקש.
עכשיו למשתמשים מתקדמים אין ספק שזו בדיחה איומה כי רבים בקהילה זו יודעים כמה קל להשיג את כל מה שמוצע פה בחינם ובקלות גם ללא התעסקות בהורדות פיזיות אלא נטו צפייה ישירה והכל בחינם.
אני חוזר ואומר אם הם היו מגדילים ראש ומרימים צפייה דרך האינטרנט של ערוצי עידן+ זה היה הדבר כי זה היה מבטל לחלוטין את הצורך באנטנה ובשיבושים, כאשר סלקום מצהירה שהיא מסירה אחריות מעצמה ומפילה את הכל על המשתמש הביתי, אזי שהם לא יותר טובים מהממיר בסופר ב-100 שקלים חד פעמי.
לסיכום סלקום הביאה פן חדש לטלוויזיה הישראלית והמודעות בארץ בזכות סלקום תגדל אף יותר
חסר המון מידע בכתבה ובאתר סלקום
מידע בסיסי על הממיר ועל החומרה בתוכו
האם ניתן להתקין אפליקציות צד ג' ומשחקים או שהמערכת סגורה עם ממשק של סלקום ובזה הכל מסתכם.
מאמין שבימים הקרובים נידע יותר אולי אפילו הממיר יסוקר כאן באתר לטובת כולנו
לרוב המשפחות זו חבילה משתלמת שחובקת בתוכה גם את 6 ערוצי עידן+ (ע"י ממיר DVBT מובנה בסטרימר) וגם כמות בלתי נדלית של VOD של תכנים מאוד מבוקשים לפי הטיזרים באתר עם תרגום מובנה וב-HD ואני לא מדבר על שאר השירותים שמוצעים.
נכון הם לא גילו את הגלגל אבל... יש כאן מחשבה בהבט התוכנה לצד החומרה ובליקוט התכנים של ה-VOD כדי להנגיש לכל בית אב מה שהוא רוצה.
בשביל 99 שקלים בחודש בהחלט הייתי חושב על האופצייה הזאת בבית, לצד זה חסר מידע בסיסי על עלות כל ממיר נוסף בבית לקוח כי בית ממוצע יש יותר מנקודה אחת לצפייה וכאן מדברים על ממיר אחד בלבד ואולי פה גם הכסף הנוסף מעבר ל-99 שעושה את הבום ויורד לאט לאט עם כל ממיר מבוקש.
עכשיו למשתמשים מתקדמים אין ספק שזו בדיחה איומה כי רבים בקהילה זו יודעים כמה קל להשיג את כל מה שמוצע פה בחינם ובקלות גם ללא התעסקות בהורדות פיזיות אלא נטו צפייה ישירה והכל בחינם.
אני חוזר ואומר אם הם היו מגדילים ראש ומרימים צפייה דרך האינטרנט של ערוצי עידן+ זה היה הדבר כי זה היה מבטל לחלוטין את הצורך באנטנה ובשיבושים, כאשר סלקום מצהירה שהיא מסירה אחריות מעצמה ומפילה את הכל על המשתמש הביתי, אזי שהם לא יותר טובים מהממיר בסופר ב-100 שקלים חד פעמי.
לסיכום סלקום הביאה פן חדש לטלוויזיה הישראלית והמודעות בארץ בזכות סלקום תגדל אף יותר
חסר המון מידע בכתבה ובאתר סלקום
מידע בסיסי על הממיר ועל החומרה בתוכו
האם ניתן להתקין אפליקציות צד ג' ומשחקים או שהמערכת סגורה עם ממשק של סלקום ובזה הכל מסתכם.
מאמין שבימים הקרובים נידע יותר אולי אפילו הממיר יסוקר כאן באתר לטובת כולנו
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

·tur כתב:·לא מסכים. קודם כל אין לי YES/HOT. דבר שני, כיוון שעיקר השירות מבוסס OTT אז אני בהחלט חושב שאפשר להתממשק בדיוק כמו שיקרה אם אשלם לntv.mx וכו' (שירותי IPTV).........
מה יש כאן להסכים או לא? נראה לך שסלקום יתנו לך שירות מבוסס OTT להתממשק למוצרים אחרים?
אתה רציני?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
הדבר הכי טוב שאני רואה בזה כרגע, זה שהשבוע אני מתקשר להוט ואומר להם שאני עובר לסלקום ומקבל קצת הטבות...
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
האמת שאני רציני. אני חושב שאפשר לעשות כסף וליצור מספר אפשרויות למשתמשים ברמות שונות. ניתן להגן על החומר שלהם בכל מקרה.mp3lll כתב:·......
מה יש כאן להסכים או לא? נראה לך שסלקום יתנו לך שירות מבוסס OTT להתממשק למוצרים אחרים?
אתה רציני?...
הרעיון שיש קופסא אחת מרכזית דרכה עוברת התקשורת בבית הוא אינו רעיון הזוי. הרי יש לנו הרבה שרתי PVR שבדיוק מנסים לאפשר לרעיון כזה להיות קיים. עם זאת, כנראה שאתה צודק שדבר כזה לא יתרחש בקרוב.
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@ziv_r
·
זיו\ מכבד את דעתך/כם.
אתה צודק, אולי באמת אנשים מבוגרים שאין להם מושג ירוק במחשבים ואיך מורידים ומתעסקים עם זה - להם זה מתאים פיקס.
רוב האנשים שאני מכיר לא רואים בכל ההתעסקות הזו (עם טורנטים והפעלה ממחשב או סטרימר) "התעסקות" זה פשוט משהו שאנחנו עושים - כמו לנהוג ברכב או לשטוף כלים - עד עדי כך פשוט וטריוויאלי.
אבל, זו ממש לא הבעיה שלי עם הפתרון של סלקום - הפתרון שלהם לצפייה בסרטים וסדרות הוא מעולה. ולא טענתי אחרת.
הבעיה שלי עם הפתרון שלהם היא שהוא מנוון מצפייה בערוצי ספורט. הייתי שמח לעבור אליהם אם היה להם פתרון לנושא הספורט (גם בתשלום נוסף על ה- 99 ש"ח הבסיסיים). נראה לך הגיוני שאנשים יוותרו פשוט על צפייה בספורט? לפחות אני, חברים שלי ועוד הרבה מאד אנשים שאני מכיר, לא מוכנים לעשות את הויתור הזה.
·
זיו\ מכבד את דעתך/כם.
אתה צודק, אולי באמת אנשים מבוגרים שאין להם מושג ירוק במחשבים ואיך מורידים ומתעסקים עם זה - להם זה מתאים פיקס.
רוב האנשים שאני מכיר לא רואים בכל ההתעסקות הזו (עם טורנטים והפעלה ממחשב או סטרימר) "התעסקות" זה פשוט משהו שאנחנו עושים - כמו לנהוג ברכב או לשטוף כלים - עד עדי כך פשוט וטריוויאלי.
אבל, זו ממש לא הבעיה שלי עם הפתרון של סלקום - הפתרון שלהם לצפייה בסרטים וסדרות הוא מעולה. ולא טענתי אחרת.
הבעיה שלי עם הפתרון שלהם היא שהוא מנוון מצפייה בערוצי ספורט. הייתי שמח לעבור אליהם אם היה להם פתרון לנושא הספורט (גם בתשלום נוסף על ה- 99 ש"ח הבסיסיים). נראה לך הגיוני שאנשים יוותרו פשוט על צפייה בספורט? לפחות אני, חברים שלי ועוד הרבה מאד אנשים שאני מכיר, לא מוכנים לעשות את הויתור הזה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
29 שקלים לממיר נוסף?
5 נקודות בבית זה כבר 199 שקלים לדוגמה
זה כבר יוצא כמו יס/הוט שאם אני לא טועה לא גובים כסף עבור השאלת ממיר רגיל
אז עבור קופסה שהיא ממיר של 6 תחנות החינם+ממשק VOD לשלם 29 בעבור כל נקודה נוספת.. זה בדיחה בלשון המעטה
עברתי על הסרטונים... אולי מה שהכי ישתלם מזה יהיה האפליקצייה שלהם לאנדרואיד ואז להתקין את התוסף על קופסת אנדרואיד פרטית ולחסוך עלויות..
5 נקודות בבית זה כבר 199 שקלים לדוגמה
זה כבר יוצא כמו יס/הוט שאם אני לא טועה לא גובים כסף עבור השאלת ממיר רגיל
אז עבור קופסה שהיא ממיר של 6 תחנות החינם+ממשק VOD לשלם 29 בעבור כל נקודה נוספת.. זה בדיחה בלשון המעטה
עברתי על הסרטונים... אולי מה שהכי ישתלם מזה יהיה האפליקצייה שלהם לאנדרואיד ואז להתקין את התוסף על קופסת אנדרואיד פרטית ולחסוך עלויות..
- roaiמשוםמקום
-
- טרול

- תגובות: 51
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 0
סלקום טלוויזיה ,זה לא נראה רציני
אין HD
ערוצי חינם נותנים , אין סאונד איכותי יותר
בקיצור אין כלום
מחיר 99 ש"ח על מה ?
ערוצי חינם נותנים , אין סאונד איכותי יותר