Kosh כתב: זה קרה כש#רסים וקומבינטורים ישראלים מצויים גילו את נפלאות האינטרנט
...
נגד קומבינטורים ישראלים מצויים שגילו את נפלאות האינטרנט אין הרבה מה לעשות. פעם חשבתי שלעבור לאנגלית היה פותר את הבעיה אבל מאז שכרום הציג את ה-Translate this page בלחיצת כפתור, ירדתי מזה. ממילא התרגומים של כרום והעברית שלהם באותה רמה.
בקשר ל-''#רסים' אנחנו פשוט צריכים לנשוך שפתיים עוד קצת. הנה בס"ד... עוד מעט יהיו בחירות ועם קצת מזל תהיה ממשלה אמיצה שתחתום איתם על הסכם שלום. זה יכאב, נכון! נצטרך לתת להם מעבר חופשי למועדונים בת"א גם ב'טרניג' דיאדורה וכיפה של נחמן, לקבל את הסלבריטאים שלהם דבל ופס ולכבד את הגברת הראשונה שלהם אריאלה.
זה לא בשמיים. התביעות שלהם לממשל אוטונומי ללא התערבות רשויות המס, החוק, המשפט, החינוך והתרבות שלנו, לפחות בטריטוריות שלהם, הן לא בלתי סבירות. אם יש רצון ויש יכולת אז למה לא? אם נודה על האמת, ירושלים הבירה שייכת להם כמעט בלעדית כבר מזמן וממילא אנחנו לא מגיעים לשם. למה להתערב?
בסך הכל התרבות שלהם לא רחוקה מזו שלנו. מהו ההבדל הגדול בין JBL ו-J&B ה"ג'י"? לימדו לקבל את השונה. יש כאלה שאוהבים להסתובב ברחוב עם תספורת שנראית כמו בואש בלונדיני על הראש. תחשבו שפורים הגיע שוב אם קשה לכם. הפער לא ממש גדול. אומרים גם ששתי השפות התפתחו מאותו מקור. אז חסרות להם כמה מילים, מה קרה? אפשר גם בלי 'סליחה', 'בבקשה' ו-'תודה' של אירופאים גלותיים. יש הרבה מקומות בעולם שבהם 'דוד' ו-'תעשה לי' זה מספיק כדי לבסס מערכת יחסים בין אישית של כבוד, אמון והערכה הדדית. ביג דיל!
בסה"כ אני טוען שאם הם יתפשרו קצת על המוזיקה הזוועתית הזו, אפשר יהיה להתקרב. אמנם נראה שסוגיית נהגי המוניות תתגלגל כדרכה לפתחה של הממשלה הבאה הבאה, אבל אם יעשה משהו מיידי בקשר לפירוז מלאי העמבה איפשהו ברמת חובב, יהיה אפילו אפשרי לקבל את הדגל שלהם. הצבעים ממילא מאוד דומים ויש אפשרות שבכלל לא נשים לב.
ישתבח שמו - אני בעד!!!