יש את עולם הקולנוע המסילה 17 א.ת.תל חנן 8219229- 04
יש שם את כל מה שאפשר לחשוב לציוד קולנוע ביתי , מומלץ ביותר!!!
המנהל שם -בחור בשם תומר בעל סבלנות רבה, יראה ,יסביר , ידגים
מחירים זולים .
(שם קניתי מגבר דנון 1705 )
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
שלום למנהלים ולמשתמשים
הבנתי שביקשתם מסוחרים שכותבים באתר לציין זאת בחתימתם. אני בטוח שיש פה - רק בהודעה הזאת - לפחות סוחר אחד (אולי תחת כיסוי של משתמשים תמימים- ככה זה נראה).
זה מבלבל אותי ועוד אנשים כמוני שלא מבינים באודיו כמו המנהלים ואחרים, ופעמים רבות נסמכים על עצותיכם, הבד"כ טובות ואמינות, אך נפגעים בגלל סוחרים אלו.
מה דעתכם בעניין?
עריכה בעקבות התגובה -
אני מסווג את דבריי, בהחלט יכול להיות שאני טועה בטענות שלי כלפי השרשור הזה!
אבל באופן כללי, אני סבור שמסתובבים בפורום הזה מספר קטן של סוחרים, שאותי כבר בילבלו פעם אחת, וצריך לנסות ולחשוף אותם בכל מחיר.
אולי בגלל שנכוויתי כבר פעם אחת אני קצת פרנואיד, כי בסה"כ באמת הרוב המכריע של האנשים מעוניין לעזור ועוזר המון, אבל תנסו להבין אותי.
כמובן שלא מדובר ביקורת על האתר/מנהליו אותם אני מעריך מאד! וסומך עליהם בעיניים עצומות.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 24/06/2005 12:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
אגב, קשה לי להאמין שסוחר יהיה מספיק טיפש כדי לסכן את שמו או לקלקל את יחסיו עם חברי האתר הז בשימוש האתר לפירסום סמוי, שהרי בסופו של דבר זה מתגלה.
סוחר שייתפס ככזה (ולהזכירך יש לנו כלים שאין להרבה פורומים אחרים כדי לעלות עליהם) יוחרם מהאתר בכל צורה אפשרית.
עד היום היו רק 2 סוחרים (למיטב זכרוני) שחשבו ש"עשו אותנו באצבע" והם כבר לא עימנו....
עופר,
אני אישית מכיר את הבעלים, הוא פתח מקום נוסף בצומת ביג (קרית אתא).
כל מה שהיה לו בחנות בכרמל, אינו מוצג יותר, כיום זו חנות DVD כפי שצינתי.
אני שותף לאכזבתך.
בכרמל יש לו את ספריית ה די וי די ובצומת הצריף בקריות את החנות שהיא גם ספריה -שאני במקרה מנוי בה
יש לו בערך 7 חדרי תצוגה עם מבחר רב של ציוד סאונד
וגם פלאזמות היי דפינישן כולל פאנסוניק ופיוניר שניתן להשוות באותו סיגנל לפלאזמות הרגילות פיוניר אל ג'י פאנסוניק טושיבה ול אל סי די כמו שארפ וטושיבה
השוואה אמיתית ומעניינת
שווה ביקור
לסיכום,
ללגאסי אודיו 2 סניפים:
1. בשד' ההסתדרות 271 צומת ק.אתא 04-8493181
2.חורב 29 חיפה 04-8111110 (ספרית DVD)
כמו כן יש להם אתר חמוד - www.legacy.co.il
נערך לאחרונה על ידי liran-yosef ב 24/06/2005 23:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני ממליץ לך בחום להכנס לתומר מעולם הקולנוע ביזור התעשייה נשר
כמו כן אם יש לך קצת רצון להשקיע תגיע לכרמיאל
לחנות שנקראת top media
המנהל, בחור בשם רונן, ישרת אותך בצורה הטובה ביותר
אם צריך גם ע"י הזמנה מיודת ובמחירים סבירים לדעתי
החנות נמצאת ליד תחנת הדלק אלון בכרמיאל.
נ.ב
משני החנויות הנ"ל קניתי ונהניתי מהשירות והאמינות