המלצה לטלוויזיה פרטים בפנים תודה מראש
שלום לכולם,
קודל כל אני חדש בפורום ושמעתי עליו רק דברים טובים אז ברוכים הנמצאים.
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק של 3.8 מטרים מהספה לטלוויזיה. אני מאמין ש-50~ אינץ יעשה את העבודה אבל באמת שאני לא המומחה.
השאיפה היא לקנות טלוויזיה איכותית במחיר שפוי של 4500-5000 שקל אם אפשרות חריגה של כ-800 שקלים במידת הצורך.
מטרת הטלוויזיה - בעיקר למשחקים בסוני (הכל, אבל בעיקר פיפא עם חברים - חשובה גם זווית צפיה רחבה ככל האפשר), סרטים באיכות 1080 וגם קצת שידורים רגילים בין היתר.
לא חשוב לי תלת מימד ופיצ'רים אחרים כמו SMART TV.
בדרך כלל יהיו מחוברים לטלוויזיה סטרימר (sidewinder ותיק) וסוני 4.
תודה רבה לכל הממליצים והעוזרים. סופש נעים.
קודל כל אני חדש בפורום ושמעתי עליו רק דברים טובים אז ברוכים הנמצאים.
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק של 3.8 מטרים מהספה לטלוויזיה. אני מאמין ש-50~ אינץ יעשה את העבודה אבל באמת שאני לא המומחה.
השאיפה היא לקנות טלוויזיה איכותית במחיר שפוי של 4500-5000 שקל אם אפשרות חריגה של כ-800 שקלים במידת הצורך.
מטרת הטלוויזיה - בעיקר למשחקים בסוני (הכל, אבל בעיקר פיפא עם חברים - חשובה גם זווית צפיה רחבה ככל האפשר), סרטים באיכות 1080 וגם קצת שידורים רגילים בין היתר.
לא חשוב לי תלת מימד ופיצ'רים אחרים כמו SMART TV.
בדרך כלל יהיו מחוברים לטלוויזיה סטרימר (sidewinder ותיק) וסוני 4.
תודה רבה לכל הממליצים והעוזרים. סופש נעים.
נערך לאחרונה על ידי nittzan ב 05/12/2014 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
הי. 
זווית רחבה אומר מסך עם פנל מסוג IPS, שהכי נפוץ אצל LG, אבל אולי יש גם אחרים. אבל זה בא על חשבון השחור, שבהיר יותר. זה משנה בעיקר לשימוש בחושך.
לגבי גודל, 50" ממרחק כזה יהיה די קטן, השאלה עד כמה זה משמעותי מבחינתך.
זווית רחבה אומר מסך עם פנל מסוג IPS, שהכי נפוץ אצל LG, אבל אולי יש גם אחרים. אבל זה בא על חשבון השחור, שבהיר יותר. זה משנה בעיקר לשימוש בחושך.
לגבי גודל, 50" ממרחק כזה יהיה די קטן, השאלה עד כמה זה משמעותי מבחינתך.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
המלצה קלה - UE55H6400
http://digital-electric.co.il/items/287158
מאז שחמותי קנתה המחיר ירד
. עולה 6K עם אחריות של י. שלום (היבואן שלה) ל-3 שנים. תומכת עברית ואפילו סמארט.
זוויות הצפיה בסדר, חפש סקירה שלי עליה פה בפורום. לדעתי היא טובה יותר מה-LG המקבילה לה אבל זו כמובן רק דעתי האישית.
מאז שחמותי קנתה המחיר ירד
זוויות הצפיה בסדר, חפש סקירה שלי עליה פה בפורום. לדעתי היא טובה יותר מה-LG המקבילה לה אבל זו כמובן רק דעתי האישית.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

מה הקשר ל-4K?
הטלוויזיה היא FHD לא 4K.
ה-4 ליבות נועדו לשרת את יכולות הסמארט. פשוט מסך די איכותי עם סמארט ותלת מימד במחיר טוב, לא מעבר לזה.
הבעיה במסכים ללא תלת וללא סמארט היא שבד"כ קשה למצוא איכותיות כאלה. לא אומר שאין כמובן, פשוט לא כזה פשוט בימינו.
ה-4 ליבות נועדו לשרת את יכולות הסמארט. פשוט מסך די איכותי עם סמארט ותלת מימד במחיר טוב, לא מעבר לזה.
הבעיה במסכים ללא תלת וללא סמארט היא שבד"כ קשה למצוא איכותיות כאלה. לא אומר שאין כמובן, פשוט לא כזה פשוט בימינו.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

אגב
אני בעצמי הייתי מעדיף מסך 55 אינץ' FHD ללא סמארט אבל עם תלת מימד, ושיתמוך בעברית כמו שצריך (לי זה חשוב כי אני צופה בעידן+). היה בזמנו F6100 אבל לא מוכרים יותר. וגם יש לה פחות כניסות/יציאות אם זה חשוב...
- voguemaster
-
- חבר ותיק