שאלה לגבי הזמנת משחק מאתר videogameplus

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
itaysp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #21 

אבל DHL העבירו את זה לדואר גרמניה, משם אין לי מושג.

באמת עם DHL תוך יום זה הגיעה מקנדה לגרמניה, אבל משם זה כבר לא תלוי ב DHL..

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #22 

itaysp כתב:אבל DHL העבירו את זה לדואר גרמניה, משם אין לי מושג.

באמת עם DHL תוך יום זה הגיעה מקנדה לגרמניה, אבל משם זה כבר לא תלוי ב DHL..
...
דואר גרמניה זה DHL.
DHL זה שרות של דואר גרמניה

http://en.wikipedia.org/wiki/DHL_Express

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #23 

vivi כתב:אני לא ממליץ על videogameplus, שירות לקוחות לוקה בחסר.
לפני חצי שנה הזמנתי שלט של סוני 4, חויבתי פעמיים, ההזמנה התעכבה ובשורה תחתונה הסיוט נגמר לאחר 3 חודשים עם המון התעסקות במיילים ושירות לקוחות שלהם ברמה מאוד נמוכה.

נמנעתי מלכתוב על זה בעבר וחשבתי שמדובר במקרה חד פעמי, אני רואה שמדובר בתופעה ולכן חשוב לציין שמבחינתי האתר הזה מחוק.
...
·

מצטרף ל- "HEADS UP" עליהם. פשוט הזוי התקשורת מולם. לפני מספר שבועות הזמנתי מהם משחק ל- PS3 שהיה במחיר מעט נמוך ממקומות אחרים. המשחק היה בסטטוס BACK ORDER, כלומר אין להם במלאי באותו הרגע, אבל הם עובדים על חידוש המלאי. עבר כשבוע, עדיין לא נשלח. שלחתי מייל לשירות הלקוחות פשוט לברר צפי, אין לי בעיה לחכות עוד שבוע-שבועיים, אבל שיגידו בערך מתי הם מקבלים. לא ענו. חיכיתי שלושה ימים ושלחתי שוב מייל לבירור, הפעם ענו שאין להם מושג. פשוט כך, הם לא יודעים להעריך מתי יהיה להם את המשחק. חיכיתי עוד מספר ימים והחלטתי בסוף לבטל את ההזמנה. קבלתי מענה אוטומטי שהם עובדים על ביטול ההזמנה ויש להמתין בין יום לשלושה ימים (!) לביטול. אני עדיין ממתין שיבטלו את זה. אם תוך יום-יומיים לא יבטלו ויזכו אותי אתחיל להפגיז אותם במיילים.
ההתנהלות שלהם הזוייה ולא לעניין לתקופה שלנו, זה ממש זלזול לעשות את הכל כל כך לאט ובחוסר תקשורת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “משחקים”