[אוחד] ביצעתי סריקה לעידן פלוס ופתאום מופיע לי ערוץ 1 HD
בעקבות כל הדיווחים פה בדקתי בעצמי ואכן נקלט באפיק 33 השידור.
הטלויזיה ננעלת על כמה תחנות ויש שידור רק בערוץ 1HD. (וערוצי הרדיו שאני לא מבין למה כל כך טורחים להתאמץ להעביר אותם)
נקלט יציב אך חלש (אני לא יודע מאיזה כיוון השידור והאנטנה מכוונת לצפון-מערב זכר לימי ניסיונות הקליטה של קפריסין).
הטלויזיה ננעלת על כמה תחנות ויש שידור רק בערוץ 1HD. (וערוצי הרדיו שאני לא מבין למה כל כך טורחים להתאמץ להעביר אותם)
נקלט יציב אך חלש (אני לא יודע מאיזה כיוון השידור והאנטנה מכוונת לצפון-מערב זכר לימי ניסיונות הקליטה של קפריסין).
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
Re: זה ממיר מובנה מסוג DVT2 בטלויזייה של LG
איזה ערוצי HD נוספים מתוכננים להעלות מישהו יודע?joooos כתב:ממה שהבנתי השנה מתווכנים להוסיף בקרוב עוד 5 ערוצים HD אחרי שתקציב המדינה לשנה יעבור ויקצו לזה כסף.
והתקציב עבר השבוע אז מקווה שלא יזניחו את זה...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
זה מה שגם אני חושב אבל היה מוזר שהוא כתב 5 ערוצי HD,מלבד ערוץ1בHD לעידן פלוס,אין באופן כללי (לכבלים וללויין) ערוצי HD נוספים אז לא הבנתי איזה ערוצי HD מדובר על עידן פלוס שזה בכלל הגזמה...
ערוץ 1 משדר בימים האחרונים ב-HD בעידן פלוס ורמז לערוצים שיתווספו
בימים האחרונים ערוץ אחד משדר HD והאיכות מדהימה
כמו כן בסריקה מופיעים שאר הערוצים שקיבלו הקצאה בתדר למרות שעדיין לא החלו השידורים שלהם.
נראה שיהיה גם את ערוץ 8 בHD וגם עוד ערוצים כמו ערות 9 ברוסית וערוץ המוזיקה 24.
בכל מקרה דברו שהשנה יוסיפו עוד 5 ערוצים מקווה ששידורי הניסיון מעידים על זה שמתקדמים בתהליך.
דרך אגב מי שרוצה למצוא זאת זה באפיק 33 תדר 570 Mhz
מצ"ב תמונת מסך עם סקירת הערוצים
כמו כן בסריקה מופיעים שאר הערוצים שקיבלו הקצאה בתדר למרות שעדיין לא החלו השידורים שלהם.
בכל מקרה דברו שהשנה יוסיפו עוד 5 ערוצים מקווה ששידורי הניסיון מעידים על זה שמתקדמים בתהליך.
מצ"ב תמונת מסך עם סקירת הערוצים
ערוצים 9 ו-24 לא צפויים להצטרף לעידן פלוס.
בערוץ 9 לא מוכנים לסכום שהרשות השנייה דורשת עבור ההצטרפות ולא חושבים שהפלטפורמה הזאת מצליחה בארץ ושווה להשקיע בה וערוץ 24 נמצא בכלל בקשיים לפי מה שהבנתי ואפילו צפוי להיסגר.
אם כבר יעלה ערוץ חדש זה יהיה ערוץ מורשת.
גם לא ברור מה זה ה 8HD. זה בטח לא קשור לערוץ 8 שמשודר בהוט.
בכל מקרה אין מה להתרגש משידורי הניסיון כי הם נמשכים כבר לפחות שנה ולא התקדם כלום מאז (להיפך).
בערוץ 9 לא מוכנים לסכום שהרשות השנייה דורשת עבור ההצטרפות ולא חושבים שהפלטפורמה הזאת מצליחה בארץ ושווה להשקיע בה וערוץ 24 נמצא בכלל בקשיים לפי מה שהבנתי ואפילו צפוי להיסגר.
אם כבר יעלה ערוץ חדש זה יהיה ערוץ מורשת.
גם לא ברור מה זה ה 8HD. זה בטח לא קשור לערוץ 8 שמשודר בהוט.
בכל מקרה אין מה להתרגש משידורי הניסיון כי הם נמשכים כבר לפחות שנה ולא התקדם כלום מאז (להיפך).
·ברור חיל נמצאת בין שדרות לקרית גת בדרום למי שלא יודע.tur כתב:אני לא קולט את התדר הזה בכלל לצערי.
את הפעמים הקודמות דווקא קלטנתי (כאשר שידרו על תדר 27 וכד').
יכול להיות שהפעילו משדר אחד או משהו בסגנון?
מבאס...
אגב, אני מברור חיל....
מכיוון שאצלי האנטנה מכוונת לצפון מערב ואני גר בכפר סבא, אני מניח שהשידור מגיע מאיפשהו בצפון (חיפה אולי ?) ולכן אתה לא קולט את השידור בכלל (רחוק מדי).
אין לך מה להתבאס כי ממילא אין יותר מדי בשידור הזה וכשיושקו הערוצים באופן רישמי (אם בכלל), יהיו משדרים בכל הארץ ותוכל לקלוט.
אתה חייב כמובן ממיר בתקן DVB-T2 כי זה התקן שבחרו לשדר בו את הערוצים העתידיים.
joooos
כמה סה"כ ערוצים אחרי סריקה בתדר הזה מופיע לך ?
ואם אתה יכול לכתוב את כל השמות של הערוצים זה יהיה טוב
ולגבי מי שלא מאמין שיהיו ערוצים חדשים השנה שיאמין מכיוון שאף שר תקשורת עד עכשיו לא התחייב להעלאת ערוצים רק אם המשדר רצה בכך
ושר התקשורת גלעד ארדן התחייב שיהיו ערוצים חדשים ואני מאמין לו
וכנראה שיהיו פיילוטים ממש בקרוב בכל הארץ
כמה סה"כ ערוצים אחרי סריקה בתדר הזה מופיע לך ?
ואם אתה יכול לכתוב את כל השמות של הערוצים זה יהיה טוב
ולגבי מי שלא מאמין שיהיו ערוצים חדשים השנה שיאמין מכיוון שאף שר תקשורת עד עכשיו לא התחייב להעלאת ערוצים רק אם המשדר רצה בכך
ושר התקשורת גלעד ארדן התחייב שיהיו ערוצים חדשים ואני מאמין לו
וכנראה שיהיו פיילוטים ממש בקרוב בכל הארץ
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
Re: ערוץ 1 משדר בימים האחרונים ב-HD בעידן פלוס ורמז לערוצים שיתווספו
·joooos כתב:בימים האחרונים ערוץ אחד משדר HD והאיכות מדהימה
מצ"ב תמונת מסך עם סקירת הערוצים...
היי
תודה על האינפורמציה ברשותך כמה שאלות:
עם איזה ממיר אתה עובד?
האם כל ממיר יודע לקלוט את שידורי ה HD?
טלוויזיה שארפ עם ממיר פנימי יצליח לקלוט אה השידורים?
שבת שלום
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
molvy רק ממירי DVBT2 מסוגלים לקלוט את הערוץ 1HD
בדבר שאלתך השנייה, אם המסך שלך בעל טיונר DVBT שמתאים לישראל הוא יקלוט את הערוצי עידן+ שמשודרים פיקס בהנחה שאין בעיות קליטה..
אם הטלוויזיה שלך בעלת טיונר DVBT2 היא תדע לפענח את הערוצי עידן+ המשודרים כרגע ל-DVBT ואת שידורי הניסיון עליהם אנו מדברים של הערוץ הראשון ב-HD..
אם אתה לא יודע איזה טיונר יש לך במסך, אתה מוזמן להביא את דגם המסך כדי שנבדוק בעבורך
בדבר שאלתך השנייה, אם המסך שלך בעל טיונר DVBT שמתאים לישראל הוא יקלוט את הערוצי עידן+ שמשודרים פיקס בהנחה שאין בעיות קליטה..
אם הטלוויזיה שלך בעלת טיונר DVBT2 היא תדע לפענח את הערוצי עידן+ המשודרים כרגע ל-DVBT ואת שידורי הניסיון עליהם אנו מדברים של הערוץ הראשון ב-HD..
אם אתה לא יודע איזה טיונר יש לך במסך, אתה מוזמן להביא את דגם המסך כדי שנבדוק בעבורך
לכל מי ששאל.
אני עם ממיר מובנה מסוג dvt2 בטלוזיית lg.בשידורי הניסיון מופיעים לי 5 ערוצים חדשים שרק ערוץ 1 hd פעיל עם איכות מדהימה. שאר הערוצים יש שמות כמו ערוץ 8 וערוץ 24 אבל הם לא פעילים. אתה יכול לראות בתמונה שצירפתי בהודעה הראשונה.
ודרך אגב אני גר ברעננה
אני עם ממיר מובנה מסוג dvt2 בטלוזיית lg.בשידורי הניסיון מופיעים לי 5 ערוצים חדשים שרק ערוץ 1 hd פעיל עם איכות מדהימה. שאר הערוצים יש שמות כמו ערוץ 8 וערוץ 24 אבל הם לא פעילים. אתה יכול לראות בתמונה שצירפתי בהודעה הראשונה.
ודרך אגב אני גר ברעננה