TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
האם יש אפשרות להחליף את התמונות כניסה של הOPENELEC למשהו אחר?
האם יש אפשרות לבטל את הסלפאש סקרין של THE WIZ?
האם יש אפשרות לבטל את הסלפאש סקרין של THE WIZ?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- צפיד
-
- חבר ותיק

כל הקרדיט שבעולם!!!TheWiz כתב:יש סיבה מסויימת שבגללה אתה לא רוצה לתת לי קרדיט?...
אני מוכן לשים תמונה שלך בשומר מסך
פשוט מסך הפתיחה של הopenelec ואחריו הקרדיט שלך מרגיש שזה מעכב את הבוט
אז.... אתה שולח לי תמונת סלפי מוצלחת + הסבר איך לנטרל את זה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

זה לא מעכב. זה תמונה בזמן שהוא טוען. אצלי זמן הטעינה של המכשיר או פחות מ-30 שניות. ב-RPI זה הרבה יותר (דקה וחצי כפי שאני זוכר)
- galslozki
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
בעיה בעדכון הגירסה ל 2.34
שלום לכולם...
קודם כל אני רוצה להגיד תודה ל THEWIZ על העבודה המבורכת שלו !!!
יש לי שאלה, אני משמתמש בRPI OP 4.2.1 למה כאשר אני מתקין כמו שכתוב במדריך את העיברית, הכל עובד כמו שצריך אבל נדמה לי שהגרסה של THE WIZ לא התעדכנה, מצורפת תמונה, לפי מה שראיתי הגרסה האחרונה אמורה להיות 2.34 לא?
תודה מראש
גל
קודם כל אני רוצה להגיד תודה ל THEWIZ על העבודה המבורכת שלו !!!
יש לי שאלה, אני משמתמש בRPI OP 4.2.1 למה כאשר אני מתקין כמו שכתוב במדריך את העיברית, הכל עובד כמו שצריך אבל נדמה לי שהגרסה של THE WIZ לא התעדכנה, מצורפת תמונה, לפי מה שראיתי הגרסה האחרונה אמורה להיות 2.34 לא?
תודה מראש
גל
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

זאת הגירסת של הריפו (השרת) שלי. אין שום קשר לגירסת התוכנה. בכדי לראות את גירסת התוכנה המותקנת כנס בעמוד הבית להגדרות ושם יש פרטי מערכת
- gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
שלום,
יש ברשותי את ההתקן אנדרואיד "TV BOX" והתקנתי על ההתקן את הגרסת XBMC ששחררת (הייתי צריך קודם לשנות את הסיומת txt ל apk..)
הפעלתי את ה XBMC והכל נראה מושלם! ראיתי שסידרת הכל - הסקין בעברית, ה XBMC יכול להוריד כתוביות בעברית ואפילו מציג חדשות מהארץ.
זה מצויין.. אני לא יודע איך הצלחת לעשות שה XBMC ידע להוריד כתוביות בעברית אבל אני לא הצלחתי לעשות את זה כי משום מה המקורות של הכתוביות בעברית לא נתמכו ולא יכולתי להתקין אף מקור (חוץ מ opensubtitles) בגרסה שהורדתי מהאתר הרשמי.
בגרסה שלך הכל היה כבר מותקן - כולל המקורות של הכתוביות בעברית שלא יכולתי להתקין כי הם לא נתמכו.
עשית עבודה מעולה..
רק שלצערי יש בעיה אחת בגרסה שלך - כשאני מפעיל סרט כלשהו, הוא לא נפתח על מסך מלא ואני צריך להחליף ידנית למסך מלא. וכשאני מחליף ידנית למסך מלא אני לא רואה כלום. יש מסך שחור.. אני לא יודע למה זה ככה.
ניסיתי אחר כך למחוק את הגרסה שלך ולהתקין את הגרסה מהאתר הרשמי כדי לראות אם הבעיה קוראת גם בגרסה מהאתר הרשמי ולהפתעתי ראיתי שאותה הבעיה קרתה.
זה מוזר כי לפני כמה זמן הסרטים התנגנו כמו שצריך בגרסה הרשמית (לא ראיתי שום מסך שחור) ועכשיו אני רואה מסך שחור בשתי הגרסאות. בדקתי אם הבעיה קוראת בנגן הרגיל של ההתקן וראיתי שלא הייתה הבעיה הזאת.. כך שאין נזק להתקן וזה חייב להיות קשור איכשהו ל XBMC..
אני לא יודע איפה הבעיה.. אני אשמח אם תוכל לעזור לי.
יש פה בזבוז פוטנצאלי של 80 דולר. עזרתך יכולה להציל את ה 80 דולר שיזרקו לפח סיני.
תודה!
יש ברשותי את ההתקן אנדרואיד "TV BOX" והתקנתי על ההתקן את הגרסת XBMC ששחררת (הייתי צריך קודם לשנות את הסיומת txt ל apk..)
הפעלתי את ה XBMC והכל נראה מושלם! ראיתי שסידרת הכל - הסקין בעברית, ה XBMC יכול להוריד כתוביות בעברית ואפילו מציג חדשות מהארץ.
זה מצויין.. אני לא יודע איך הצלחת לעשות שה XBMC ידע להוריד כתוביות בעברית אבל אני לא הצלחתי לעשות את זה כי משום מה המקורות של הכתוביות בעברית לא נתמכו ולא יכולתי להתקין אף מקור (חוץ מ opensubtitles) בגרסה שהורדתי מהאתר הרשמי.
בגרסה שלך הכל היה כבר מותקן - כולל המקורות של הכתוביות בעברית שלא יכולתי להתקין כי הם לא נתמכו.
עשית עבודה מעולה..
רק שלצערי יש בעיה אחת בגרסה שלך - כשאני מפעיל סרט כלשהו, הוא לא נפתח על מסך מלא ואני צריך להחליף ידנית למסך מלא. וכשאני מחליף ידנית למסך מלא אני לא רואה כלום. יש מסך שחור.. אני לא יודע למה זה ככה.
ניסיתי אחר כך למחוק את הגרסה שלך ולהתקין את הגרסה מהאתר הרשמי כדי לראות אם הבעיה קוראת גם בגרסה מהאתר הרשמי ולהפתעתי ראיתי שאותה הבעיה קרתה.
זה מוזר כי לפני כמה זמן הסרטים התנגנו כמו שצריך בגרסה הרשמית (לא ראיתי שום מסך שחור) ועכשיו אני רואה מסך שחור בשתי הגרסאות. בדקתי אם הבעיה קוראת בנגן הרגיל של ההתקן וראיתי שלא הייתה הבעיה הזאת.. כך שאין נזק להתקן וזה חייב להיות קשור איכשהו ל XBMC..
אני לא יודע איפה הבעיה.. אני אשמח אם תוכל לעזור לי.
יש פה בזבוז פוטנצאלי של 80 דולר. עזרתך יכולה להציל את ה 80 דולר שיזרקו לפח סיני.
תודה!
- A_222
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
שלום,
ראשית: THEWIZ - כל הכבוד ותודה על העבודה שאתה עושה! בשנה האחרונה השתמשתי בקונפיגורציית העברית שלך למערכת OPENELEC הקודמת שהייתה לי והכל עבד מעולה.
ועכשיו לשאלה - התקנתי אתמול מערכת חדשה עם ההתקנה העדכנית מהאתר של OPENELEC (נדמה לי שזה 4.2.1 שהתעדכן אצלי אח"כ ל- 4.2.2). ניסיתי להתקין עליו את הקונפיגורציה שלך, אך לצערי העברית לא הסתדרה. הופיעה אפשרות לצפות בתוספים מהרשימה שלך, אך הרשימה נותרה ריקה.
חיפשתי האם יש דרך להוריד באתר של OPENELEC גרסאות קודמות, אך לא מצאתי.
האם יצא לך לבדוק את הקונפיגורציה של העברית מול הגרסא החדשה של OPENELEC?
תודה!
ראשית: THEWIZ - כל הכבוד ותודה על העבודה שאתה עושה! בשנה האחרונה השתמשתי בקונפיגורציית העברית שלך למערכת OPENELEC הקודמת שהייתה לי והכל עבד מעולה.
ועכשיו לשאלה - התקנתי אתמול מערכת חדשה עם ההתקנה העדכנית מהאתר של OPENELEC (נדמה לי שזה 4.2.1 שהתעדכן אצלי אח"כ ל- 4.2.2). ניסיתי להתקין עליו את הקונפיגורציה שלך, אך לצערי העברית לא הסתדרה. הופיעה אפשרות לצפות בתוספים מהרשימה שלך, אך הרשימה נותרה ריקה.
חיפשתי האם יש דרך להוריד באתר של OPENELEC גרסאות קודמות, אך לא מצאתי.
האם יצא לך לבדוק את הקונפיגורציה של העברית מול הגרסא החדשה של OPENELEC?
תודה!
- SilverStone
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
@gil900
·איזה TV BOX יש לך?
אני עם MINIX NEO X7 והכל עובד בצורה מושלמת
אולי זה משהו בהגדרות
·איזה TV BOX יש לך?
אולי זה משהו בהגדרות
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

gil900: כפי שסילבר ציין זאת בעיה בהגדרות.
A_222: חטאתי עווינתי פשעתי. לא התקנתי את הגירסה האחרונה של OP ככה שלא ידעתי שיש בעיה
אבדוק בימים הקרובים מה הם שינו שם. אני חושד שהם הלכו לכיוון קודי והזיזו קבצים ממקומם הטבעי.
A_222: חטאתי עווינתי פשעתי. לא התקנתי את הגירסה האחרונה של OP ככה שלא ידעתי שיש בעיה
אבדוק בימים הקרובים מה הם שינו שם. אני חושד שהם הלכו לכיוון קודי והזיזו קבצים ממקומם הטבעי.
- gil900
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1151
·יש לי את הדגם:SilverStone כתב:@gil900
·איזה TV BOX יש לך?
אולי זה משהו בהגדרות...
M8 Amlogic S802 Quad Core
Google Android 4.4 Smart TV Box
2G/8G Mali450 GPU 4K HDMI
·אוקי.. אתה יודע מה צריך לעשות בשביל לפתור את הבעיה?gil900: כפי שסילבר ציין זאת בעיה בהגדרות.
A_222: חטאתי עווינתי פשעתי. לא התקנתי את הגירסה האחרונה של OP ככה שלא ידעתי שיש בעיה emoticon
...
אשמח לקבל עזרה.
תודה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

A_222: לא יכול להשאיר בעיה לא פתורה....
כפי שחשדתי קודי שינה גישה לקבצים. הבעיה תוקנה.
כפי שחשדתי קודי שינה גישה לקבצים. הבעיה תוקנה.
- A_222
-
- חבר שרק התחיל

THEWIZ - תודה רבה, במיוחד על התגובה המהירה! הלוואי שבכל מקום היינו זוכים לזמני תגובה כאלה 
אנסה להתקין היום או מחר.
הקישור להתקנה מ- WINDOWS הוא עדיין אותו קישור: http://thewiz.info/XBMC/OpenELEC_Hebrew.zip ?
כמו כן, אני מניח שאפשר פשוט להפעיל את ההתקנה של הקונפיגורציה שלך שוב ואין צורך לעשות התקנה מחדש של כל ה- OPENELEC או למחוק קבצים שנותרו מההתקנה הקודמת?
חג שמח לכולם!
אנסה להתקין היום או מחר.
הקישור להתקנה מ- WINDOWS הוא עדיין אותו קישור: http://thewiz.info/XBMC/OpenELEC_Hebrew.zip ?
כמו כן, אני מניח שאפשר פשוט להפעיל את ההתקנה של הקונפיגורציה שלך שוב ואין צורך לעשות התקנה מחדש של כל ה- OPENELEC או למחוק קבצים שנותרו מההתקנה הקודמת?
חג שמח לכולם!
- שמוליק5893
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- A_222
-
- חבר שרק התחיל

THEWIZ -
התקנתי את הקונפיגורציה החדשה, העברית והתוספים הופיעו (תודה רבה!), אך נעלמו האפשרויות לשנות את שפת הממשק. למעשה, נעלמו כל האפשרויות של השפות בכלל - כולל הגדרות השפות להורדת כתוביות, העדפות וכו'. אני מעדיף ממשק וכתוביות באנגלית. ניסיתי לאפס תחת הקטגוריה של "מראה" לברירת המחדל, בחלק מהמסכים השפה חזרה לאנגלית, בחלק (למשל בטאב של OPENELEC) נותרה עברית.
מצרף שני צילומי מסך של קטגוריות ה- APPEARANCE ו- VIDEO->SUBTITLES - בשתיהן אין אפשרות לבחור שפה. כפי שאתה רואה דרגת ההגדרות היא EXPERT.
יש לך רעיון למה יכולה להיות הבעיה?
התקנתי את הקונפיגורציה החדשה, העברית והתוספים הופיעו (תודה רבה!), אך נעלמו האפשרויות לשנות את שפת הממשק. למעשה, נעלמו כל האפשרויות של השפות בכלל - כולל הגדרות השפות להורדת כתוביות, העדפות וכו'. אני מעדיף ממשק וכתוביות באנגלית. ניסיתי לאפס תחת הקטגוריה של "מראה" לברירת המחדל, בחלק מהמסכים השפה חזרה לאנגלית, בחלק (למשל בטאב של OPENELEC) נותרה עברית.
מצרף שני צילומי מסך של קטגוריות ה- APPEARANCE ו- VIDEO->SUBTITLES - בשתיהן אין אפשרות לבחור שפה. כפי שאתה רואה דרגת ההגדרות היא EXPERT.
יש לך רעיון למה יכולה להיות הבעיה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- צפיד
-
- חבר ותיק

תשנה את הפונט לarial באפשרות international
- A_222
-
- חבר שרק התחיל

כל האופציות של שליטה על שפה ופונטים נעלמו (כפי שאפשר לראות בצילומי מסך לעיל). יתר על כן, ההגדרות לא נשמרות - לאחר אתחול, התפריטים חוזרים להיות בעברית 
החומרה שלי זה BRIX של GIGABYTE וגרסת ה- OPENELEC היא הגרסא הגנרית המלאה
החומרה שלי זה BRIX של GIGABYTE וגרסת ה- OPENELEC היא הגרסא הגנרית המלאה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

A_222: בגירסה זו המבוססת על KODI לא ניתן להגדיר את השפה ועוד הגדרות נוספות מראש אלא דרך קובץ חדש שנקרא advancedsettings.xml. קובץ זה דורס את ההגדרות הקיימות ולא מאפשר לשנות אותן יותר. מכיוון שהשתמשתי בקובץ זה להגדיר עברית את שפת הממשק, אתה לא יכול לשנות את זה יותר.
ניסיתי להוסיף עכשיו גם אפשרות של אנגלית. תנסה להתקין מחדש ותגיד לי אם עכשיו זה עובד כמו שצריך.
נ.ב. לא מבין למה אתה מתקין את הגירסה שלי עם עברית לא מעניין אותך...
ניסיתי להוסיף עכשיו גם אפשרות של אנגלית. תנסה להתקין מחדש ותגיד לי אם עכשיו זה עובד כמו שצריך.
נ.ב. לא מבין למה אתה מתקין את הגירסה שלי עם עברית לא מעניין אותך...
- A_222
-
- חבר שרק התחיל

THEWIZ -
אני מתקין את הגרסא שלך בכדי לקבל את התוספים הישראליים (MAKO, רשת ועוד) וכדי ש- OPENELEC יקלוט הקשות בעברית (למשל בחיפוש בתוסף ה- YOUTUBE). לצערי, ההגדרות האפשריות בתוך ה- OPENELEC לא מאפשרות זאת ונדרשות ההגדרות הנוספות שלך - ועל כן אני מודה לך שוב על עבודתך!
ניסיתי להתקין את הקובץ החדש שלך, עכשיו שפת הממשק נותרת אנגלית, אך נעלמו כל האופציות מחלון ה- INTERNATIONAL. מכיוון שרוב הדברים מקונפגים כמו שאני רוצה, אפעל לפי עצתך לאחד השואלים הקודמים - אם זה עובד, אל תיגע
חג שמח ותודה רבה על העזרה!
אני מתקין את הגרסא שלך בכדי לקבל את התוספים הישראליים (MAKO, רשת ועוד) וכדי ש- OPENELEC יקלוט הקשות בעברית (למשל בחיפוש בתוסף ה- YOUTUBE). לצערי, ההגדרות האפשריות בתוך ה- OPENELEC לא מאפשרות זאת ונדרשות ההגדרות הנוספות שלך - ועל כן אני מודה לך שוב על עבודתך!
ניסיתי להתקין את הקובץ החדש שלך, עכשיו שפת הממשק נותרת אנגלית, אך נעלמו כל האופציות מחלון ה- INTERNATIONAL. מכיוון שרוב הדברים מקונפגים כמו שאני רוצה, אפעל לפי עצתך לאחד השואלים הקודמים - אם זה עובד, אל תיגע
חג שמח ותודה רבה על העזרה!