מחפש המלצות לטלויזיה 46-50 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

מחפש המלצות לטלויזיה 46-50 אינץ'.

מה צריך שיהיה? מה חשוב שיהיה?
מבחינתי, וזה משהו שהמון זמן רציתי, זאת טלויזיה עם ייצוג שחור איכותי. אני מעוניין בפרטים כשמישהו לובש חליפה שחורה בתאורה נמוכה ולא סתם צבע שחור מרוח.
בנוסף, מה התוספות שצריך היום מבחינת 3D, חיבור WIFI וכו' ומה צריך לבדוק שיש בטלויזיה על מנת שהיא תהיה Future proof? (לפחות לשנה שנתיים הקרובות מבחינת כניסות יציאות תמיכה בפורמטים)
עוד דבר שאהבתי מאוד בסמסונג (40 אינץ') שיש לי זה החיבור HDD ל USB וקריאה של כל הפורמטים (MKV) ומקודדי האודיו (DTS וכו') והתפריט שרץ חלק ללא דיליי.
סייגים - לא מעוניין ב 4K או בטלויזיה קעורה. אם 3D מקפיץ את המחיר בצורה משמעותית אז גם על זה אפשר לוותר.

תודה מראש על כל עזרה והמלצה שהיא :)

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

אני מבין שבכל מה שקשור להמלצות לקונים, לפורום הזה או לחבריו הותיקים יצא מכל החורים כבר הבקשות האלה. חבל.
היה נחמד אם פעם בחודש/חודשיים היה נפתח שרשור השוואות של טלויזיות מומלצות בגדלים שונים (ואולי בטווחי מחירים שונים).
גם היה חוסך את מבול הפוסטים(והכאב ראש לותיקים) המבקשים המלצה וגם עוזר לאלה שמבקשים ולא מתעלם מהם.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

תראה

שליחה #3 

מכיוון שציינת את איכות השחור אני מחויב לציין בפניך שטלוויזיות LED באופן כללי לא מצטיינות בזה. כלומר, כן, עם טלוויזיית LDC או LED תראה שחור, אבל לא ברמה שבה תוכל להבחין בפירוט אלא אם כן הטלוויזייה איכותית.

כדי לקבל שחורים ממש טובים צריך OLED או פלסמה. אם אתה קונה LED, תיאלץ להשקיע בסדרה איכותית כדי לקבל משהו טוב. בוא נגיד, סדרה 6 של סמסונג (דוגמת H6400) תהיה מספיק טובה למרבית האנשים, אולי גם סדרה 5.

הרבה טלוויזיות היום תומכות בניגון פורמטים שונים. אפילו טלוויזיות כמו F5000 של סמסונג שאין להן סמארט, אין להן רשת ואין להן 3D עדיין יודעות לנגן פורמטים מסוימים. כמה טוב - זה תלוי. האם יש תמיכה בכתוביות ? תלוי מאיזה יבואן קונים ואיזה דגם (בד"כ יבואן רשמי ידאג שתהיה עברית בכתוביות, אבל זה בד"כ).

תמיכה ב-WIFI מובנה בד"כ מגיעה יד ביד עם סמארט. אם אין לך צורך בזה - חבל על הכסף. זה נחמד אבל הרוב לא משתמשים. יתרון נוסף של טלוויזיות שתומכות בזה הוא SCREEN MIRRORING עם מכשירי אנדרויד וכד'. זה בא ביחד עם היכולת המובנית ל-WIFI.

בדוק את הפלסמה 51 אינץ' של סמסונג - F5500. זה הדגם האחרון שלהם עד כמה שידוע לי. סמארט מלא, תמיכה ב-3D יש, כמובן שיש נגן פנימי עם כתוביות בעברית וכד'. יש WIFI מובנה והכל. מכיוון שזו פלסמה היא תספק אותך בתחום השחורים אני מאמין.

יש כמובן גם פלסמות של חברות אחרות אבל אני אשאיר את המקום לאחרים בשביל זה. ה-F5500 אמורה לעלות סדר גודל של 4000 ומשהו.

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

קודם כל תודה רבה על התגובה והפירוט. אני מעריך מאוד את ההשקעה.
לפני בערך שנה הייתי בדיוטי פרי וה-F6400 הייתה מוצעת שם. אני בקרוב יוצא לחו"ל ורציתי לדעת איזה דגמים יש להם כרגע ומה הם מציעים.
בדיקה קצרה באתר של אלמ העלתה רק שני דגמים זולים של 200 דולר. אתה יודע אולי היכן אני יכול לקבל מידע על ההיצע בדיוטי פרי?
לפי מיטב זכרוני המחיר לאותה תקופה לסמסונג הזאת היה תחרותי ביותר.
הסמסונג שברשותי היא בת 5-6 שנים והיא תומכת בהכל כך שאני מאמין שגם הדגמים החדשים יותר תומכים. ציינתי את זה למקרה שיש למישהו המלצות למותגים אחרים.
האם יש סייגים לקניית פלזמה היום? הבנתי שרוב החברות נטשו את הטכנולוגיה וגם שחקניות מרכזיות נוטשות בימים אלה את הפלזמה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #5 

אותם סייגים לגבי פלזמות כמו תמיד, אני משער.

על איזה future proofing אתה חושב? הדבר היחיד שעולה לי הוא DVB-T2, ואני לא באמת יודע אם זה ישנה בפועל. נראה שיש אנשים שחשוב להם יותר מ-2 כניסות HDMI. תמיכה בפורמטים, לא הייתי מהמר על h265 במסכים של ימינו, בטח לא הבסיסיים יותר.

אגב, לצפות לתגובות תוך 10 שעות זה לא מציאותי.

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

היי jtk,
שאלתי לגבי ה future proofing כי אני לא באמת מעודכן לגבי טלויזיות.
אם אלה הדברים היחידים אז הם באמת לא משנים לי ואני לא אשלם יותר כדי להשיג אותם.
שמתי לב שברוב הסקירות וההשוואות לוקחים את הסמסונג H6400 מול הפנסוניק ST60 ונותנים את היתרון לפנסוניק כמעט בכולם.
מה שכן הפנסוניק הרבה יותר יקרה.
יש לך המלצות לעוד דגמים וחברות?

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מה לגבי הסוני, דגמים 828, 829, 815?
דעות, השוואות, מסקנות, הכל מתקבל בברכה :)

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

לאף אחד אין את הדגמים האלה של סוני ויכול לחוות דעה?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”