Logitech Z5500
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מערכת רמקולים Logitech Z5500 המוכרת והטובה.
המערכת במצב מעולה, כמו חדש.
עדיין קיימת הקופסא המקורית אם מישהו מעוניין.
מחיר: 1000 ש"ח סופי
אזור אשקלון, נייד מבחינת מיקום
המערכת במצב מעולה, כמו חדש.
עדיין קיימת הקופסא המקורית אם מישהו מעוניין.
מחיר: 1000 ש"ח סופי
אזור אשקלון, נייד מבחינת מיקום
נערך לאחרונה על ידי kobibz ב 01/08/2014 22:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רשמת שאתה מאשקלון, אבל נייד מבחינת מיקום..אני גר במרכז, יש לך איך להגיע לאזור ?
ויש לי כמה שאלות..
בני כמה הרמקולים ?
מה מצבם ?
יש איזה שהם בעיות מהקטנות לגדולות שצריך לדעת עליהן ?
האם הרמקולים בנויים גם כדי להתחבר למגבר ולא למחשב ? כי אני בונה על זה שהרמקולים ישמשו לי לטלוויזיה ולמחשב ושהכל יתחבר דרך מגבר.
ויש לי כמה שאלות..
בני כמה הרמקולים ?
מה מצבם ?
האם הרמקולים בנויים גם כדי להתחבר למגבר ולא למחשב ? כי אני בונה על זה שהרמקולים ישמשו לי לטלוויזיה ולמחשב ושהכל יתחבר דרך מגבר.
אז ככה...
·לגבי מיקום, ניסתדרSivanUzan כתב:רשמת שאתה מאשקלון, אבל נייד מבחינת מיקום..אני גר במרכז, יש לך איך להגיע לאזור ?
ויש לי כמה שאלות..
בני כמה הרמקולים ?
מה מצבם ?
האם הרמקולים בנויים גם כדי להתחבר למגבר ולא למחשב ? כי אני בונה על זה שהרמקולים ישמשו לי לטלוויזיה ולמחשב ושהכל יתחבר דרך מגבר....
- בני כמה? - משהו כמו 4 שנים
- מה מצבם? - כאילו נקנו היום, ואני לא צוחק. אם תרצה, גם האריזה המקורית עדיין אצלי
- יש איזה שהם בעיות מהקטנות לגדולות שצריך לדעת עליהן ? - אין שום בעיה. הכל עובד פיקס, אין מכות ואין שום דבר
- האם הרמקולים בנויים גם כדי להתחבר למגבר ולא למחשב ? - אז ככה, קודם כל אתה יכול לחבר אותם גם למכשירים אחרים ולא רק למחשב. אצלי זה מחובר לYES ולסטרימר בסלון, והכל דרך המערכת עצמה ללא רסיבר נוסף.
לגבי הרמקולים, אתה יכול לחבר אותם למגבר אחר, זה מגיע עם חיבור כבל חשוף שניתן לחבר בכל מגבר (ללא בננה)
לגבי הסאב, לא חושב שתוכל לחבר אותו למגבר חיצוני אחר, מאחר והוא מתחבר לרסיבר של המערכת הזו בכבל ייחודי (נראה כמו כבל VGA)
לרמקולים יש 3 כניסות אודיו:
חיבור 6 ערוצים למחשב (חיבור דיגיטלי ולא אנלוגי רגיל של 2 ערוצים)
חיבור אופטי
וחיבור קואקס
כפי שאמרתי, אצלי מחובר בסלון ממיר יס בכבל קואקס וסטרימר בכבר אופטי.
Re: אז ככה...
@kobibz
·סתם תמונה שתראה
http://store.donanimhaber.com/db/0e/04/ ... 81F8E3.jpg
כל האדום-שחור, אליהם מתחברים הרמקולים
מתחת לאדום-שחור תראה חיבור עם פינים דומה לחיבור VGA, לשם מתחבר הרסיבר של המערכת
·סתם תמונה שתראה
http://store.donanimhaber.com/db/0e/04/ ... 81F8E3.jpg
כל האדום-שחור, אליהם מתחברים הרמקולים
מתחת לאדום-שחור תראה חיבור עם פינים דומה לחיבור VGA, לשם מתחבר הרסיבר של המערכת
משהו כזה
·אין לסאב יציאה לחיבור למגבר חיצוני, מלבד החיבור פינים שאתה רואה בתמונהSivanUzan כתב:בגדול אתה אומר שאת כל הרמקולים אפשר לחבר למגבר, אבל הסאב לא יוכל להתחבר גם כן, אז זה משאיר אותי עם 5 רמקולים ועם סאב שיהיה ללא שימוש ?...
את האמת? לא חושב שצריך מגבר נוסף לרמקולים האלה, איכות ועוצמת הסאונד שלהם מעולה!
איזה יציאה קיימת במחשב?
·היום ברוב המחשבים קיימת יציאת קואקס או אופטית ודרכה אתה מחבר.SivanUzan כתב:אני בטוח, אבל אני רוצה שהרמקולים יתחברו גם לטלוויזיה ולמחשב, ולמחשב יש לי רק יציאה אחת ולא שלושה בשביל מערך של 5.1, ובגלל זה אני צריך את המגבר.....
ככה אצלי זה מחובר. הסטרימר שלי הוא בעצם מחשב, אקסטרימר אולטרה אם אתה מכיר.
אתה מחבר את המחשב בכבל אופטי ואת הטלויזיה (ממיר) בכבל קואקס
זהו
תודה על החידוד
·חידשת ליAlonaviv כתב:אפשר לחבר את הסאב למגבר, יש מתאמים באיביי שעושים את זה....
אשמח אם תפרסם דוגמא