שאלה לגבי חיבור שני ממירים לצלחת אחת
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
שלום רב
ברשותי צלחת לווין פרטית,עמוס וניילסאט
וממיר דיגיטלי פשוט אשר נמצא בסלון הבית
כעת השגתי ממיר HDMI אשר אותו אני רוצה למקם בחדר השינה ושאלתי היא,
האם ניתן לחבר את הממיר הנוסף לאותה הצלחת? האם אני זקוק למגבר כלשהוא?
והאם ההתחברות אמורה להיעשות ע''י מפצל מחיבור הצלחת והממיר הישן אל הממיר החדש?
ברשותי צלחת לווין פרטית,עמוס וניילסאט
וממיר דיגיטלי פשוט אשר נמצא בסלון הבית
כעת השגתי ממיר HDMI אשר אותו אני רוצה למקם בחדר השינה ושאלתי היא,
האם ניתן לחבר את הממיר הנוסף לאותה הצלחת? האם אני זקוק למגבר כלשהוא?
והאם ההתחברות אמורה להיעשות ע''י מפצל מחיבור הצלחת והממיר הישן אל הממיר החדש?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בגדול אם יש לך שני לוויינים בצלחת אחת אני מניח שיש לך שתי עיניות (LNB) על הצלחת.
כעיקרון אין בעיה לחבר מפצל לכבל ולחבר שני ממירים לאותה צלחת אבל אם יש לך שתי עיניות אז מבחינה טכנית זה כמו שתי צלחות, ואז מה שקורה זה שהממיר "בוחר" את העינית המתאימה כשאתה מעביר ערוץ (זה נעשה באמצעות דייסק, אתה מוזמן לחפש בגוגל ולקרוא על זה).
ההגבלה היא שבכל רגע נתון רק עינית אחת יכולה להיות פעילה, ולכן בעצם מה שלא תוכל לעשות זה לצפות בערוץ מעמוס על ממיר אחד ועל ערוץ מניילסט על הממיר השני בו-זמנית. או שאתה רואה בשניהם ערוצים מעמוס או בשניהם ערוצים מניילסט. אפשר לראות כמובן ערוצים שונים בשני הממירים אבל רק כל עוד הם מאותו לוויין.
אם זאת לא הגבלה שאתה יכול לחיות איתה הפתרונות היחידים הם להוריד שני כבלים שונים מהצלחת לבית שלך, אחד לכל עינית, ולחבר אותן לממירים בנפרד, או לוותר לגמרי על עמוס ולקלוט את הערוצים הישראלים מעידן פלוס.
כעיקרון אין בעיה לחבר מפצל לכבל ולחבר שני ממירים לאותה צלחת אבל אם יש לך שתי עיניות אז מבחינה טכנית זה כמו שתי צלחות, ואז מה שקורה זה שהממיר "בוחר" את העינית המתאימה כשאתה מעביר ערוץ (זה נעשה באמצעות דייסק, אתה מוזמן לחפש בגוגל ולקרוא על זה).
ההגבלה היא שבכל רגע נתון רק עינית אחת יכולה להיות פעילה, ולכן בעצם מה שלא תוכל לעשות זה לצפות בערוץ מעמוס על ממיר אחד ועל ערוץ מניילסט על הממיר השני בו-זמנית. או שאתה רואה בשניהם ערוצים מעמוס או בשניהם ערוצים מניילסט. אפשר לראות כמובן ערוצים שונים בשני הממירים אבל רק כל עוד הם מאותו לוויין.
אם זאת לא הגבלה שאתה יכול לחיות איתה הפתרונות היחידים הם להוריד שני כבלים שונים מהצלחת לבית שלך, אחד לכל עינית, ולחבר אותן לממירים בנפרד, או לוותר לגמרי על עמוס ולקלוט את הערוצים הישראלים מעידן פלוס.
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
הבנתי, תודה על עזרתכם.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אתה יכול לעשות זאת בעצמך תלוי בהתקנה אפשרות אחת שתי יציאות עמוס להצמיד אליו שתי יציאות ניילסאט מצד ימין שאתה מול הצלחת
או במידה וההתקנה היא באלכסון אז פשוט להחליף לשתי יציאות ולמשוך כבל נוסף לחדר השני וכמובן דייסיק נוסף לקליטת שני הלווינים במקביל בנקודה החדשה בסך הכל זה לא עולה הרבה שאתה מתקין בעצמך
או במידה וההתקנה היא באלכסון אז פשוט להחליף לשתי יציאות ולמשוך כבל נוסף לחדר השני וכמובן דייסיק נוסף לקליטת שני הלווינים במקביל בנקודה החדשה בסך הכל זה לא עולה הרבה שאתה מתקין בעצמך
- tomer_1968
- עוסק בתחום

אם תרצה יש לי שתי יחידות אמכור לך בחצי המחיר פלוס עלות המשלוח ויש לי גם דייסיק נוסף חדש
שתי היחידות באיכות מצוינת מפירוק בגלל החלפה ל4 יציאות הדייסיק ימכר במחיר הוגן מחיר רגיל מאחר והוא חדש
שתי היחידות באיכות מצוינת מפירוק בגלל החלפה ל4 יציאות הדייסיק ימכר במחיר הוגן מחיר רגיל מאחר והוא חדש
- tomer_1968
- עוסק בתחום

עלות כבל איכותי החל מ2 שקל למטר צריך פחות מ30 מטר מקסימום שלושים מטר כולל החוטים לדייסיק
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האם מכרת את היחידות ?
... תודהtomer_1968 כתב:אם תרצה יש לי שתי יחידות אמכור לך בחצי המחיר פלוס עלות המשלוח ויש לי גם דייסיק נוסף חדש
שתי היחידות באיכות מצוינת מפירוק בגלל החלפה ל4 יציאות הדייסיק ימכר במחיר הוגן מחיר רגיל מאחר והוא חדש...
- tomer_1968
- עוסק בתחום

לא מכרתי מאחר ואין לי בכלל עבודה האדם שעבדתי אצלו הוא שכן שלי לשעבר
כדי שתהיה עבודה צריך פרסום רציני ולקוחות טובים שיביאו לקוחות נוספים
כדי שתהיה עבודה צריך פרסום רציני ולקוחות טובים שיביאו לקוחות נוספים
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אני מחפש בעל מקצוע בתחום
אם תרצה תוכל לצור קשר בפרטי תודהtomer_1968 כתב:לא מכרתי מאחר ואין לי בכלל עבודה האדם שעבדתי אצלו הוא שכן שלי לשעבר
כדי שתהיה עבודה צריך פרסום רציני ולקוחות טובים שיביאו לקוחות נוספים...
- tomer_1968
- עוסק בתחום

מצטער אני חסום להודעות פרטיות אני יכול לעזור בכיוון צלחת מרכזי בעיקר ולא צדדי שאני לא מתמחה בזה
מצד שני אם זו התקנה סטנדרטית אז ניתן להשיג נתונים מדויקים מצלחת אחרת למדוד בדיוק את הנתונים ולהתאים אותם לצלחת שלך במידה וזו צלחת מטר
מצד שני אם זו התקנה סטנדרטית אז ניתן להשיג נתונים מדויקים מצלחת אחרת למדוד בדיוק את הנתונים ולהתאים אותם לצלחת שלך במידה וזו צלחת מטר