טלויזיה עם עידן פלוס מובנה שעובד באופן תקין

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mclaren פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים,

יש לי 2 שאלות.

1: אני מחפש טלויזית לד בגודל של 55 אינטש בתקציב של עד 7000 שח. איזו מומלצת ביותר?

הדבר היחידי שחשוב לי בטלויזיה היא איכות התמונה נטו. לא חשוב לי סמארט טי וי או תלת מימד וכו'.

2. האם הטלויזיות החדשות שמכילות בתוכן ממיר של עידן פלוס יודעות להתמודד עם הטקסט בעיברית ולהציג את לוח השידורים בצורה תקינה? אני שואל כי לטלויזיה הנוכחית שלי אומנם יש עידן פלוס מובנה אבל הכל מופיע בגיבריש.

תודה רבה.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

לגבי עברית - נושא כאוב

שליחה #2 

בגדול בד"כ ליבואנים הרשמיים יש עברית מלאה - בין אם זה בסוני, סמסונג, LG או מה לא. הטלוויזיות שלהם תומכות בעברית ב-EPG כמו שצריך.

בייבוא מקביל אין שום הבטחה. לדוגמא בדגמים של סמסונג יש UA ו-UE - מסכים מאסיה ואירופה בהתאמה. ה-UA מעוברת ע"י היבואן הרשמי אבל UAים אחרים מייבוא מקביל - בכלל לא בטוח. לגבי ה-UE - טוענים שיש עברית.

כך שבגדול אפשר לסכם את זה כך - ייבוא רשמי של חברות כמו סמליין, ח.י. (LG) וישפאר - יש עברית. בכל השאר - רולטה, וכדאי לבדוק טוב טוב קודם לכן.

mclaren פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה,

לי אישית יש מסך של שארפ שנקנה ב א.ל.מ מיבוא של היבואן הראשי. את המסך קניתי ב 2011. אין לי עברית תקינה. האם זה קשור לשנתון? או שאולי יש פתרון שאני לא יודע עליו?

תודה

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שארפ ועברית

שליחה #4 

אני חושב שמישהו פה עדכן ממש לא מזמן ששארפ קיבלה עדכון גרסא שמביא תמיכה בעברית סוף סוף. שוב, רק לאלו שנקנו בייבוא רשמי. נדמה לי שדובר על דגם 652 אבל לא סגור על זה..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”