סוני bravia W815B- צפייה בתכנים
הי,
תקלה מוזרה שקרתה פתאום (עבד טוב ועכשיו מקרטע)
לפתע לא ניתן להריץ תכנים שנמצאים במסך video . אני רואה את תמונת הפתיחה של הסרט אך לאחר מספר שניות ומסך שחור מופיעה ההודעה: playback not avaliable . לפעמים סרטים אחרים נפתחים אך התמונה קפואה והסרט לא רץ.
חיפשתי בפורומים בחול ונראה שזו בעייה מוכרת.
פניתי לישפאר ומציעים לאתחל את הטלוויזיה להגדרות יצרן.
מישהו נתקל בזה?
תקלה מוזרה שקרתה פתאום (עבד טוב ועכשיו מקרטע)
לפתע לא ניתן להריץ תכנים שנמצאים במסך video . אני רואה את תמונת הפתיחה של הסרט אך לאחר מספר שניות ומסך שחור מופיעה ההודעה: playback not avaliable . לפעמים סרטים אחרים נפתחים אך התמונה קפואה והסרט לא רץ.
חיפשתי בפורומים בחול ונראה שזו בעייה מוכרת.
פניתי לישפאר ומציעים לאתחל את הטלוויזיה להגדרות יצרן.
מישהו נתקל בזה?
מאיפה אתה מזרים את התכנים?
דרך רשת ביתית מהמחשב? דיסק און קי?
אם דרך רשת ביתית אז אפשר לרענן את השרת מדיה
אם מדיסק און קי, תנסה אולי לכבות ולהדליק את המסך, כמובן גם להוציא ולהכניס את הדיסק און קי
יכול להיות גם שהקובץ וידאו הספציפי הזה לא נתמך על ידי סטירמר הפנימי של המסך
דרך רשת ביתית מהמחשב? דיסק און קי?
אם דרך רשת ביתית אז אפשר לרענן את השרת מדיה
אם מדיסק און קי, תנסה אולי לכבות ולהדליק את המסך, כמובן גם להוציא ולהכניס את הדיסק און קי
יכול להיות גם שהקובץ וידאו הספציפי הזה לא נתמך על ידי סטירמר הפנימי של המסך
טוב כמו שדיברנו כבר על זה עד כמה שה"סמארט" במסכים זה בדיחה, בסוני זה בכלל בדיחה עצובה
דרך רשת בקושי עובד בכלל משהו ועוד בלי כתוביות
אין לי צורך בזה אבל בזמן ששיחקתי קצת עם הסמארט שלי הגעתי למסקנה שהשרת של XBMC עובד בצורה הכי נורמלית בנתיים
אבל עדיין המון דברים לא עבדו לי ועשו כל מיני בעיות כמו אצלך
באיזה שרת מדיה אתה משתמש? שרת פלייסטיישן 3, Windows Media Server על הפנים
אם זה לא XBMC אז תנסה להוריד אותו
חוץ מזה כמה המלצות
לסגור ולפתוח את השרת מדיה במחשב בשביל רענון, לכבות ולהדליק מחשב, לכבות ולהדליק טלוויזיה
לנסות לרענן דרך המסך
מקש HOME על השלט,ללכת להגדרות >רשת> אבחון רשת (אמור להיות כתוב "הצליח")
תנסה גם בתוך הגדרות רשת ללחוץ על רענן תוכן אינטרנט, למרות שנראה לי זה רענון אפליקציות
דרך אגב הכתוביות הצלחת להפעיל דרך השרת מהמחשב? כי אני ממש לא. המסך פשוט לא רואה אותם
דרך רשת בקושי עובד בכלל משהו ועוד בלי כתוביות
אין לי צורך בזה אבל בזמן ששיחקתי קצת עם הסמארט שלי הגעתי למסקנה שהשרת של XBMC עובד בצורה הכי נורמלית בנתיים
אבל עדיין המון דברים לא עבדו לי ועשו כל מיני בעיות כמו אצלך
באיזה שרת מדיה אתה משתמש? שרת פלייסטיישן 3, Windows Media Server על הפנים
אם זה לא XBMC אז תנסה להוריד אותו
חוץ מזה כמה המלצות
לסגור ולפתוח את השרת מדיה במחשב בשביל רענון, לכבות ולהדליק מחשב, לכבות ולהדליק טלוויזיה
לנסות לרענן דרך המסך
מקש HOME על השלט,ללכת להגדרות >רשת> אבחון רשת (אמור להיות כתוב "הצליח")
תנסה גם בתוך הגדרות רשת ללחוץ על רענן תוכן אינטרנט, למרות שנראה לי זה רענון אפליקציות
דרך אגב הכתוביות הצלחת להפעיל דרך השרת מהמחשב? כי אני ממש לא. המסך פשוט לא רואה אותם
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
נשמע כמו בעיה בשרת ה-DLNA שמגיש את התוכן
נראה לי שהוא זקוק לאיתחול דחוף
.
אם זה Windows Media Player אז זה גם מסביר המון
. עדיף ServiiO או PMS.
אם זה Windows Media Player אז זה גם מסביר המון
בקיצור כל הסמארט הזה זה קשקוש באלבוש כמו שאומרים. אותו סוג קובץ פעם נפתח פעם לא, mkv לא עובד בהזרמת דרך הוואי פאיי ועוד ועוד.
כתוביות בעברית לא מופיעות
שעות של קינפוגים וניסיונות
בגלל זה מוצרי אפל עובדים....פשוט תדליק וסע.
המלצה קנו מסך טוב בלי סמארט ...לא שווה את הכסף.
כתוביות בעברית לא מופיעות
שעות של קינפוגים וניסיונות
בגלל זה מוצרי אפל עובדים....פשוט תדליק וסע.
המלצה קנו מסך טוב בלי סמארט ...לא שווה את הכסף.
חבל שלא בדקת לפני. לא חסר פה דיונים על זה. לא קונים מסך בשביל סמארט. בגדול הסמארט הכי טוב אצל סמסונג, אבל כמובן שעדיין זה לא יחליף לך מחשב אמיתי. אני מחובר רק דרך המחשב, לא מסוגל לעבוד עם כל הקישקוש הזה של סטרימרים או אנדרואיד.. אבל עדיין אם מחשב אמיתי(אפילו סתם איזה אחד ישן שזרוק בבית) זה ממש בעיה בשבילך, אז כן יש סטרימרים, אנדרואידים.. שיתנו לך פתרון טוב יותר
שאלת תם: איך בדיוק מגדירים רשת ביתית במחשב?
חיברתי את הסוני שלי, דגם w805 לראוטר עם כבל LAN ואני לא מבין מה צריך לעשות
כדי לראות את ספריית הסרטים שיש לי במחשב על גבי הטלוויזיה. אני יודע שזה אמור להופיע באופציית home כשזה מוגדר כמו שצריך.
לחצתי בטלוויזיה על האופציה של ״מצא שרתים״ וזה לא מצא שום שרת, כנראה בגלל שלא הגדרתי את זה במחשב.
המדריך הממוחשב של סוני שנמצא בטלוויזיה ממש לא עוזר בקטע הזה...
עזרה תתקבל בברכה!
חיברתי את הסוני שלי, דגם w805 לראוטר עם כבל LAN ואני לא מבין מה צריך לעשות
כדי לראות את ספריית הסרטים שיש לי במחשב על גבי הטלוויזיה. אני יודע שזה אמור להופיע באופציית home כשזה מוגדר כמו שצריך.
לחצתי בטלוויזיה על האופציה של ״מצא שרתים״ וזה לא מצא שום שרת, כנראה בגלל שלא הגדרתי את זה במחשב.
המדריך הממוחשב של סוני שנמצא בטלוויזיה ממש לא עוזר בקטע הזה...
עזרה תתקבל בברכה!
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אם אתה משתמש בWINDOWS והתיקיה משותפת בצורה רגילה, אז זה לא פותח "שרת" זה סה"כ ספרייה משותפת...
לכן לא תמצא את זה ב"מצא שרתים"
שרת זה משהו אחר, למשל אם תתקין XBMC על המחשב, ותאפשר לו לפרסם את הספרייה דרך UPNP אז אתה תראה בסוני שלך את השרת XBMC ותוכל לנגן קבצים דרך UPNP (כולל לראות את העטיפות של הסרטים וכו'...) - חסרון משמעותי בUPNP בשימוש בארץ הוא שקבצי הכתוביות לא עוברים (בשלב זה), אלא רק הקובץ עצמו (יחד עם העטיפה,פרטים על הסרט וכו')
עריכה:
בכל אופן, תשקיעו 300 שקל תקנו PI ואת כל הרכיבים מסביב (כבל + כרטיס זכרון + שנאי) והרי לכם נגן המדיה שמריץ XBMC ועובד נפלא
לכן לא תמצא את זה ב"מצא שרתים"
שרת זה משהו אחר, למשל אם תתקין XBMC על המחשב, ותאפשר לו לפרסם את הספרייה דרך UPNP אז אתה תראה בסוני שלך את השרת XBMC ותוכל לנגן קבצים דרך UPNP (כולל לראות את העטיפות של הסרטים וכו'...) - חסרון משמעותי בUPNP בשימוש בארץ הוא שקבצי הכתוביות לא עוברים (בשלב זה), אלא רק הקובץ עצמו (יחד עם העטיפה,פרטים על הסרט וכו')
עריכה:
בכל אופן, תשקיעו 300 שקל תקנו PI ואת כל הרכיבים מסביב (כבל + כרטיס זכרון + שנאי) והרי לכם נגן המדיה שמריץ XBMC ועובד נפלא
או שתשתמש בשרת של XBMC או המלצה שלי אישית Serviio
לדעתי עובד הכי טוב. אני משתמש איתו להזרמת סרטים מדובבים לבן שלי ומכל השרתים מצאתי את Serviio להכי נוח לשימוש
רק קח בחשבון שכתוביות לא עובדות דרך השרתים במסכי סוני. יש איזה קומבינה קטנה שלוקחת כמה דקות להמיר לתרגום מובנה
תוכנה שמחברת קובץ ותרגום ביחד ובעזרתה ניתן לראות סרטים בסוני עם תרגום דרך רשת ביתית
תוכנה הכי קלה שיש לשימוש. גוררים סרט ותרגום ולוחצים START MUXING
MKVmerge
http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix
השרת Serviio
http://serviio.org/download
לדעתי עובד הכי טוב. אני משתמש איתו להזרמת סרטים מדובבים לבן שלי ומכל השרתים מצאתי את Serviio להכי נוח לשימוש
רק קח בחשבון שכתוביות לא עובדות דרך השרתים במסכי סוני. יש איזה קומבינה קטנה שלוקחת כמה דקות להמיר לתרגום מובנה
תוכנה שמחברת קובץ ותרגום ביחד ובעזרתה ניתן לראות סרטים בסוני עם תרגום דרך רשת ביתית
תוכנה הכי קלה שיש לשימוש. גוררים סרט ותרגום ולוחצים START MUXING
MKVmerge
http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix
השרת Serviio
http://serviio.org/download
תודה רבה על העצות. התקנתי SERVIIO וזה עובד מצוין! השתמשתי גם בתוכנה שמחברת את הכתוביות
וזה גם עובד נפלא. בהחלט חסך לי את ההעברות המעצבנות מהמחשב לזכרון נייד ומשם לטלוויזיה, ושוב פעם למחשב וכן הלאה וכן הלאה...
הדבר היחידי במסך של סוני שמציק לי עכשיו זו העננות בשוליים, אבל הבנתי שאין מה לעשות נגד זה כי הלדים נמצאים במסגרת ולא מפוזרים על כל המסך... נו שוין, עוד 5 שנים נחליף אותה ב- ''OLED UHD 60 קמורה במחיר שווה לכל כיס
וזה גם עובד נפלא. בהחלט חסך לי את ההעברות המעצבנות מהמחשב לזכרון נייד ומשם לטלוויזיה, ושוב פעם למחשב וכן הלאה וכן הלאה...
הדבר היחידי במסך של סוני שמציק לי עכשיו זו העננות בשוליים, אבל הבנתי שאין מה לעשות נגד זה כי הלדים נמצאים במסגרת ולא מפוזרים על כל המסך... נו שוין, עוד 5 שנים נחליף אותה ב- ''OLED UHD 60 קמורה במחיר שווה לכל כיס
- YanivHadad111
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סוני ברוויה
אני עדיין נתקל בקושי להפעיל שרת ולנגן ע"י הטלויזיה סרטים שנמצאים במחשב הנייח.
בגלל שאני משתמש חדש אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי.
אשמח אם מישהו שמצליח לעשות סרטימינג בטלויזיה ייצור איתי קשר או ישאיר לי פרטים
יניב (נייד 0504078908)
בגלל שאני משתמש חדש אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי.
אשמח אם מישהו שמצליח לעשות סרטימינג בטלויזיה ייצור איתי קשר או ישאיר לי פרטים
יניב (נייד 0504078908)
- YanivHadad111
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0