בעיות קליטה? אולי בגלל המצב הבטחוני?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
היום ניסיתי לקלוט (באיזור הוד השרון) DTT ושמתי לב שיש הפרעות בלתי נגמרות. ממש מוזר (בעבר בדקתי ועבד דיי תקין - אבל יכול להיות שזה היה במיקום קצת אחר).
גם בלוויין בערוצים החופשיים יש תחושה של הפרעות.
מישהו אחר גם שם לב?
גם בלוויין בערוצים החופשיים יש תחושה של הפרעות.
מישהו אחר גם שם לב?
בעיות גם בכפר סבא
בשעות הערב המאוחרות יותר ולמרות שיש לי שתי אנטנות חזקות על התורן , מגבר חדש וכבילה חדשה, הקליטה של אפיקים 26 ו-29 נעלמה לגמרי ולא יכולתי לראות את השידורים.
מה שכן קלטו מעולה היה אפיק 37 של קפריסין (מונדיאל ב HD באיכות נהדרת ובחינם ! ואפיק 35 של חמאס עם ערוץ שמשדר תמונה לייב מעזה ושירי מלחמה ברקע).
פשוט הזוי כמה שהשירות הזה עובד רע לפעמים.
מה שכן קלטו מעולה היה אפיק 37 של קפריסין (מונדיאל ב HD באיכות נהדרת ובחינם ! ואפיק 35 של חמאס עם ערוץ שמשדר תמונה לייב מעזה ושירי מלחמה ברקע).
פשוט הזוי כמה שהשירות הזה עובד רע לפעמים.
Re: בעיות גם בכפר סבא
·שתי האנטנות מכוונות לצפון מערב אבל לקואורדינטות שונות ולכן נותנות כיסוי די טוב של השידורים שמגיעים מאיזור קפריסין. המטרה לנצל את עונת הקיץ שידועה כחזקה יותר במה שנקרא קליטת DX (קליטה מטווח רחוק) כדי לבדוק אילו ערוצי DTT אפשר לקלוט.liorp כתב:מה היתרונות בשתי אנטנות?.........
אתמול למשל, הקליטה באפיק 37 הייתה די יציבה בעוד שהקליטה של עידן פלוס דעכה מאד ואפילו נעלמה לגמרי למשך זמן די ארוך.
אם זאת הסיבה אני מוכן לקבל את ההפרעות
העיקר שננצח.
עדכון לסוף הערב : הערב קליטה חזקה ויציבה של עידן פלוס בשני האפיקים ולעומת זאת אפס קליטה של ערוצים זרים.
כך שכמו תמיד ניתן לסכם ולומר שתנאים אטמוספריים משפיעים על הקליטה , במיוחד כשמדובר באפיקים שעליהם מתבצע שידור ממדינות שכנות.
העיקר שננצח.
עדכון לסוף הערב : הערב קליטה חזקה ויציבה של עידן פלוס בשני האפיקים ולעומת זאת אפס קליטה של ערוצים זרים.
כך שכמו תמיד ניתן לסכם ולומר שתנאים אטמוספריים משפיעים על הקליטה , במיוחד כשמדובר באפיקים שעליהם מתבצע שידור ממדינות שכנות.
גם אצלי פ"ת גבול קריית אונו הפרעות בלתי פוסקות
עוצמת קליטה משתנה, הפרעות גם ב FM
פשוט זוועה מה שניהיה מעידן +
אני מכוון לערוץ 26, אנטנה על מגדל + תורן
האם יש אישור וודאי לכך שכיפת ברזל גורמת לשיבושים או שזה הסבר ברירת המחדל ?
ניראה שתמיד האזור של פ"ת - גני תקווה - קריית אונו- הוד השרון -וכ"ס סובל באופן קבוע משיבושים.
לא הגיע הזמן להציב משדר יעודי שיכסה אשור זה באופן טוב יותר ?
פשוט זוועה מה שניהיה מעידן +
אני מכוון לערוץ 26, אנטנה על מגדל + תורן
האם יש אישור וודאי לכך שכיפת ברזל גורמת לשיבושים או שזה הסבר ברירת המחדל ?
ניראה שתמיד האזור של פ"ת - גני תקווה - קריית אונו- הוד השרון -וכ"ס סובל באופן קבוע משיבושים.
לא הגיע הזמן להציב משדר יעודי שיכסה אשור זה באופן טוב יותר ?