עזרה עם תקלה באונקיו 809
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
תודה Istamini ו epony על התשובות בפרטי.
לגבי אוהד ,תודה על הכוונה הטובה כנראה ....יש כאן אין סוף מלחמות של מחירים בפורום ולא זאת היתה כוונתי ,לא מפריע לי לשלם כמה שקלים יותר כדי לקבל אחריות בארץ ולעזור קצת למשק כי גם אני ציוני ואני עובד בעבודה שתאמין לי תורמת לציונות אבל אני לא מקבל את זה שיבואן בארץ רוצה להרוויח פי כמה מי רוב היבואנים בעולם של אותו מוצר ,גם כיום אין כמעט מקום בעולם שמוצרים אונקיו מתומחרים כל כך ביוקר ולא בגלל עלויות שונות כי לכל המדינות יש את אותם עלויות כולל מחסנים ועובדים וכו רק שאם במדינות מסויימות היבואן מסתפק ב 100 $ דולר רווח ואת השאר הוא מעביר לחנות כאן היבואן רוצה 2000 שקל לפני שהוא מעביר אותו לחנות.
לגבי אוהד ,תודה על הכוונה הטובה כנראה ....יש כאן אין סוף מלחמות של מחירים בפורום ולא זאת היתה כוונתי ,לא מפריע לי לשלם כמה שקלים יותר כדי לקבל אחריות בארץ ולעזור קצת למשק כי גם אני ציוני ואני עובד בעבודה שתאמין לי תורמת לציונות אבל אני לא מקבל את זה שיבואן בארץ רוצה להרוויח פי כמה מי רוב היבואנים בעולם של אותו מוצר ,גם כיום אין כמעט מקום בעולם שמוצרים אונקיו מתומחרים כל כך ביוקר ולא בגלל עלויות שונות כי לכל המדינות יש את אותם עלויות כולל מחסנים ועובדים וכו רק שאם במדינות מסויימות היבואן מסתפק ב 100 $ דולר רווח ואת השאר הוא מעביר לחנות כאן היבואן רוצה 2000 שקל לפני שהוא מעביר אותו לחנות.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
הדיון על יבוא אישי מול רכישה בארץ ארוך ומייגע, וזו בטח לא הפעם הראשונה או האחרונה שהוא עולה כאן (למרות שאני מתקשה לזכור מתי לאחרונה מישהו תקף אישית את פותח השרשור ומגיבים אחרים על שהעזו בחוצפתם האין סופית לדון בעדיפות של יבוא אישי על רכישה בארץ).
אני בהחלט מבין מדוע המחיר בארץ גבוה מבחו"ל, בין אם זה קשור לכוח הקניה המקומי מול חו"ל, ובין אם זה קשור ללוגיסטיקה ושאר עלויות ישירות ועקיפות הנגזרות מהפצת מוצר בישראל שמקורו בחו"ל. יחד עם זאת, פערים של 100% בסדרי גודל של אלפי ש"ח נראים לי הזויים - על אחת כמה וכמה כאשר יש יבואנים מורשים של מוצרים דומים להפליא אשר מצליחים (הפלא ופלא!) לתמחר את המוצרים שהם מייבאים באופן הרבה יותר שפוי ביחס למחירים בחו"ל.
לדידי, בסופו של יום תמיד טוב שהשוק (כל שוק, מגבינות ועד כלי רכב) פתוח לתחרות מחו"ל, ואיש הישר בעיניו יעשה (והורדת מס הקניה המיותר על יבוא מוצרי חשמל בהחלט תהיה מבורכת).
אני בהחלט מבין מדוע המחיר בארץ גבוה מבחו"ל, בין אם זה קשור לכוח הקניה המקומי מול חו"ל, ובין אם זה קשור ללוגיסטיקה ושאר עלויות ישירות ועקיפות הנגזרות מהפצת מוצר בישראל שמקורו בחו"ל. יחד עם זאת, פערים של 100% בסדרי גודל של אלפי ש"ח נראים לי הזויים - על אחת כמה וכמה כאשר יש יבואנים מורשים של מוצרים דומים להפליא אשר מצליחים (הפלא ופלא!) לתמחר את המוצרים שהם מייבאים באופן הרבה יותר שפוי ביחס למחירים בחו"ל.
לדידי, בסופו של יום תמיד טוב שהשוק (כל שוק, מגבינות ועד כלי רכב) פתוח לתחרות מחו"ל, ואיש הישר בעיניו יעשה (והורדת מס הקניה המיותר על יבוא מוצרי חשמל בהחלט תהיה מבורכת).
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

הרסיבר 828 באמזון עולה כ 700 יורו כולל משלוח ,לחלק מסכום אפשר להוסיף 33% ולהגיע למחיר של 950 יורו שזה קצת פחות מ4500 שקל.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
Artikel: EUR 604,20OhadR כתב:כן איך הוא עולה 5000 בדיוק בוא תרשום את הפירוטasaf23 כתב:בדקתי בערך מה ההפרשים, 828 מחו"ל 5,000 ש"ח. בארץ 8,990 ש"ח. שכל אחד יעשה את השיקול שלו לגבי האחריות.......
Verpackung & Versand: EUR 176,02
Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 242,18
Gesamtbetrag: EUR 1.022,40
- Shanti67
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
הי
אונקיו הודיעו על recall של יחידות שיוצרו בתאריכים מסוימים. ראה http://www.uk.onkyo.com/en/product-recall-80305.html.
יש מספר הצעות לתיקון עצמי של הבעיה. לדוגמא http://www.avsforum.com/t/1431671/possi ... t-to-onkyo
בהצלחה
אונקיו הודיעו על recall של יחידות שיוצרו בתאריכים מסוימים. ראה http://www.uk.onkyo.com/en/product-recall-80305.html.
יש מספר הצעות לתיקון עצמי של הבעיה. לדוגמא http://www.avsforum.com/t/1431671/possi ... t-to-onkyo
בהצלחה
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

הדגם שלי הוא אמריקאי
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
כשאני לפני קניית מוצרים הדבר הראשון שמעניין אותי זה המחיר שאני משלם ולא הכסף שמשהו שגר ביבשה אחרת מרויח עלי, כמובן שאם ההפרש היה זניח היו רוכשים הכל בארץ.
- clip99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1036
אני זוכר שבזמנו שמתי עין על אונקיו 1007 . בארץ 11900 שקל , המינימום שהציעו לי אותו היה 10000 שקל באיזו חנות לא זוכר אולי פיוצ'ר .
בחו"ל - 900 עד 1000 דולר .
אני לא חושב שצריך להכביר מילים מעבר לכך.
ציונות , כח קנייה וכל שאר הטיעונים לטובת היבואן פה פשוט קורסים לנוכח ההפרשים בתמחור המוצרים בארץ , במקרה זה אונקיו .
לגבי המגיב שמגן בחירוף נפש על היבואן , אני די נוטה לחשוב שהוא באמת לא קשור אליו מהסיבה הפשוטה שגם מגיבים מטעמו לא היו עולים על בריקדות באופן כזה.
mind boggling.
בחו"ל - 900 עד 1000 דולר .
אני לא חושב שצריך להכביר מילים מעבר לכך.
ציונות , כח קנייה וכל שאר הטיעונים לטובת היבואן פה פשוט קורסים לנוכח ההפרשים בתמחור המוצרים בארץ , במקרה זה אונקיו .
לגבי המגיב שמגן בחירוף נפש על היבואן , אני די נוטה לחשוב שהוא באמת לא קשור אליו מהסיבה הפשוטה שגם מגיבים מטעמו לא היו עולים על בריקדות באופן כזה.
mind boggling.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
- Shanti67
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
באתר התמיכה האמריקאי של אונקיו הפנו אנשים עם בעיה זהה למחלקת שרות וחלקים בדוא"ל [email protected] או בדוא"ל [email protected] שוה לנסות.claudia5 כתב:הדגם שלי הוא אמריקאי...
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

פניתי אליהם אתמול ואני ממתין לתשובה
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
גם לי יש ניסיון חיובי עם הרובי. הוא מבין איזה דבר או שניים במוצרים של אונקיו ..istarmini כתב:בדוק במעבדה של טופ אודיו .claudia5 כתב:istamini איפה ניתן לתקן במחיר שציינתה את הרסיבר?ואם ניתן בפחות?...
מנסיוני האישי אני יכול להגיד על רובי רק דברים טובים. קיבלתי שרות מעולה ....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

יום ראשון אני יתקשר אליו בכל מקרה חזרו אליי מהשרות בארהב וביקשו חשבונית ומספר סידורי של המגבר .במייל רשמו שאם התיקון יאושר אז ישלחו לי את החלק או שאני ישלח את הרסיבר.נמתין ונראה כי נראה שהתקלה לא חדשה להם והם עוזרים גם למי שאין אחראיות.לא רק הרסיבר זול יותר אצלם ,הם גם נותנים שרות מצויין ללא קשר לאחראיות
- eranrose
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
אצלי אותה בעייה בדגם 609 . הרשת מלאה באנשים עם אותה בעייה. זה מופיע תמיד לאחר מעל שנתיים שימוש. בחול האחריות היא שנתים...claudia5 כתב:יש לי רסיבר של אונקיו דגם 809 ובשבועיים האחרונים לאחר הדלקה הוא לא תמיד נתן סאונד ורק לאחר ריסטרת זה הסתדר.
כרגע הרסיבר לא מוציא יותר סאונד,התמונה עוברת רגיל אבל סאונד לא יוצא.
הוצאתי את הרסיבר מהחשמל ל -2 דקות וזה לא עזר,עשיתי גם ריסט וזה לא עזר.
יש למישהוא רעיון איך לסדר את התקלה,חשוב לי לציין שהרסיבר כבר שנתיים וחצי אצלי כך שאין אחראיות כנראה .
נראה לי שהבעיות התחילו בתקופת השלג לפני חודשיים למרות שרוב הזמן הוא היה מנותק להחשמל...
בארץ האחריות של טופאודיו היא 3 שנים. נקווה שיש להם את החלק והתיקון לא יארך זמן רב.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 53#2016453
- מוריסי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
יש לי תקלה דומה ב 609
הי,
יש לי בעיה דומה עם מגבר 609 שקניתי בארה"ב לפני 3 שנים.
אשמח ללמוד מהניסיון של claudia5 - איך פתרת את הבעיה לבסוף?
תודה,
אילן.
יש לי בעיה דומה עם מגבר 609 שקניתי בארה"ב לפני 3 שנים.
אשמח ללמוד מהניסיון של claudia5 - איך פתרת את הבעיה לבסוף?
תודה,
אילן.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

שלחתי ליבואן בארץ שרצה כמעט 2500 שקל תיקון. פניתי לחברה בחול דרך איביי והכל עלה כ 130 דולר .שלחתי להם את החלק והם החזירו לי אותו לאחר תיקון.החלק חזר אליי אבל תרם חיברתי אותו
- מוריסי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
חשבתי שפנית לשרות של אונקיו. לא הבנתי איך איביי קשור.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
תגובה:claudia5 כתב:שלחתי ליבואן בארץ שרצה כמעט 2500 שקל תיקון. פניתי לחברה בחול דרך איביי והכל עלה כ 130 דולר .שלחתי להם את החלק והם החזירו לי אותו לאחר תיקון.החלק חזר אליי אבל תרם חיברתי אותו...
מדובר על לוח ה HDMI או על רכיב אחר?
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

לאחר שפניתי ליבואן ודרשו הרבה אז פניתי למעבדה בארהב דרך איביי.שלחתי להם את הכרטיס hdmi
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
קרה לי אותו מקרה עם ה MARANTZ שלי וזה התשובה שקיבלתי משירות הלקוחות של היצרן אחרי יומיים :
Dear Mr. Yosef,
Thank you for your replay and the invoice.
We have contacted the Marantz distributor in Israel for a cost free repair under warranty and they have informed us, that you can bring or send your Marantz SR6007
Dear Mr. Yosef,
Thank you for your replay and the invoice.
We have contacted the Marantz distributor in Israel for a cost free repair under warranty and they have informed us, that you can bring or send your Marantz SR6007
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
מעבדה פרטית ?claudia5 כתב:לאחר שפניתי ליבואן ודרשו הרבה אז פניתי למעבדה בארהב דרך איביי.שלחתי להם את הכרטיס hdmi...
איך פירקת את הכרטיס ? שלחו לך הוראות ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי