המלצה לרכב בתקציב של כ 60000 ש"ח
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
לגבי אמינות, לפי המידע ברשת נראה שהדגם הזה דווקא די אמין (הוא קיים כ 5 שנים, לא דגם חדש):
http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2709638
לגבי ליסינג, מצאתי 1-2 רכבים מבעלות פרטי - תופסת של כ 20-30 אחוז לפחות. הציעו לי מליסינג (נהג יחיד) ב 52000 ומפרטי ב 66000 ש"ח - פרמיום של 14000 ש"ח. ודווקא מהליסינג מתחייבים לי לתקן כל ליקוי (אפילו שריטות קטנות וכפתורים לא תקינים - הכל) לפני הרכישה - איזה פרטי יתן לך התחייבות שכזו?
http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2709638
לגבי ליסינג, מצאתי 1-2 רכבים מבעלות פרטי - תופסת של כ 20-30 אחוז לפחות. הציעו לי מליסינג (נהג יחיד) ב 52000 ומפרטי ב 66000 ש"ח - פרמיום של 14000 ש"ח. ודווקא מהליסינג מתחייבים לי לתקן כל ליקוי (אפילו שריטות קטנות וכפתורים לא תקינים - הכל) לפני הרכישה - איזה פרטי יתן לך התחייבות שכזו?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא הבנתי את התגובה שלך. מה אני אמור לעשות עם הכתבה הזאת? היא בטוח נטולת אינטרסים?
אני שואל בעלי רכבים במשך הרבה מאוד שנים וזה הרושם שקיבלתי. שום כתבה לא תשנה לי את הדעה.
אני מתנצל על היותי ישראלי ממוצע אבל זאת דעתי. אתה חושב שהכתבה שהבאת פה יותר אמינה מהדעה שלי זו זכותך המלאה.
אני שואל בעלי רכבים במשך הרבה מאוד שנים וזה הרושם שקיבלתי. שום כתבה לא תשנה לי את הדעה.
אני מתנצל על היותי ישראלי ממוצע אבל זאת דעתי. אתה חושב שהכתבה שהבאת פה יותר אמינה מהדעה שלי זו זכותך המלאה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

"שואל בעלי רכבים" זה לא בדיוק דרך אמינה לגבש דיעה חד משמעית לכאן או לכאן. באותה מידה אני יכול לציין שבחודש האחרון אני שואל כל בעל פלואנס שאני רואה בדרכים (ויש לא מעט להפתעתי), וכולם עד עכשיו אמרו שהם מרוצים ושהרכב הנ"ל אמין. האם זה מפריח את מה שאתה אומר? לא. לא בודקים אמינות או עושים כל מחקר כלשהו בעל תוצאות חד משמעיות/אמינות בצורה שכזו.
מה שכן, שאלתי ב 4 סוכניות ליסינג שונות לגבי אמינות הרכב, וכולם טענו שזה דגם אמין. אז נכון, אפשר להגיד שאולי יש להם אינטרס, מצד שני אלו חברות שמחזיקות מגוון דגמים ודווקא על רכבים שהישראלי הממוצע בטוח שהם דגמים אמינים מאוד (פולקסווגן ג'טה למשל) קיבלתי פידבקים שליליים למרות שיש להם אותם למכירה.
לגבי אינטרסים, לכולם יש אותם - אן דבר כזה אובייקטיביות אמיתית...
אם יש משהו אחד שלמדתי בישראל, זה לא להקשיב ל"שמעתי ש..." שלרב מבוסס על לא הרבה. זו מדינה שבה מספר ידים משנה מחיר של רכב ו"מרופא" אמור לתת חיזוק חיובי כלשהו לגבי הרכב.
מה שכן, שאלתי ב 4 סוכניות ליסינג שונות לגבי אמינות הרכב, וכולם טענו שזה דגם אמין. אז נכון, אפשר להגיד שאולי יש להם אינטרס, מצד שני אלו חברות שמחזיקות מגוון דגמים ודווקא על רכבים שהישראלי הממוצע בטוח שהם דגמים אמינים מאוד (פולקסווגן ג'טה למשל) קיבלתי פידבקים שליליים למרות שיש להם אותם למכירה.
לגבי אינטרסים, לכולם יש אותם - אן דבר כזה אובייקטיביות אמיתית...
אם יש משהו אחד שלמדתי בישראל, זה לא להקשיב ל"שמעתי ש..." שלרב מבוסס על לא הרבה. זו מדינה שבה מספר ידים משנה מחיר של רכב ו"מרופא" אמור לתת חיזוק חיובי כלשהו לגבי הרכב.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני באמת חייב להבין, פתחת את השירשור הזה כדי לקבל חיזוקים חיוביים על הפלואנס או כי מעניין אותך מה יש לחברים פה להציע?
אנשי מכירות (חברות ליסינג) יזהו על מה אתה חם וידליקו אותך עליו למרות שהם יכולים להרויח יותר על משהו אחר. החוק שלהם הוא קודם כל למכור ואח"כ למקסם רווחים.
זאת דעתי מהניסיון שיש לי עם רכבים שהיו לי או שהיו לחברים\משפחה ממקור ראשון (לא "שמעתי ש..."). ב VAG לא הייתי נוגע. שים לב שאתה משווה את הפלואנס ל VAG (ג'טה). אני עם VAG ירקתי דם. למזלי זה היה רכב ליסינג ולא הייתי צריך למכור אותו.
בכל מקרה, זה דיון עקר. אם הפלואנס עושה לך את זה הכי הרבה, לך עליה.
אנשי מכירות (חברות ליסינג) יזהו על מה אתה חם וידליקו אותך עליו למרות שהם יכולים להרויח יותר על משהו אחר. החוק שלהם הוא קודם כל למכור ואח"כ למקסם רווחים.
זאת דעתי מהניסיון שיש לי עם רכבים שהיו לי או שהיו לחברים\משפחה ממקור ראשון (לא "שמעתי ש..."). ב VAG לא הייתי נוגע. שים לב שאתה משווה את הפלואנס ל VAG (ג'טה). אני עם VAG ירקתי דם. למזלי זה היה רכב ליסינג ולא הייתי צריך למכור אותו.
בכל מקרה, זה דיון עקר. אם הפלואנס עושה לך את זה הכי הרבה, לך עליה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בשעה טובה ומוצלחת נרכשה היום רנו פלואנס נפח מנוע 2000.
תודה לכולם
תודה לכולם
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

kingikra כתב:אני באמת חייב להבין, פתחת את השירשור הזה כדי לקבל חיזוקים חיוביים על הפלואנס או כי מעניין אותך מה יש לחברים פה להציע?
גם וגם. יש לי כבר כיוון, רציתי לשמוע חוו"ד.
לאיש המכירות שמכר לי את הפלואנס לבסוף היה בעצמו רנו פלואנס. אם הנעל מספיק טובה לסנדלר, זה אומר הרבה.
...
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
בשעה טובה! בדיוק התחלתי לקרוא את הפוסט ואמרתי לעצמי בלב "רק שלא יקנה נפח מנוע 1600".Huber כתב:בשעה טובה ומוצלחת נרכשה היום רנו פלואנס נפח מנוע 2000.
תודה לכולם...
חבר קנה פלואנס 1600 ומהר מאוד נפטר ממנה ועבר למנוע 2000. לטענתו מנוע ה1600 לא מספיק חזק וזריז בשביל הגודל והמשקל של הרכב, והוא היה חושב פעמיים לפני כל עקיפה.
הוא מרוצה (מאוד) מהרכב עם מנוע 2000, נראה לי שביצעת אחלה רכישה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
זה בדיוק מה שכתבתי קודם לכך.whoisgod כתב:בשעה טובה! בדיוק התחלתי לקרוא את הפוסט ואמרתי לעצמי בלב "רק שלא יקנה נפח מנוע 1600".......
חבר קנה פלואנס 1600 ומהר מאוד נפטר ממנה ועבר למנוע 2000. לטענתו מנוע ה1600 לא מספיק חזק וזריז בשביל הגודל והמשקל של הרכב, והוא היה חושב פעמיים לפני כל עקיפה.
הוא מרוצה (מאוד) מהרכב עם מנוע 2000, נראה לי שביצעת אחלה רכישה....
1.6 בנזין לרכב כזה זה.....
או דיזל או 2000 סמ"ק.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
Huber
- חבר במועדון HT

whoisgod - החבר שלך צודק. shraga007 - גם אתה צדקת. עשיתי נסיעת מבחן מקיפה על ה 1600 וגם אני הרגשתי שהיא "עייפה". לקח לי זמן למצוא את הרכב הזה בגירסת 2000 (די נדיר, רב הרכבים מליסינג ורב הליסינג זה 1600 וגירסת הבסיס הכי פחות מאובזרת) אבל אני מאמין שזה היה שווה את ההמתנה.
ד"א, אם מישהו שוקל את הרכב הזה, נסו להימנע מגירסת ה AUTHENTIC שמגיע עירומה ולכו על גירסת ה EXELION שצגיע עם בקרת אקלים מפוצלת, הגה עור, דיבורית BT מובנית, פנסי ערפל, בקרת גשם וחושך, גלגלי מגנזיום (לפחות ב 2000) ועוד.
בנוסף, במוסך המרכזי ציינו שגירסת 2000 מגיע עם מכלולים (גיר, שרשת טיימינג ולא רצועת טיימינג) של הניסן קשקאי.
ד"א, אם מישהו שוקל את הרכב הזה, נסו להימנע מגירסת ה AUTHENTIC שמגיע עירומה ולכו על גירסת ה EXELION שצגיע עם בקרת אקלים מפוצלת, הגה עור, דיבורית BT מובנית, פנסי ערפל, בקרת גשם וחושך, גלגלי מגנזיום (לפחות ב 2000) ועוד.
בנוסף, במוסך המרכזי ציינו שגירסת 2000 מגיע עם מכלולים (גיר, שרשת טיימינג ולא רצועת טיימינג) של הניסן קשקאי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כל הדיזל שהציעו לי בשנתונים הללו היו פי 2-3 יותר בקילומטרז וכולם הרבה יותר יקרות. נראה לי שמבחינתי ה 2000 נפלה בדיוק ב SWEET SPOT 
-
Huber
- חבר במועדון HT

במודל הכוונה לשנה? אם כן 2010, 70000 ק"מ. שילמתי בטווח התקציב שלי, עד 60000 ש"ח 
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
תתחדש.
יצא לי לנהוג שבועיים על פלואנס 2L מהליסינג
יתרונות-זריזה מאוד!, 6 הילוכים וגדולה מאוד, ספסל אחורי ענק, כניסה למושב יחסית גבוהה
חסרונות - מנוע רועש, הגה קל וחסר הרגשה (כמו הגה של משחקי וידאו) , האיכות חומרים בפנים ברמה מאוד נמוכה (בפוקוס/מזדה 3 עולם אחר)
יצא לי לנהוג שבועיים על פלואנס 2L מהליסינג
יתרונות-זריזה מאוד!, 6 הילוכים וגדולה מאוד, ספסל אחורי ענק, כניסה למושב יחסית גבוהה
חסרונות - מנוע רועש, הגה קל וחסר הרגשה (כמו הגה של משחקי וידאו) , האיכות חומרים בפנים ברמה מאוד נמוכה (בפוקוס/מזדה 3 עולם אחר)