TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
אהלן חברים,
זקוק לעזרה,התקנתי הכל לפי המדריך של WIZ,אך אני מקבל שגיאה כאשר אני מפעיל את ה XBMC שהסקריפט נכשל של IsareLive.
ורשימת הערוצים פשוט ריקה.
גם IsraeLive ו גם ה PVR IPTV מופעלות.
מה שכן בתוך התיקייה Addons/plugin.video.israelive אין לי קובץ iptv.m3u.cache וגם לא תיקיית TVLIGHT כמו שקראתי פה המליצו למחק ולסרוק מחדש או משהו.
האם זו הבעיה:
/iptv.m3u.cache': file is missing or empty ?
http://www.xbmclogs.com/show.php?id=212116
אני מצרף את הקישור ללוג שלי,מה עליי לעשות?איפה הבעיה?
תודה רבה.
זקוק לעזרה,התקנתי הכל לפי המדריך של WIZ,אך אני מקבל שגיאה כאשר אני מפעיל את ה XBMC שהסקריפט נכשל של IsareLive.
מה שכן בתוך התיקייה Addons/plugin.video.israelive אין לי קובץ iptv.m3u.cache וגם לא תיקיית TVLIGHT כמו שקראתי פה המליצו למחק ולסרוק מחדש או משהו.
האם זו הבעיה:
תודה רבה.
שם המשתמש שלך בעברית (רומן)..rozmanro כתב:אהלן חברים,
האם זו הבעיה:
תודה רבה....
בעיות שנתקלתי בהפעלת XBMC על RPI (העברה לאשכול)
(הועבר מהפורום) לפני שלושה ימים קיבלתי את הלוח ומהרתי להתקין מערכת הפעלה ואת הגירסה של thewiz. את התקנה עשיתי על כרטיס SD ואני מרוצה ממהירות התגובה, יותר מהיר מהבוקסי שהיה לי. בעיות שנתקלתי בהם: משום מה לא מופיע לי סקרפר לסדרות ואני לא מצליח לראות אותם בתפריט הראשי. ברשימת המקורות אני לא מצליח למחוק מקורות שכבר בחרתי (לא מוצא איך). אשמח לעזרה והכוונה. האם כדאי לבצע את ההתקנה של ה XBMC על דיסק או קיי. ראיתי שזה לא דבר טרוויאלי. תודה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
1. הסקרפר לסדרות כפי שמופיע במדריך הוא thetvdb. בהגדרות לבחור he בשפה.
2. לא ברור לי על איזה מקורות אתה מדבר. לא ניתן למחוק את ה-Repo המקוריים של התוכנה ואין למה
3. RPI להתקין רק על SD. הכי פשוט ואין סיבה לעשות משהו אחר
2. לא ברור לי על איזה מקורות אתה מדבר. לא ניתן למחוק את ה-Repo המקוריים של התוכנה ואין למה
3. RPI להתקין רק על SD. הכי פשוט ואין סיבה לעשות משהו אחר
תודה על התשובה, כמה הבהרותTheWiz כתב:1. הסקרפר לסדרות כפי שמופיע במדריך הוא thetvdb. בהגדרות לבחור he בשפה.
3. RPI להתקין רק על SD. הכי פשוט ואין סיבה לעשות משהו אחר...
1. הסקרפר של הסדרות נמצא ומופעל אבל כשאני בוחר את תיקיית הסדרות ברשת, מופיע לי באפשרויות בחירה סקרפר של מופעי מוסיקה ולא הסקרפר של הסדרות.
2. מקורות הכוונה לספריות עם הקבצים שנמצאים על הדיסק ברשת, הבעייה שעבדתי אם שלט IR ואין שם לחצן ימני. עברתי למקלדת ומחקתי את הקבצים ובחרתי שנית, עדיין לא מופיע הסקרפר של הסדרות.
3. אין בעייה אני אשאר אם SD
האם להתקין מחדש את הכל (מערכת הפעלה ו XBMC) או רק את הגירסה שלך ולדרוס את הגירסה הקיימת.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

אני אצלם את המסך שלי בערב, בעיקרון במסך הזה שאתה צילמת לא מופיע לי הסקרפר הזה ברשימה אלא סקרפר של מוסיקה חיה.TheWiz כתב:לא מבין מה אתה מפספס.......
אולי אני לא מוסיף את הקבצים במקום הנכון? ניסיתי בוידאו וגם בקבצים תחת מערכת.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

מצטער על השאלה שלחלקכם אולי תשמע דבילית.
אבל קראתי את המדריך והתקנתי...
אבל אני לא מוצא איך להזרים את המדיה בין המחשב לסמארטפון\טאבלט ולTVBOX (שעובד על אנדרואיד).
אפשר לקבל איזה שהוא הסבר על זה ? כי כרגע אני לא רואה את התוכן מהמחשב .
אבל קראתי את המדריך והתקנתי...
אבל אני לא מוצא איך להזרים את המדיה בין המחשב לסמארטפון\טאבלט ולTVBOX (שעובד על אנדרואיד).
אפשר לקבל איזה שהוא הסבר על זה ? כי כרגע אני לא רואה את התוכן מהמחשב .
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

אתה מחובר ברשת מקומית? המחשב והטאבלט צריכים להיות מחוברים באותה רשת.
לאחר מכן תעשה שיתוף קבצים.
רק לאחר מכן תוכל לראות את הקבצים בטאבלט שלך.
לאחר מכן תעשה שיתוף קבצים.
רק לאחר מכן תוכל לראות את הקבצים בטאבלט שלך.