16 שנים אחרי "גודזילה" של רונלד אמריך, המפלצת היפנית חוזרת למסכים בגרסא מחודשת. הפעם היא גדולה יותר, הרסנית יותר והרבה יותר טובה מהסרט הקודם.
הייתי אתמול בלילה בסרט.
אהבתי את הסרט ומסכים עם כל מילה לגבי הסקירה שלו.
מה שכן הסאונד בקולנוע שהייתי בו היה מאכזב,היה רמקול אחד שחירחר בזמן ווליום גבוהה בעיקר בשעת יעף של מטוסים ומסוקים.
קשה לומר שאני מופתע מאיכות הסאונד בקולנוע .למעוניינים מדובר בקולנוע בישפר במודיעין(גלובוס מקס אם אני לא טועה).
כשנגמר הסרט יצאתי עם כאב ראש לא בגלל הסרט אלא בגלל הסאונד הצורם.
OBIONE1 כתב:
היה רמקול אחד שחירחר בזמן ווליום גבוהה בעיקר בשעת יעף של מטוסים ומסוקים.
קשה לומר שאני מופתע מאיכות הסאונד בקולנוע .יצאתי עם כאב ראש בגלל הסאונד הצורם.
מחכה כבר לשמוע איך נשמע אצלי בסלון-בטוח יותר טוב
...
אם אתה מעוניין בסאונד איכותי רק ביס-פלאנט
רצוי רשל"צ
מעולם לא צפיתי בסרט עם כמות כזו של קיטש וקלישאות הוליוודיות. כל סצנה, צילום וקטעי דיבור ידועים מראש. פשוט מאכזב.
שווה רק בשל החצי שעה האחרונה שלה אתה מחכה כל הסרט (כי בסרט לא קורה שום דבר).
דרעק של סרט.מרוב זה שהגזימו בצילום האפור/שחור המטושטש,אי אפשר להבין ברצינות מה מתרחש בסרט,וצריך לאמץ את העיניים.השחקנים-בובות קרטון עושות כבר את העבודה יותר טוב מהם.
הביקורות בIMDB דווקא מהללות. מוזר. אחרי הביקורות היה לי ממש חשק ללכת, אחרי הביקורות פה כבר לא ממש.
מעצבן גם שיש רק איימקס ותלת מימד. הייתי מעדיף איימקס בלי תלת בייחוד שזה המרה ל3D ולא צולם כך באמת.
Hertz33 כתב:הביקורות בIMDB דווקא מהללות. מוזר. אחרי הביקורות היה לי ממש חשק ללכת, אחרי הביקורות פה כבר לא ממש.
מעצבן גם שיש רק איימקס ותלת מימד. הייתי מעדיף איימקס בלי תלת בייחוד שזה המרה ל3D ולא צולם כך באמת.
...
אל תקח יותר מדי ברצינות את הניקוד\ביקורות ב IMDB,די נותן הרגשה של מכור מראש.