חוויה לא טובה עם מסטופ. אנא שפרו שירותכם.בעיקר עם נציגכם
לפני כשבועיים וחצי הזמנתי מוצר ב 140 דולר
ולפני כשבוע מוצר ב 120 דולר.
שףההזמנה השניה נפתחה כאשר הראשונה כבר הגיעה
חוייבתי על המשלוחים והם נשלחו אליי כמובן דרך dhl.
עכשיו הבעיה.
על החבילה השניה חוייבתי מיד במע"מ כאשר היא הגיעה.חוייבתי על ידי מסטופ ולא dhl. השליח שהגיע לא אמר כלום על מע"מ.
פתאום אחרי החיוב של המעמ על החבילה השניה.
פתאום צץ לו עוד חיוב של מעמ כביכול על החבילה הראשונה. שזה כשבועיים אחרי שהמוצר הגיע אלי על ידי שליח ולא ניתן לי מעמ על ידו באותו הרגע.
מסטופ חייבה במעמ שבועיים אחרי שכבר קיבלתי את החבילה? הייתי חייב לבדוק את העניין.
התקשרתי ל dhl ודיברתי עם 4 נציגים שונים. כולם אמרו לי שלא חוייבתי במעמ. אחרי בדיקה מעמיקה שלהם גם לא נמצאה אף חשבונית של מעמ או חיוב אחר
מסטופ טוענים שהחשבונית לא מגיעה דרך dhl אלא דרכם.
החוק הוא שמשלמים בישראל מעמ מעל 75 דולר.
אבל לא תמיד כך העניין. הזמנתי המון חבילות גבוהות מ 75 דןלר שלא נאלצתי לשלם שקל יותר כאשר הגיעה אליי.
ובכלל. Dhl אחראים לשחרור החבילה מהמכס וחיוב מעמ.
ולפני כשבוע מוצר ב 120 דולר.
שףההזמנה השניה נפתחה כאשר הראשונה כבר הגיעה
חוייבתי על המשלוחים והם נשלחו אליי כמובן דרך dhl.
עכשיו הבעיה.
על החבילה השניה חוייבתי מיד במע"מ כאשר היא הגיעה.חוייבתי על ידי מסטופ ולא dhl. השליח שהגיע לא אמר כלום על מע"מ.
פתאום אחרי החיוב של המעמ על החבילה השניה.
פתאום צץ לו עוד חיוב של מעמ כביכול על החבילה הראשונה. שזה כשבועיים אחרי שהמוצר הגיע אלי על ידי שליח ולא ניתן לי מעמ על ידו באותו הרגע.
מסטופ חייבה במעמ שבועיים אחרי שכבר קיבלתי את החבילה? הייתי חייב לבדוק את העניין.
התקשרתי ל dhl ודיברתי עם 4 נציגים שונים. כולם אמרו לי שלא חוייבתי במעמ. אחרי בדיקה מעמיקה שלהם גם לא נמצאה אף חשבונית של מעמ או חיוב אחר
מסטופ טוענים שהחשבונית לא מגיעה דרך dhl אלא דרכם.
החוק הוא שמשלמים בישראל מעמ מעל 75 דולר.
אבל לא תמיד כך העניין. הזמנתי המון חבילות גבוהות מ 75 דןלר שלא נאלצתי לשלם שקל יותר כאשר הגיעה אליי.
ובכלל. Dhl אחראים לשחרור החבילה מהמכס וחיוב מעמ.
נערך לאחרונה על ידי d2idan ב 15/05/2014 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
שאתה מזמין בדואר רגיל חבילות יכולות לעבור בלי תשלום מיסים, שאתה מזמין דרך חברות שילוח אין דבר כזה שאתה לא משלם מיסים, לגבי החיוב, להבדיל מיושופס שלוקחים את המיסים לפני השליחה, mustop לוקחים רק אחריי שזה מגיע לארץ והחשבונית מגיעה אליהם, ככה שאף אחד לא עובד עליך, אם DHL היו מטפלים לך במיסים, לא רק שהיית משלם מיסים גם על מחיר המשלוח, היית משלם גם עמלות שיכולות להגיע ל300₪ בלי קשר לגובה המס(הם לקחו לי פעם 130 ₪ עמלות על מיסים של 30₪) אם אתה רוצה לדעת מראש את גובה המס תזמין דרך יושןפס, קח בחשבון שאין מצב שאתה מזמין דרך החברות האלה או חברות שילוח אחרות והחבילה שלך תעבור בלי מיסים כמו בדואר רגיל
למה נדמה לי שאתה מקשקש שטויות בלי קשר ? תעשה טובה לך תמצא משהו לעשות למה נראה שמעשעמם לך על הבוקר
הבנאדם אומר שהייתה לו חוויה רעה עם mustop, אבל ה"חוויה הרעה" שלו היא לא באשמתם, ככה שאם החברה לא עשות שום דבר שגרם לזה, וזה טעות שלו, אין צורך לרשום חוויה רעה ב-mustop, הוא יכול לרשום שאלה לגבי שילוח עם mustop, אבל כנראה שזה מסובך מדיי בשבילך להבין דבר פשוט כל כך
ולא שאני חייב לך משהו, אבל אני בעצמי לא משתמש בשירות שלהם, אלא בעיקר ביושופס
הבנאדם אומר שהייתה לו חוויה רעה עם mustop, אבל ה"חוויה הרעה" שלו היא לא באשמתם, ככה שאם החברה לא עשות שום דבר שגרם לזה, וזה טעות שלו, אין צורך לרשום חוויה רעה ב-mustop, הוא יכול לרשום שאלה לגבי שילוח עם mustop, אבל כנראה שזה מסובך מדיי בשבילך להבין דבר פשוט כל כך
ולא שאני חייב לך משהו, אבל אני בעצמי לא משתמש בשירות שלהם, אלא בעיקר ביושופס
איך היית מגיב אם הזמנת משהו ואתה מדתמש בו שבועיים. ופתאום היית מקבל חיוב של מסטופ?TANDBERG כתב:חברים, חבל על המלל העוין.
לפותח השרשור - הייתי משנה את מלל הכותרת, לא נראה לי שמסטופ אשמים בבקשה לתשלום מע"מ.
שיהיה לכולם יום טוב....
בחיים לא נתקלתי בדבר כזה .
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני יודע שיש חבילות שלפעמים נעצרות ומחוייבות במע"מ ויש כאלו שלא, זה קורה.
אבל לרמוז שהם מפברקים מע"מ ? עבור זה הם מדווחים מול גורמים אחרים. זה לא משתלם בעליל אם נתפסים.
יכול להיות מאד שמישהו שם נרדם עם המע"מ שלך ונזכר. זה בהחלט לא תקין אבל חוקי.
לא יודע איך הייתי מגיב, ייתכן מאוד והייתי משגר להם מכתב וממען אותו למישהו שיכול לנער את מי שצריך.
אבל לרמוז שהם מפברקים מע"מ ? עבור זה הם מדווחים מול גורמים אחרים. זה לא משתלם בעליל אם נתפסים.
יכול להיות מאד שמישהו שם נרדם עם המע"מ שלך ונזכר. זה בהחלט לא תקין אבל חוקי.
לא יודע איך הייתי מגיב, ייתכן מאוד והייתי משגר להם מכתב וממען אותו למישהו שיכול לנער את מי שצריך.
Vocare Ad Regnum
נראה אותי ? כבר הזמנתי מהם בעבר וחייבו אותי גם אחרי שבועיים, ככה mustop עובדים אם היית טורח לברר לפני לא הייתי אומר שהייתה לך חוויה רעה, כל הבעיה שלך זה שחייבו אותך במיסים וחשבת שתצליח להתחמק מזה כי אתה לא מבין אך השיטה עובדת, חבל שאת חוסר הידע שלך אתה מפיל על החברה ומאשים אותם בפברוק וזיוף מסמכים, ככה הם עובדים, אמרתי לך אם אתה לא רוצה את החיוב אחרי שבועים, תזמין מיושופס ויחחיבו אותך לפני שזה נשלח לארץd2idan כתב:נראה אותך מקבל חיוב אחרי שבועיים.
כאילו מסטופ פתאום נזכרו במעמ ....
TANDBERG, אין דבר כזה חבילות שמגיעות בדואר שליחים עם חברות שילוח שלא עוצרות במכס, אתה מדבר על דואר רגיל
shuali למה שהוא יקרא את התקנון ויברר שאפשר להאשים חברה במעשה פלילי, זה לא יותר פשוט ?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
puma, אכן התכוונתי לדואר.
חבל על האנרגיות שאתה משקיע - הוא מרגיש שניתן היה ליידע אותו אחרת. זו דעתו. זה שאין כאן פלילי או מרמה - בוודאות. מכאן שכדאי לשנות את הכותרת.
תודה על ההבהרות.
חבל על האנרגיות שאתה משקיע - הוא מרגיש שניתן היה ליידע אותו אחרת. זו דעתו. זה שאין כאן פלילי או מרמה - בוודאות. מכאן שכדאי לשנות את הכותרת.
תודה על ההבהרות.
Vocare Ad Regnum
טוב, אני ואתה יודעים שאנשים חכמים גולשים בפורום הזה, ואין ספק שאתה קשור למסטופ איכשהואpuma1 כתב:והייתי משנה את הכותרת של הדיון כי mustop לא אשמים שקיוויתי שלא תשלם מיסים ושלא ביררת לפני...
בכל אופן, אני יכול לכתוב מלא דברים רעים נוספים שקרו, כמו שטענתם לי בטלפון שאתם לא יכולים לבטל חיוב אוטומטי של פייפאל ומסתבר שאתם כן יכולים. ויש לי הכל מוקלט אז אל תנסה להתגונן.
את שאר הדברים הרעים אני לא אכתוב, אני פשוט לא אשתמש בשירות שלכם יותר , זה הכל.
חוויה לא טובה עם מסטופ. אנא נסו לשפר שרותכם.
עזוב שטויות. הכי חשוב זה להיות הוגן.puma1 כתב:חחחח הייתי ממשיך איתך את הדיון המרתק הזה, אבל כנראה שאתה חכם מדיי בשבילי והצלחת לגלות שאני עובד ב- mustop, מה שנשאר לי לעשות זה לאחל לך בהצלחה בחיים, תאמין לי אתה תזדקק לזה...
מקווה שתשפרו את השירות שלכם. בשביל אחרים.
אחרי הכל זה דבר הכרחי .
אולי הנציג שדיברתי איתו היה בעייתי.
בכל אופן החוויה שעברתי לא הייתה טובה.
מקווה שאחרים לא יעברו את זה גם
יום טוב
נראה שאתה מתעקש סתם
הרי הם נתנו בך אמון וסיפקו את המשלוח לפני החיוב
אם אתה חושב שהם מרמים אותך אל תשלם ותכריח אותם לרוץ אחריך
בפעמים שהשתמשתי בשרות שלהם תמיד התקשרו לגבות את המסים
לאחר שהחבילה היתה כבר בידי
טכנית לא חרגו לרעתך
אבל אם אתה מרגיש פגוע עקב השיחה או הסגנון של הנציגים