ראוטר שיכול להגדיר VPN אמריקאי
שלום,
קניתי השבוע סטרימר של Roku 3 והתחברתי לנטפליקס דרך StrongVPN. הבעיה היא שהחיבור הוא רק במחשב כי אני לא יכולה להגדיר את החשבון בטלוויזיה עם ה- roku, כי הראוטר קורא את ה-IP הישראלי.
יש לי D LINK 2760 שהבנתי, גם מהחברה בארץ שלא ניתן להגדיר עליו IP של ה-VPN. אני מחוברת לבזק.
בלית ברירה, אני כנראה צריכה להחליף ראוטר אבל לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף...
אני אשמח לקבל הצעות לאיזה ראוטר לקנות כדי שאוכל להגדיר עליו את ה-IP של ה-VPN בעלות סבירה... הראוטרים שמומלצים באתר שלהם נראים לי יקרים למדי ולא ממש קיימים בארץ (לפחטת לפי זאפ)
גולשת בבית במהירות של 10-15 מגה אם זה רלוונטי לראוטר...
תודה מראש.
קניתי השבוע סטרימר של Roku 3 והתחברתי לנטפליקס דרך StrongVPN. הבעיה היא שהחיבור הוא רק במחשב כי אני לא יכולה להגדיר את החשבון בטלוויזיה עם ה- roku, כי הראוטר קורא את ה-IP הישראלי.
יש לי D LINK 2760 שהבנתי, גם מהחברה בארץ שלא ניתן להגדיר עליו IP של ה-VPN. אני מחוברת לבזק.
בלית ברירה, אני כנראה צריכה להחליף ראוטר אבל לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף...
אני אשמח לקבל הצעות לאיזה ראוטר לקנות כדי שאוכל להגדיר עליו את ה-IP של ה-VPN בעלות סבירה... הראוטרים שמומלצים באתר שלהם נראים לי יקרים למדי ולא ממש קיימים בארץ (לפחטת לפי זאפ)
גולשת בבית במהירות של 10-15 מגה אם זה רלוונטי לראוטר...
תודה מראש.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם הבנתי נכון היא תאלץ לשרשר ראוטרים כשהחיוג יבוצע מהראוטר הראשון והשני ינהל את החיבור ל- vpn כי לא ניתן להגדיר 2 חיבורי pptp ולא ניתן לבצע כשמוגדר חיבור pope שמשמש לחיבור לאינטרנט בבזק שהוא הספק שלה
קצת מסובך לביצוע רק על בסיס המדריך שצירפת כי קודם כל תצטרך להגדיר את שני הראוטרים המשורשרים
קצת מסובך לביצוע רק על בסיס המדריך שצירפת כי קודם כל תצטרך להגדיר את שני הראוטרים המשורשרים
לפי מה שאני מבינה ממה שכתבת... זה הולך להיות מסובך??Borderline1 כתב:אם הבנתי נכון היא תאלץ לשרשר ראוטרים כשהחיוג יבוצע מהראוטר הראשון והשני ינהל את החיבור ל- vpn כי לא ניתן להגדיר 2 חיבורי pptp ולא ניתן לבצע כשמוגדר חיבור pope שמשמש לחיבור לאינטרנט בבזק שהוא הספק שלה
קצת מסובך לביצוע רק על בסיס המדריך שצירפת כי קודם כל תצטרך להגדיר את שני הראוטרים המשורשרים...
מה אפשר לעשות כדי לפשט את הדברים? לעבור לאינטרנט של הוט? משהו אחר...?
אודה לעזרה...
לפי מה שאני מבינה ממה שכתבת... זה הולך להיות מסובך??Borderline1 כתב:אם הבנתי נכון היא תאלץ לשרשר ראוטרים כשהחיוג יבוצע מהראוטר הראשון והשני ינהל את החיבור ל- vpn כי לא ניתן להגדיר 2 חיבורי pptp ולא ניתן לבצע כשמוגדר חיבור pope שמשמש לחיבור לאינטרנט בבזק שהוא הספק שלה
קצת מסובך לביצוע רק על בסיס המדריך שצירפת כי קודם כל תצטרך להגדיר את שני הראוטרים המשורשרים...
מה אפשר לעשות כדי לפשט את הדברים? לעבור לאינטרנט של הוט? משהו אחר...?
אודה לעזרה...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
את תאלצי להשתמש בשני ראוטרים- הקיים שלך מבזק שימשיך לשמש כמודם וכראוטר.
אל הראוטר של בזק תחברי את הראוטר החדש אחרי שתתקיני עליו קושחת ddwrt
החיבור בין הראוטרים יבוצע כך שלשקע ה-wan של הראוטר החדש תחברי כבל מאחד משקעי ה-lan של הראוטר בזק.
ואז תבצעי את המדריך ותגדירי לפי הקישור.
תדרשי לזכור שכל מחשב שיחובר חוטית או אלחוטית לראוטר החדש (ddwrt) יהיה מחובר דרך הvpn שהגדרת וכל מי שיחובר לראוטר בזק (חוטית או אלחוטית) יהיה מחובר רגיל לבזק.
לא יותר פשוט להגדיר במחשב בו את מעונינת לבצע את ההתחברות חיבור vpn מקומי ? או שיש יותר מצרכן אחד שזקוק לחיבוריות הזו
החיבור בין הראוטרים יבוצע כך שלשקע ה-wan של הראוטר החדש תחברי כבל מאחד משקעי ה-lan של הראוטר בזק.
תדרשי לזכור שכל מחשב שיחובר חוטית או אלחוטית לראוטר החדש (ddwrt) יהיה מחובר דרך הvpn שהגדרת וכל מי שיחובר לראוטר בזק (חוטית או אלחוטית) יהיה מחובר רגיל לבזק.
לא יותר פשוט להגדיר במחשב בו את מעונינת לבצע את ההתחברות חיבור vpn מקומי ? או שיש יותר מצרכן אחד שזקוק לחיבוריות הזו
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
שאלה לגבי החיבור - צריך כבל רגיל או מוצלב? אני זוכר בימים עברו שהייתי מחבר שני מכשירים (נדמה לי זה היה מודם לראוטר אבל זה היה ממש מזמן) הייתי צריך כבל מוצלבBorderline1 כתב:את תאלצי להשתמש בשני ראוטרים- הקיים שלך מבזק שימשיך לשמש כמודם וכראוטר.
לא יותר פשוט להגדיר במחשב בו את מעונינת לבצע את ההתחברות חיבור vpn מקומי ? או שיש יותר מצרכן אחד שזקוק לחיבוריות הזו...
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
בזמנו התעניינתי האם ניתן להגדיר חיבור VPN שהוא Triggered, כלומר פועל לסירוגין, בהתאם לפרמטרים כמו למשל כתובת היעד.
לדוגמה - להפעיל VPN אך ורק אם יש איזשהו מחשב ברשת (או סטרימר לצורך העניין) שמנסה להתחבר ל- Rhapsody.
נכון לרגע זה, עוד לא מצאתי דרך...
לדוגמה - להפעיל VPN אך ורק אם יש איזשהו מחשב ברשת (או סטרימר לצורך העניין) שמנסה להתחבר ל- Rhapsody.
נכון לרגע זה, עוד לא מצאתי דרך...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אם הVPN הוא לצורכי גישה לאתרים חסומים ולא לצורכי אבטחה וכו, גם אני ממליץ על unblock-us.
אני משתמש בו כבר שנה בדיוק לאותה מטרה ומרוצה מאוד.
אפשר להגדיר אותו על כל מחשב או על רשת שלימה בעזרת הראוטר (אני הגדרתי את הלפטופ שלי בנוסף לראוטר כדי שאוכל להשתמש בזה גם ברשתות אחרות)
לא צריך ראוטר תומך.
אני משתמש בו כבר שנה בדיוק לאותה מטרה ומרוצה מאוד.
אפשר להגדיר אותו על כל מחשב או על רשת שלימה בעזרת הראוטר (אני הגדרתי את הלפטופ שלי בנוסף לראוטר כדי שאוכל להשתמש בזה גם ברשתות אחרות)
לא צריך ראוטר תומך.
roku 3
שלום רב
התחדשתי במכשיר roku 3
אין לי מושג מה צריך לעשות... נסיתי להבין מהפורום אבל הכל התבלבל לי,
יש ברשותי ראוטר של Linksys wrt54g2
אני לא רוצה להיות פזיז ולחבר את המכשיר ואח"כ להגדיר הכל מחדש.
אם תוכלו לעזור לי שלב אחרי שלב ...
החל מהגדרת הראוטר ל- IP או DNS
בקיצור הכל
תודה מראש
התחדשתי במכשיר roku 3
אין לי מושג מה צריך לעשות... נסיתי להבין מהפורום אבל הכל התבלבל לי,
יש ברשותי ראוטר של Linksys wrt54g2
אני לא רוצה להיות פזיז ולחבר את המכשיר ואח"כ להגדיר הכל מחדש.
אם תוכלו לעזור לי שלב אחרי שלב ...
החל מהגדרת הראוטר ל- IP או DNS
בקיצור הכל
תודה מראש
לי יש אותה בעיה אבל לא מצליח לפתור
יש לי ראוטר של בזק D-Link DSL 6850U
התחברתי ל UNLOCKED_US וניסיתי לשנות את DNS settings. אך לא ראיתי את הטאב בו אפשר לבצע את השינוי
התמיכה של UNLOCKED_US חושבים שאולי זה בגלל שהראוטר הוא של ספק הIPS ולכן נעל אפשרות לשינוי ה DNS.
מה אתם אומרים?
YAR99- תוכלי לפרט את הצעדים שעדית? הרי ם לך יש ראוטר של ספק האינטרנט
תודה
התחברתי ל UNLOCKED_US וניסיתי לשנות את DNS settings. אך לא ראיתי את הטאב בו אפשר לבצע את השינוי
התמיכה של UNLOCKED_US חושבים שאולי זה בגלל שהראוטר הוא של ספק הIPS ולכן נעל אפשרות לשינוי ה DNS.
מה אתם אומרים?
YAR99- תוכלי לפרט את הצעדים שעדית? הרי ם לך יש ראוטר של ספק האינטרנט
תודה