Audio engine a5+ vs. Monster clarity hd model one./אף אחד מהם?
שלום,
אני תכף משתחרר מצה''ל ואני רוצה לקנות רמקולים לחדר, עד עכשיו הייתי בונה אותם בעצמי והגיע הזמן למשהו נורמאלי. יש לי תקציב של עד 3k. אני שומע בעיקר rock n' roll וחשוב לי שהצליל יהיה מפורט ושהגיטרת באס לא תלך לאיבוד בין כל הצלילים.
קראתי ביקורות על ה model one ועל ה a5+ ועל פניו נראה ששניהם אחלה. מה כדאי? שמתי לב גם שבמבחן הרמקולים שנעשה כאן באתר לא הוכללו ה model one מה הסיבה?
יש המלצות לעוד רמקולים?
התלבטות נוספת שיש לי היא האם ללכת לכיוון של רמקולים פאסיביים. יש לי רסיבר די ישן yamaha rxv 595 שאמנם לפי הביקורות לא מצטיין במוזיקה אבל אני מאמין שהוא יספק אותי(או שלא?).
אני תכף משתחרר מצה''ל ואני רוצה לקנות רמקולים לחדר, עד עכשיו הייתי בונה אותם בעצמי והגיע הזמן למשהו נורמאלי. יש לי תקציב של עד 3k. אני שומע בעיקר rock n' roll וחשוב לי שהצליל יהיה מפורט ושהגיטרת באס לא תלך לאיבוד בין כל הצלילים.
קראתי ביקורות על ה model one ועל ה a5+ ועל פניו נראה ששניהם אחלה. מה כדאי? שמתי לב גם שבמבחן הרמקולים שנעשה כאן באתר לא הוכללו ה model one מה הסיבה?
יש המלצות לעוד רמקולים?
התלבטות נוספת שיש לי היא האם ללכת לכיוון של רמקולים פאסיביים. יש לי רסיבר די ישן yamaha rxv 595 שאמנם לפי הביקורות לא מצטיין במוזיקה אבל אני מאמין שהוא יספק אותי(או שלא?).
בגדול המקור הוא מחשב(חיבור hdmi/spdif/3.5mm). מגבר כמו שרשמתי זה הרסיבר rxv 595(במידה ולא ארכוש מוגברים).
המרחק מהרמקולים הוא נורא קצר, אני אניח אותם על השולחן מחשב ככה שאני יהיה בערך במרחק של 60 ס"מ מכל רמקול. אם אני אצפה בסרט ואשב על המיטה אני אהיה בערך במרחק של 2 וחצי מטר מהם. החדר בגודל של 4.30x2.70 כאשר הדסק נמצא על הצלע של ה 4 מטר אבל לא במרכז.
אתה יכול לתת דוגמאות לרמקולים מיד 2 שהם כדאיים?
ותודה על הדעה לגבי ה a5+
המרחק מהרמקולים הוא נורא קצר, אני אניח אותם על השולחן מחשב ככה שאני יהיה בערך במרחק של 60 ס"מ מכל רמקול. אם אני אצפה בסרט ואשב על המיטה אני אהיה בערך במרחק של 2 וחצי מטר מהם. החדר בגודל של 4.30x2.70 כאשר הדסק נמצא על הצלע של ה 4 מטר אבל לא במרכז.
אתה יכול לתת דוגמאות לרמקולים מיד 2 שהם כדאיים?
ותודה על הדעה לגבי ה a5+
אם אתה מתכוון להשתמש ברסיבר הזה בעיקר למוזיקה, אז ממליץ לך לשקול את האודיו אנג'ין המוגבר דגם הבמבוק (A5+N ).
שמעתי אותו ומאוד התרשמתי ממנו.
http://www.audioengine.co.il/#!product/ ... 7%A2%D7%99
עבורי הם לא היוו שיפור אבל למחירם הם מציעים אחלה סאונד.
ארז
שמעתי אותו ומאוד התרשמתי ממנו.
http://www.audioengine.co.il/#!product/ ... 7%A2%D7%99
עבורי הם לא היוו שיפור אבל למחירם הם מציעים אחלה סאונד.
ארז
שאלתי כדי להיות בטוח שאני מבין אותך נכון. אבל סיקרנת אותי אז הייתי חייב להעיף מבט באיביי, יוצא בערך 2000 ש''ח כולל משלוח אבל בגלל שזה לא כולל מיסים אני חושב שבסופו של דבר יהיה עדיף לרכוש בארץ עם אחריות.
מעניין שאין דעות על המונסטר, החברה נחשבת כחובבנית או משהו? אני יודע שההתמחות שלה זה כבלים אבל הביקורות באינטרנט לגבי הדגם דווקא לא רעות.
מעניין שאין דעות על המונסטר, החברה נחשבת כחובבנית או משהו? אני יודע שההתמחות שלה זה כבלים אבל הביקורות באינטרנט לגבי הדגם דווקא לא רעות.
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש על המונסטר יחסית מעט ביקורות ואף אחת מהן לא כוללת מדידות אוביקטיביות.
חברת מונסטר ממשיכה במסורת של בוז ואפילו לוקחת את השיטה שלהם צעד קדימה - דף המוצר כולו אוסף של חומר יחצ"ני חסר ערך ואפס מאופס של נתונים טכניים. מבחינתי זה caveat emptor ענק ומהבהב באורות נאון.
האיודיואנג'ין זול יותר ומדובר במוצר מוכח עם מדידות טובות. בתנאי החדר שלך יתכן ומדובר בפתרון הטוב ביותר.
חברת מונסטר ממשיכה במסורת של בוז ואפילו לוקחת את השיטה שלהם צעד קדימה - דף המוצר כולו אוסף של חומר יחצ"ני חסר ערך ואפס מאופס של נתונים טכניים. מבחינתי זה caveat emptor ענק ומהבהב באורות נאון.
האיודיואנג'ין זול יותר ומדובר במוצר מוכח עם מדידות טובות. בתנאי החדר שלך יתכן ומדובר בפתרון הטוב ביותר.
המחיר של המונסטר לא מדאיג אותי כי אני אוכל לרכוש אותם ב 40% הנחה. אבל לפי המצב פה אני חושב שהאודיו אנג'ן יהיו הבחירה הכי טובה לי.
תודה לעוזרים.
מי שיש לו מה להוסיף, בברכה.
*עריכה:
המחיר בבאג של המונסטר הוא 2000 ש''ח! אני גם זוכר שהמחיר שלהם היה 3k+. עכשיו עוד פעם אני מתלבט
תודה לעוזרים.
מי שיש לו מה להוסיף, בברכה.
*עריכה:
המחיר בבאג של המונסטר הוא 2000 ש''ח! אני גם זוכר שהמחיר שלהם היה 3k+. עכשיו עוד פעם אני מתלבט