מגיע לי מזל טוב.קניתי מקרן חדש מישפאר, SONY HW50ES.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ואיך יקבל סאונד HD ?arikbi כתב:למה שלא תוציא את הסאונד באופטי למגבר ולא תצטרך את השינמוך הזה....
היום ניסיתי להזרים למקרן את הדרדסים בתלת ממד
ב-REFRESH RATES של 60 וגם 24 הרץ וזה לא עזר. כדי לנסות ולבודד את
הבעיה ל-NUK (המחשב של אינטל שבו אני מנסה לצפות בתכני תלת ממד מריפים מלאים של בלוריי),לקחתי את הכבל HDMI 1.4 שמחבר את המחשב למקרן וחיברתי אותו לנגן בלוריי תלת ממד של סאמסונג שברשותי וניגנתי סרט בלוריי תלת ממד מדיסק והפעם ראיתי תלת ממד בצורה מושלמת, גם כשהתרחקתי 6 מטרים מהקיר ומכל פינה אפשרית בסלון.
דיברתי עם טכנאי מהמעבדה של איסטרוניקס,החברה שמייבאת את המחשבים האלה של אינטל והוא אמר שאולי הרסיבר אונקיו 3007 שלי עושה בעיות והוא יעץ לי לחבר את היציאה השניה של ה-NUK למסך עם כניסת HDMI. אני אמשיך לנסות וגם לעדכן כאן בפורום לגבי האודיסאה הזאת שלי.
האם לדעתכם עלולה להיות לי בעיה בגלל הרסיבר ?
הבעיה ל-NUK (המחשב של אינטל שבו אני מנסה לצפות בתכני תלת ממד מריפים מלאים של בלוריי),לקחתי את הכבל HDMI 1.4 שמחבר את המחשב למקרן וחיברתי אותו לנגן בלוריי תלת ממד של סאמסונג שברשותי וניגנתי סרט בלוריי תלת ממד מדיסק והפעם ראיתי תלת ממד בצורה מושלמת, גם כשהתרחקתי 6 מטרים מהקיר ומכל פינה אפשרית בסלון.
דיברתי עם טכנאי מהמעבדה של איסטרוניקס,החברה שמייבאת את המחשבים האלה של אינטל והוא אמר שאולי הרסיבר אונקיו 3007 שלי עושה בעיות והוא יעץ לי לחבר את היציאה השניה של ה-NUK למסך עם כניסת HDMI. אני אמשיך לנסות וגם לעדכן כאן בפורום לגבי האודיסאה הזאת שלי.
האם לדעתכם עלולה להיות לי בעיה בגלל הרסיבר ?
עשיתי את הבדיקה ניתקתי את ה-NUK מהרסיבר כך שהוא היה
מחובר רק למקרן וגם וידאתי שבהגדרות הגרפיות מוגדר המקרן בתור אמצעי
התצוגה היחיד. ואז ניסיתי לראות את הדרדסים בתלת ממד ושוב לא הצלחתי והתמונה נשארה מטושטשת עם שוליים צבעוניים. אני עובד עם TOTAL MEDIA HOMETHEATER והתכנה זיהתה שמדובר בסרט תלת ממד.
הפעם ניסיתי עם שלושה תדרים שונים של REFRRSH RATE: 24P,50P,60P
ולא הצלחתי לראות בתלת ממד באף אחד משלושת ההגדרות.
מדובר על ריפ מלא מבלורי, אחד לאחד של הדרדסים בתלת ממד.
מה יכולה להיות הסיבה לבעיה במחשב ?
התצוגה היחיד. ואז ניסיתי לראות את הדרדסים בתלת ממד ושוב לא הצלחתי והתמונה נשארה מטושטשת עם שוליים צבעוניים. אני עובד עם TOTAL MEDIA HOMETHEATER והתכנה זיהתה שמדובר בסרט תלת ממד.
הפעם ניסיתי עם שלושה תדרים שונים של REFRRSH RATE: 24P,50P,60P
ולא הצלחתי לראות בתלת ממד באף אחד משלושת ההגדרות.
מדובר על ריפ מלא מבלורי, אחד לאחד של הדרדסים בתלת ממד.
מה יכולה להיות הסיבה לבעיה במחשב ?
תתחדש ותהנה
אכן יש למקרני סוני תמונה מדהימה
עידן היה אצלי לפני שנה ראה תמונה של המקרן סוני הראתי לו בין היתר לורנס איש ערב אז היה לי רק הורדה מהרשת
בקושי יומיים היה אצלו 50 ומכר את האפסון
בכל פעם שאני רואה סרט זה חוייה מדהימה
בברכה
בדקתי באתר של אינטל על המעבד 847 של סלרון שנמצא ב-NUC שקניתי
וראיתי שאין לו יכולת לנגן ריפ מלא של בלורי בתלת ממד. דיברתי עם החנות והמוכר הסכים שאחזיר את ה- NUC וארכוש במקום זאת NUC אחר עם מעבד i5. למחשב הטוב יותר יש יציאה אחת של HDMI 1.4a ויציאת וידאו נוספת, שזה התאור שלה:
Mini Display Port Supporting DP 1.2.
האם ניתן בעזרת מתאם מיציאה זאת ל-HDMI להוציא אות שיקביל ל-HDMI 1.4 ובנוסף לתמיכה בתלת ממד מריפ מלא של בלורי יוציא לי גם את כל הפורמטים החדשים של סאונד, DTS HD MASTER ו-DOLBY DIGITAL PLUS ?
Mini Display Port Supporting DP 1.2.
האם ניתן בעזרת מתאם מיציאה זאת ל-HDMI להוציא אות שיקביל ל-HDMI 1.4 ובנוסף לתמיכה בתלת ממד מריפ מלא של בלורי יוציא לי גם את כל הפורמטים החדשים של סאונד, DTS HD MASTER ו-DOLBY DIGITAL PLUS ?