מישהו כאן וויתר לגמרי על Hot/Yes לטובת XBMC?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הלינק שהבאת לא עובד, אבל את זה ראית?
http://ksp.co.il/?uin=22403
http://ksp.co.il/?uin=22403
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש למכשיר כניסת LAN ?pixies כתב:הלינק שהבאת לא עובד, אבל את זה ראית?
http://ksp.co.il/?uin=22403...
אני מעדיף חיבור קווי (מהראוטר עם כבל רשת) על פני חיבור אלחוטי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כן, יש לו כניסת רשת קווית במהירות 1 ג'יגה-ביט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זה מחייב אותי לרכוש ראוטר שתומך במהירות הזו ?pixies כתב:כן, יש לו כניסת רשת קווית במהירות 1 ג'יגה-ביט....
מחיפוש אחר ראוטר שמתי לב שישנם 2 סוגים, הראשון תומך ב100 מגה והשני ב 1 ג'יגה .
תודה רבה
אני ממתייעץ לגבי האביזרים ואולי בסוף אצליח גם לשכנע את האישה , השדרוג לעומת חברת הכבלים הוא עצום (חבל שבנתיים רק אני מבין את זה
מה שמפריע לה בעיקר זה "כל הבלאגן עם הכבלים מהקיר..." - התכנון הוא לקנות LED (או פלזמה) לתלות על הקיר ולחבר אל הטלוויזיה את ה MINI PC שאליו כמובן יחובר הכבל רשת שיגיע מחדר שינה סמוך ) .
הבלאגן אינו חובה. אני הזמנתי טכנאי שהעביר לי כבילה של רשת לכל הבית, באמצעות צינורות התשתית של הטלפון/כבלים. כעת בכל חדר יש שקע אינטרנט שאליו מחובר מחשב בכבל רשת קצרצר. אין תקלות והכל עובד כמו שצריך.dada1983 כתב:זה מחייב אותי לרכוש ראוטר שתומך במהירות הזו ?......
מחיפוש אחר ראוטר שמתי לב שישנם 2 סוגים, הראשון תומך ב100 מגה והשני ב 1 ג'יגה .
תודה רבה
אני ממתייעץ לגבי האביזרים ואולי בסוף אצליח גם לשכנע את האישה , השדרוג לעומת חברת הכבלים הוא עצום (חבל שבנתיים רק אני מבין את זה)
מה שמפריע לה בעיקר זה "כל הבלאגן עם הכבלים מהקיר..." - התכנון הוא לקנות LED (או פלזמה) לתלות על הקיר ולחבר אל הטלוויזיה את ה MINI PC שאליו כמובן יחובר הכבל רשת שיגיע מחדר שינה סמוך ) ....
העלות הנה כ-200-250 ש"ח לנקודה. שווה כל שקל.
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לא מצליח לשכנע...
החוש טכני בקנטים... יש למישהו סקין מומלץ וידידותי שאפשר לסדר שיהיה כמה שיותר נוח לדפדוף עבור האישה?
אני לא ממש מבוגר כמו רוב הפורום פה, אני כולה בן 19.
יש לי יס בבית והשימוש היחיד שלו זה תוכן ברוסית וערוץ ויוה עם כתוביות ברוסית. אני לא נוגע ביס כי אין לי סיבה
ורק בשבוע האחרון התחלתי להתעסק עם כל הXBMC וPLEX, לא שלא ידעתי על זה קודם פשוט המעבר לוינדוס 8 נתן לי השראה להתעסק עם ממשקים חדשים.
אני כבר כמה שנים צופה בסדרות וסרטים דרך הטורנט, בעיקר טראקרים פרטיים שיש בהם את כל התוכן ששודר בתחום הסרטים והסדרות.
יש לי יס בבית והשימוש היחיד שלו זה תוכן ברוסית וערוץ ויוה עם כתוביות ברוסית. אני לא נוגע ביס כי אין לי סיבה
ורק בשבוע האחרון התחלתי להתעסק עם כל הXBMC וPLEX, לא שלא ידעתי על זה קודם פשוט המעבר לוינדוס 8 נתן לי השראה להתעסק עם ממשקים חדשים.
אני כבר כמה שנים צופה בסדרות וסרטים דרך הטורנט, בעיקר טראקרים פרטיים שיש בהם את כל התוכן ששודר בתחום הסרטים והסדרות.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

אל תדאג, אתה יותר מבוגר ממניiSolt כתב:אני לא ממש מבוגר כמו רוב הפורום פה, אני כולה בן 19.
אני כבר כמה שנים צופה בסדרות וסרטים דרך הטורנט, בעיקר טראקרים פרטיים שיש בהם את כל התוכן ששודר בתחום הסרטים והסדרות....