שאלה על מוצר HDMI Guard

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

חברים שאלה על המוצר HDMI Guard Surge Lightning SHIELD האם הוא יכול לפתור לי בעיה עם נגן הבלו ריי שלי ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו?
לטלוויזיה שלי יש שתי כניסות HDMI כאשר באחת מחובר ממיר מג'יק HD ולשני הנגן (בנגן יש שתי יציאות HDMI) אבל שהוא מחובר וכל העסק דולק יש קפיצות מאוד מעצבנות :x בתצוגה של הנגן ולא ניתן לראות או להבין מה רשום בתצוגה, בתמונה עצמה על המסך אין את הקפיצות האלו.
ניסיתי מספר אפשרויות חיבור:
1. חיבור הממיר לטלוויזיה והנגן עבור התמונה לטלוויזיה ב- HDMI אבל יש קפיצות (החיבור השני בנגן הוא לשמע לרסיבר)
2. חיבור הממיר לטלוויזיה והנגן לטלוויזיה ב-HDMI אבל חיבור אופטי לרסיבר, יש קפיצות.
3. בחיבור הממיר בקומפוננט לטלוויזיה והנגן ב-HDMI ,לא היו קפיצות, אבל איכותו של הממיר לא טובה.
4. גם בחיבור נוסף של הנגן ב-HDMI לטלוויזיה ללא חיבור הממיר כלל לא היו קפיצות בכלל.
כמו שאתם שמים לב שעה של עצבים , אבל לדעתי יש הפרעה כלשהי מהממיר עם כבל HDMI לטלוויזיה עצמה שפוגע בתצוגת הנגן.
הרעיון כמובן היה לחבר את הנגן ישירות לטלוויזיה , עכשיו הוא מחובר ב-HDMI לרסיבר וחיבור מהרסיבר לטלוויזיה ואין את ההפרעה המעצבנת הזאת, (דבר נוסף שהטלוויזיה לא תומכת ב-ARC).
מישהו מכיר או שמע על הפרעה שכזו? ואם בכלל המוצר HDMI Guard יכול לפתור את זה?
או שלא שווה בכלל את ההוצאה כאן ולהשאיר דרך חיבור הרסיבר.

fLy
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1813
נתן תודות: 522 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שליחה #2 

הי

זה האתר שלו עם תיאור המוצר - http://hdmi-guard.com/
לא נראה שהוא נועד לבעייתך, אבל אתה יכול לפנות ליצרן ולברר(הוא ישראלי).
דורון.

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה (Y)

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אהלן דורון ,איך אני יכול לפנות ליצרן עצמו?
אחרי כמה חיפושים לא הצלחתי לאתר את היצרן של המוצר hdmi guard.
תודה.

fLy
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1813
נתן תודות: 522 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שליחה #5 

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

דורון הרבה תודה (Y)

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #7 

simpson כתב:חברים שאלה על המוצר HDMI Guard Surge Lightning SHIELD האם הוא יכול לפתור לי בעיה עם נגן הבלו ריי שלי ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו?
לטלוויזיה שלי יש שתי כניסות HDMI כאשר באחת מחובר ממיר מג'יק HD ולשני הנגן (בנגן יש שתי יציאות HDMI) אבל שהוא מחובר וכל העסק דולק יש קפיצות מאוד מעצבנות :x בתצוגה של הנגן ולא ניתן לראות או להבין מה רשום בתצוגה, בתמונה עצמה על המסך אין את הקפיצות האלו.
ניסיתי מספר אפשרויות חיבור:
1. חיבור הממיר לטלוויזיה והנגן עבור התמונה לטלוויזיה ב- HDMI אבל יש קפיצות (החיבור השני בנגן הוא לשמע לרסיבר)
2. חיבור הממיר לטלוויזיה והנגן לטלוויזיה ב-HDMI אבל חיבור אופטי לרסיבר, יש קפיצות.
3. בחיבור הממיר בקומפוננט לטלוויזיה והנגן ב-HDMI ,לא היו קפיצות, אבל איכותו של הממיר לא טובה.
4. גם בחיבור נוסף של הנגן ב-HDMI לטלוויזיה ללא חיבור הממיר כלל לא היו קפיצות בכלל.
כמו שאתם שמים לב שעה של עצבים , אבל לדעתי יש הפרעה כלשהי מהממיר עם כבל HDMI לטלוויזיה עצמה שפוגע בתצוגת הנגן.
הרעיון כמובן היה לחבר את הנגן ישירות לטלוויזיה , עכשיו הוא מחובר ב-HDMI לרסיבר וחיבור מהרסיבר לטלוויזיה ואין את ההפרעה המעצבנת הזאת, (דבר נוסף שהטלוויזיה לא תומכת ב-ARC).
מישהו מכיר או שמע על הפרעה שכזו? ואם בכלל המוצר HDMI Guard יכול לפתור את זה?
או שלא שווה בכלל את ההוצאה כאן ולהשאיר דרך חיבור הרסיבר.
...
אאל"ט המוצר שאתה מתאר תפקידו למנוע הפרעות של ברקים שזה משמעות השם
Guard Surge Lightning SHIELD

תנסה את הדבר הבא:
חבר את הכל כרגיל.
תנתק את החיבור מהקיר בין הממיר לשקע של הוט

כמובן שלא תקלוט כלום מהממיר אבל, אם הקפיצות בנגן פסקו, אז הבעיה הקלאסית של הזבל האלקורוני שנקלט על קווי הוט בגלל שהם לא דואגים להאריק את הקו שלהם - יס למשל דואגת לחבר את הצלחת שלהם לארקה של הבנין אם יש גיזה לגג ולברזלי המבנה.

האפשרויות שלך: (לעניות דעתי ...)

לפנות להוט ולבקש איזולטור - הרבה ויכוחים, עצבים ונסיונות לגבות ממך עוד ממון.
לחבר לארקה את הממיר או גוף השקע, או אחד המתאמים שהכבל עובר דרכם.
לעזוב את הוט.

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

יוסי תודה אני אנסה (Y)
דבר נוסף, יתן לי משהו אם אני מלפף טפלון (כמו של ברזים ) סביב לחיבור עצמו של הוט בהקיר ולאחר מכן מחבר את כבל הקואקס לממיר?
מישהו ניסה את זה?

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

כן אם תצליח לבודד

שליחה #9 

simpson כתב:יוסי תודה אני אנסה (Y)
דבר נוסף, יתן לי משהו אם אני מלפף טפלון (כמו של ברזים ) סביב לחיבור עצמו של הוט בהקיר ולאחר מכן מחבר את כבל הקואקס לממיר?
מישהו ניסה את זה?
...
אבל קודם תבדוק כמו שהצעתי שהרעש של קווי הוט הוא הגורם. אם לא, - זו בעיה בנגן ככל הנראה.

אם הוא הגורם שים לב:

הרעיון שלך הוא לייצר איזולטור תוצרת בית - רק שהטפלון הזה בקלות נמעך ונוצר מגע.

הפתרון האולטימטיבי (שאני בצעתי לפני המעבר ליס), הוא לחבר את מערכת הוט לארקה, למשל חוט ירוק צהוב מאחד השקעים הקרובים הפנויים שיחובר דרך נעל כבל ובורג לאחד החורים במתכת של שקע הוט, או למפצל שישנו ברוב המקרים לחיבורי הממיר והמסך / מערכת שתמיד יש בו חור פנוי.

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אוקיי, תודה שווה ניסיון.
חברת הוט לא ממש נדיבים בקשר לאיזולטור :evil: לא מוכנים להקשיב.
אכן כן הבעיה היא מהוט בחיבור שלהם בקיר.
חוץ מניסיון לחבר איזולטור ביתי יש בככל אפשרות לקנות את האיזולטור הזה בארץ או בחו"ל????

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אם אני רוכש איזולטור בלי העזרה הלא נדיבה של חברת הוט ,ראיתי שמדובר שם על תדרים, מה התדרים שצריך באיזולטור שיתאים לממירי הוט?

eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #12 

אני בקשתי מהוט איזולטור אחרי שנגרם לי נזק למגבר שיוחס למתח שהגיע מהוט. הסכימו ללא בעייה להתקין. עלות 125 ש"ח כולל הביקור. למען ההגינות לא נאמר לי במעמד ההזמנה שהדבר כרוך בתשלום. אבל בדיעבד המחיר סביר. אגב האיזולטור הוא בסה"כ מעין פילטר שמותקן על הכבל של הוט בכניסה לבית.
בנוסף הזמנתי מEBAY את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/231123492970?ss ... 1497.l2649
המוצר עדיין לא הגיע , אז אין עדיין פידבק.

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

עד 860 מה"ץ

שליחה #13 

שזה התדר של כבלי הוט

משהו כמו זה:
http://www.amazon.com/Viewsonics-VSIS-E ... B0017I3K9M

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

אחלה חברים הרבה תודה על העזרה :lol: אני בכיוון לרכוש איזולטור .
במיליון אחוז ההפרעה היא מהוט בחיבור מהקיר , בהוט לא חושבים כך בטענה שההפרעה היא מהנגן ולא מהממיר כי רק בנגן יש את ההפרעה ,כלומר את הקפיצות המעצבנות במסך התצוגה (לדבר לקירות).
בכל מקרה תודה (Y) .

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #15 

משהוא ניסה את זה ?
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”