חברת ישפאר - הנציגה הרשמית של SONY בישראל מזמינה את חברי האתר לאירוע השקה של המקרן החדש דגם VPL-HW55ES בחנות "ארמגדון"!

istarminiistarmini כתב:מה שכן אשמח מאוד במידה ומי מהמשתתפים ידגיש בפני נציגי ישפאר ,שמדיווחים בעולם ,ישנם מקרנים שמגיעים עם בעיות של פינות מוארות ופוקוס לא אחיד על פני התמונה.
האם הם מודעים לבעיות ומתכוונים לתת להן גיבוי במידה ויצוצו ?
בחו"ל (ארה"ב) קיימת מדיניות של סוני שניתן להחזיר את המקרן, עד חודש לאחר הרכישה, מבלי לשאול שאלות.
אז ברור לי שגב כזה ,כנראה לא ניתן יהיה לקבל בארץ, אבל לפחות נשמח לקבל גב למי ששם כ 20K ש"ח ונתקל באחת מהבעיות שהוזכרו.
תודה...

אין לי מושג לכן אשמח במידה ותוכל אתה או כל אחד אחר להפנות שאלה לנציגי ישפאר בנדון.9000es כתב:istarmini......
המדיניות הזאת של סוני בארה"ב . חלה גם באירופה ?...

istarminiistarmini כתב:
מי ששם כ 20K ש"ח אני לא חושב שמגיע לו לקבל מקרן לא תקין וזה בפרוש מקרן לא תקין ,ברגע שהבעיות נמצאות.
...
9000,9000es כתב:istarmini......
מסכי ליד אתה מכיר ?! הרי מדובר במסכים החדישים ביותר שיש .
על הבעיות שלהם שמעת ?!
1. זליגות אור = לפינות מאירות במקרנים
2. עננות
3. חוסר אחידות במסך .
אתן לך דוגמה .. מסך סמסונג 4k בגודל 85 שנחשב לפסגת הטכנולוגיה של המסכים !
סובל מזליגות אור המחיר שלו 200k !!!!!
אז מה ... לא רוכשים אותו אותם ?! רוכשים ועוד איך במידה והבעיה היא חמורה ביותר היבואן יחליף לך את המסך .
במידה והבעיה קטנה לא יחליף אותה .
במידה וכולם היו רוצים לקבל יחידות מושלמות ללא זליגות אור ,ועננות וחוסר אחידות במסכים שלהם .
כול היצרנים הללו היו סוגרים את המפעלים שלהם תוך כמה ימים .
מה שאני מנסה להסביר לך שלכול טכנולוגיה יש גם את החסרונות שלה .
אבל עדיין זה לא אומר שהמוצר לא תקין .
טוב לדעת שסוני הצליחה לצמצם את באופן משמעותי את הבעיה .וראינו את זה כבר בסוני 50es![]()
ובטח כבר ב 55es![]()
יום טוב לך...

9000es כתב:istarmini......
מסכי ליד אתה מכיר ?! הרי מדובר במסכים החדישים ביותר שיש .
על הבעיות שלהם שמעת ?!
1. זליגות אור = לפינות מאירות במקרנים
2. עננות
3. חוסר אחידות במסך .
אתן לך דוגמה .. מסך סמסונג 4k בגודל 85 שנחשב לפסגת הטכנולוגיה של המסכים !
סובל מזליגות אור המחיר שלו 200k !!!!!
אז מה ... לא רוכשים אותו אותם ?! רוכשים ועוד איך במידה והבעיה היא חמורה ביותר היבואן יחליף לך את המסך .
במידה והבעיה קטנה לא יחליף אותה .
במידה וכולם היו רוצים לקבל יחידות מושלמות ללא זליגות אור ,ועננות וחוסר אחידות במסכים שלהם .
כול היצרנים הללו היו סוגרים את המפעלים שלהם תוך כמה ימים .
מה שאני מנסה להסביר לך שלכול טכנולוגיה יש גם את החסרונות שלה .
אבל עדיין זה לא אומר שהמוצר לא תקין .
טוב לדעת שסוני הצליחה לצמצם את באופן משמעותי את הבעיה .וראינו את זה כבר בסוני 50es![]()
ובטח כבר ב 55es![]()
יום טוב לך...
זה נכון עבור אלו שאין להם את הבעיה.טוב לדעת שסוני הצליחה לצמצם את באופן משמעותי את הבעיה .וראינו את זה כבר בסוני 50es...