פנאסוניק S60 מסך 60" - תמונה כהה! - הבעיה נפתרה!
מסך שנקנה לפני שבועים, חדות תמונה מעולה אבל גווני הצבע משום מה ניראים כההים? הלבן הוא לא לבן!
משהו נתקל בתופעה זו?
שקלנו לעבור לדגם היקר יותר ST60 אבל המוכל אמר שאין הבדל במעבד התמונה והפנל אלא רק בתוספת 3D
משהו נתקל בתופעה זו?
שקלנו לעבור לדגם היקר יותר ST60 אבל המוכל אמר שאין הבדל במעבד התמונה והפנל אלא רק בתוספת 3D
נערך לאחרונה על ידי yugaz7 ב 03/03/2014 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78854
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
צריך לזכור שבפלזמה התמונה יותר כהה מאשר ב-LED. זה מסך שמתאים לצפיה בערב יותר.
ובכל זאת, צריך לוודא שהגדרת את הכל נכון. צרף לשרשור צילום מסך של ההגדרות שלך.
לגבי הלבן - יתכן שאתה רגיל ללבן "כחול". שנה את טמפרטורת הצבע ל-COLD ותראה אם זה הלבן שאתה מתכוון אליו.
ובכל זאת, צריך לוודא שהגדרת את הכל נכון. צרף לשרשור צילום מסך של ההגדרות שלך.
לגבי הלבן - יתכן שאתה רגיל ללבן "כחול". שנה את טמפרטורת הצבע ל-COLD ותראה אם זה הלבן שאתה מתכוון אליו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: פנאסוניק S60 מסך 60" - תמונה כהה!
yugaz7yugaz7 כתב:מסך שנקנה לפני שבועים, חדות תמונה מעולה אבל גווני הצבע משום מה ניראים כההים? הלבן הוא לא לבן!
משהו נתקל בתופעה זו?
שקלנו לעבור לדגם היקר יותר ST60 אבל המוכל אמר שאין הבדל במעבד התמונה והפנל אלא רק בתוספת 3D...
מסך ה ST-60 שונה מה S-60 בהכול .
כך שמי שאומר לך שהם זהים לא מבין שום דבר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
Re: פנאסוניק S60 מסך 60" - תמונה כהה!
לא ראית את המסך הזה על על מגבלותיו לפני שקנית?yugaz7 כתב:מסך שנקנה לפני שבועים, חדות תמונה מעולה אבל גווני הצבע משום מה ניראים כההים? הלבן הוא לא לבן!
משהו נתקל בתופעה זו?
שקלנו לעבור לדגם היקר יותר ST60 אבל המוכל אמר שאין הבדל במעבד התמונה והפנל אלא רק בתוספת 3D...
שדרוג לst60 לא יפתור לך שום דבר מהתופעות שציינת.
אני כבר שנים רק עם פלאזמה (לד לא אוהב) היו ברשותי מספר דגמים - הנוכחי VT50. אני עוזר לאבא שלי שהאחרון אצלו היה 50 אינץ S10 שהיה מעולה.
הלבן COOL כחול מידי, אבל הבעיה היא שבכל מצב הלבן מקבל מאין פילטר אפור. התמונה תפלה מעט
אשמח לשמוע התרשמות של אנשים שיש ברשותם את ה-S60
הלבן COOL כחול מידי, אבל הבעיה היא שבכל מצב הלבן מקבל מאין פילטר אפור. התמונה תפלה מעט
אשמח לשמוע התרשמות של אנשים שיש ברשותם את ה-S60
Re: barak900
אכן כן. וזו לא רק מגבלה של המסך אלא של הטכנולוגיה עצמה.yugaz7 כתב:אתה מודע למגבלותיו של המסך מניסיון אישי?...
Re: המסך הוחלף ע"י פנסוניק!
לי יש מסך 50 של אותה הסדרהyugaz7 כתב:המסך היה תקול!!!
עכשיו מסך חדש דגם זהה ורואים מעולה!!!...
תוכל בבקשה לכתוב את הגדרות התצוגה שלך במסך החדש?
האם אתה משתמש בסינמה או ב true cinema ?
וכולי וכולי וכולי
תודה
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)