אין סאונד xbmc
-
ceric1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
הי לכולם,
ראשית תודה על פורום מצויין.
אני חדש ב HTPC,
לאחרונה רכשתי מחשב חדש על פי המלצות באתר והתקנתי עליו win7 וxbmc.
הבעיה היא שאיני שומע סאונד בכלל {אם זה כשאני מריץ קובץ באמצעות ה xbmc (גם דרך אוזניות המחוברים ישר למחשב), כשהרצתי את הקובץ באמצעות WMP שמעתי סאונד.} גם כשניגנתי רדיו באמצעות התוכנה לא שמעתי סאונד
הקודקים היחידים שהתקנתי הם של cccp שהומלצו באתר.
מודה מראש על התגובות שלכם.
ראשית תודה על פורום מצויין.
אני חדש ב HTPC,
לאחרונה רכשתי מחשב חדש על פי המלצות באתר והתקנתי עליו win7 וxbmc.
הבעיה היא שאיני שומע סאונד בכלל {אם זה כשאני מריץ קובץ באמצעות ה xbmc (גם דרך אוזניות המחוברים ישר למחשב), כשהרצתי את הקובץ באמצעות WMP שמעתי סאונד.} גם כשניגנתי רדיו באמצעות התוכנה לא שמעתי סאונד
הקודקים היחידים שהתקנתי הם של cccp שהומלצו באתר.
מודה מראש על התגובות שלכם.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
איך מחובר המחשב? ישירות ל TV או דרך מגבר? שיחקת עם ההגדרות אודיו ב XBMC?
-
ceric1
-
- חבר פעיל

מחובר ישירות לtv באמצעות כבל hdmi, הגדרתי בהתאם למדריך באתר ובנוסף ניסיתי לשנות את ההדרות על מנת להביא למצב שמע אבל זה לא עזר. כמו שכתבתי קודם גם בחיבור אוזניות לא שומע דבר
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אז כנראה הבעיה בהגדרות של האודיו מהמחשב. תכנס ללוח בקרה ואז לקול ותראה אם זה מוציא דרך ה HDMI.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
תעשה סדר.
אתה לא שומע בכלל דרך HDMI?
או אתה שומע דרך HDMI אבל כאשר מופעל תוכן מ XBMC לא שומעים?
סדר זה פשוט.
אתה לא שומע בכלל דרך HDMI?
או אתה שומע דרך HDMI אבל כאשר מופעל תוכן מ XBMC לא שומעים?
סדר זה פשוט.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
ceric1
-
- חבר פעיל

אעשה סדר
שוב אני,
מבדיקה שערכתי בdevice manager עולה כי הבעיה היא יותר ראשונית. ה audio device לא מותקן טוב (סימן קריאה צהוב), כשאני מנסה לעדכן אותו אני מקבל הודעה שהדרייבר מעודכן. (מדובר על מפרט שהומלץ באתר: מעבדCore i3 4130, לוח אם Asus H81M-A.
אצטרך קודם למצוא דרייברים שיפתרו את העניין ואז אמשיך.(הצעות יתקבלו בברכה' מדובר ב realtek)
win7, 64bit
תודה לכם בכל אופן
מבדיקה שערכתי בdevice manager עולה כי הבעיה היא יותר ראשונית. ה audio device לא מותקן טוב (סימן קריאה צהוב), כשאני מנסה לעדכן אותו אני מקבל הודעה שהדרייבר מעודכן. (מדובר על מפרט שהומלץ באתר: מעבדCore i3 4130, לוח אם Asus H81M-A.
אצטרך קודם למצוא דרייברים שיפתרו את העניין ואז אמשיך.(הצעות יתקבלו בברכה' מדובר ב realtek)
win7, 64bit
תודה לכם בכל אופן
- gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
Re: אעשה סדר
כנס בדרייבר שמופיע לך בצורה לא תקינה למאפיינים - מזהי חומרה ותעשה קופי-פייסט לערך הכי עליון.ceric1 כתב:שוב אני,
win7, 64bit
תודה לכם בכל אופן...
חפש אותו בגוגל, תוריד ותתקין וזה אמור לסגור לך את הפינה.
-
ceric1
-
- חבר פעיל

הי,
הלוואי שזה היה כל כך פשוט. חיפשתי בגוגל ומצאתי גירסה עדכנית יותר של דרייברי REALTEK (ל win7 64bit) אבל כשהתקנתי קיבלתי הודעה שהדרייברים לא מתאימים, חיפשתי במקומות נוספים (מיקרוסופט ואינטל- המעבד הוא של אינטל אבל שום דבר). צרפתי צילום מסך.
אמשיך לחפש.
תודה על העזרה!
הלוואי שזה היה כל כך פשוט. חיפשתי בגוגל ומצאתי גירסה עדכנית יותר של דרייברי REALTEK (ל win7 64bit) אבל כשהתקנתי קיבלתי הודעה שהדרייברים לא מתאימים, חיפשתי במקומות נוספים (מיקרוסופט ואינטל- המעבד הוא של אינטל אבל שום דבר). צרפתי צילום מסך.
אמשיך לחפש.
תודה על העזרה!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

חפש לפי מזהי חומרה. זה אמור לעזור בוודאות של 99.9999999%.
בעבודה שלי אני מתעסק עם זה המון.
בעבודה שלי אני מתעסק עם זה המון.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
מה שאתה צריך לעשות זה ככה:
1. לפתוח במחשב DEVICE MANAGER
2. קליק ימני על ההתקן שאינו מזוהה
3. לבחור ב PROPERTIES
4. ללכת ל TAB של ה DETAILS
5. לבחור ב drop DOWN ב HARDWARE ID
6. לעשות COPY לשורה העליונה שקיבלת
7. להעתיק את השורה הזו לגוגל, שם כבר תקבל תוצאות לגבי מה זו החומרה הזו ומה הדרייבר המתאים
3. לבחור ב PROPERTIES
7. להעתיק את השורה הזו לגוגל, שם כבר תקבל תוצאות לגבי מה זו החומרה הזו ומה הדרייבר המתאים
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- gvooli
-
- חבר פעיל במיוחד

הסברת יותר טוב ממני את מה שהתכוונתיadidas1 כתב:מה שאתה צריך לעשות זה ככה:
3. לבחור ב PROPERTIES
7. להעתיק את השורה הזו לגוגל, שם כבר תקבל תוצאות לגבי מה זו החומרה הזו ומה הדרייבר המתאים...
-
ceric1
-
- חבר פעיל

אנסה זאת בערב כשאהיה ליד המחשב ואחזור לדווח.
תודה רבה לכם!
תודה רבה לכם!
-
ceric1
-
- חבר פעיל

מאוד מוזר
עשיתי כפי שהצעתם וקיבלתי את הכתובת הבאה:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_8086&DEV_2807&SUBSYS_80860101&REV_1000
וחיפשתי בגוגל עפ"י הכתובת הנ"ל אבל כשאני מנסה להתקין הדרייברים שהורדתי ממספר מקומות אני מקבל הודעה שאיני יכול להתקין את התוכנה (זה קובץ זיפ שפתחתי) כ המחשב שלי אינו עונה על מינימום הדרישות. כשאני מפנה את הדרייברים של החומרה על מנת שיעודכנו מהקובץ שהורדתי אני מקבל את ההודעה שהדרייברים שלי "up to date".
פשוט מעצבן...
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_8086&DEV_2807&SUBSYS_80860101&REV_1000
וחיפשתי בגוגל עפ"י הכתובת הנ"ל אבל כשאני מנסה להתקין הדרייברים שהורדתי ממספר מקומות אני מקבל הודעה שאיני יכול להתקין את התוכנה (זה קובץ זיפ שפתחתי) כ המחשב שלי אינו עונה על מינימום הדרישות. כשאני מפנה את הדרייברים של החומרה על מנת שיעודכנו מהקובץ שהורדתי אני מקבל את ההודעה שהדרייברים שלי "up to date".
פשוט מעצבן...